Graviditet Kalender Oversigt

Graviditet Kalender Oversigt


Graviditet er en spændende tid i dit liv, om det er din første graviditet eller din femte. En af de bedste måder at holde dig opdateret på de særlige 40 uger mellem undfangelse og fødsel, er at følge med en graviditet kalender, enten online eller med en trykt kalender.

Månedlig Graviditet Kalender Oversigt

Da de kommende måneder og uger af graviditeten starten på din sidste menstruation, kan kvinder ikke, når de er en uge gravid, fordi de ikke har tænkt endnu! Nogle graviditetstests kan afsløre undfangelse før næste planlagte periode, men kvinder, der ikke aktivt forsøger at blive gravid, kan ikke tage en graviditetstest, indtil de er en uge eller to for sent, på hvilket tidspunkt de allerede fem eller seks uger henne.

Første måned: undfange

Hvis du forsøger at blive gravid, er det en god idé at udvikle sund graviditet vaner, såsom at tage en prænatal vitamin, spise sundt, og få regelmæssig motion. Som du forberede sig på at blive gravide, overvåge din basale kropstemperatur, eller bruge en ægløsning prædiktor kit til at forudse, hvornår det bedste tidspunkt for samleje kan være.

Uge tre af denne måned er, når ægløsning og befrugtning forekomme! I uge fire, vil nogle hjem graviditetstests kunne opdage, at du har tænkt. I denne uge, barnet er på størrelse med et knappenålshoved.

Din anden måned i graviditeten

I løbet af denne måned, kan du begynde at føle, at du er gravid. Tidlige symptomer omfatter ekstrem træthed, hyppig vandladning, morgenkvalme og hormonelle svingninger. Når du får et positivt svar på en hjemmetest, er det en god idé at planlægge en aftale med din OB / GYN for en første prænatale. I uge seks af din graviditet, er barnets hjerte slå og hjernen har dannet. I løbet af denne måned, vil din baby implantere sig ind i væggen af ​​din livmoder, hvilket kan medføre nogle kramper og blødning. På dette stadium kan tidlig graviditet symptomer bliver mere udtalt.

Den tredje måned

I uge ni af graviditet, embryo officielt bliver et foster og vejer ca. gram. Da denne måned skrider frem, kan du opleve nedsat morgenkvalme, men for mange kvinder kvalme fortsætter. De stigende hormon niveauer kan også resultere i hyppige eller vedvarende hovedpine, den bedste behandling for som er at slappe af og hvile. Nær slutningen af ​​den tredje måned, vil din baby vokse til omkring størrelsen af ​​en gennemsnitlig blomme; på samme tid, er risikoen for abort faldende. Mange kvinder bruger 12 uger varemærke som en retningslinje for, hvornår de skal dele den spændende nyhed med familie og venner.

Graviditet, Måned Four

Starten af ​​den fjerde måned er også begyndelsen af ​​det andet trimester, hvilket betragtes som den nemmeste trimester af mange gravide kvinder. De fleste af de tidlige graviditet symptomer har slidt før denne trimester starter, og alligevel træthed og tyngde i slutningen af ​​graviditeten er ikke på dig. Den fjerde måned er en tid til at fokusere på dig selv: begynde at indsamle en barsel garderobe fra venner eller familie, eller forkæl dig selv med en shopping tur. Med hensyn til din voksende baby, ville hans skelet nu være synlig på en x-ray, da hans ben er begyndt at hærde, og han vokser støt i størrelse.

Femte måned af graviditeten

I det syttende uge, kan du være i stand til at føle din baby begynder at sparke og bevæge sig. Indtil dette punkt, kan du have følt noget beslægtet med lidt flagrende i maven, men nu sparke bliver hårdt nok for en anden til at føle. Det er også sjovt at indse, at dit barns hørelse er nu aktivt at udvikle, hvilket betyder, at du kan begynde at tale og limning med hende på en ny måde. Mens disse er sjove udvikling, er der også nogle almindelige symptomer, der går langs med denne periode af graviditeten, herunder:

  • Ondt i ryggen
  • Fordøjelsesbesvær og halsbrand
  • Breast ømhed
  • Hovedpine
  • Væskeophobning
  • Svimmelhed
  • Forstoppelse
  • Øget sved og varme

Tal med din læge, på en regelmæssig basis om dine symptomer og bekymringer.

Gravid i sjette måned

Den sjette måned faktisk signalerer halvvejs mærket i graviditeten; ved begyndelsen af ​​det 21. uge, er du halvvejs til 40 uger mærke. På dette stadium, vil dit barns bevægelser bliver mere genkendelige, din mave vil fortsætte med at vokse, og du kan have fået ti til femten pounds. I slutningen af ​​det 24. uge, er din baby næsten fuldt dannet. Mens en baby født på dette tidspunkt skulle intensiv pleje, er chancerne for at overleve er gode.

Gravid i syvende måned

Hvis du endnu ikke har udarbejdet detaljerne i din barselsorlov, nu er et godt tidspunkt at gøre det. I uge 25 vil din livmoder har udvidet til at være på størrelse med en fodbold, en markant stigning fra det normale størrelse. Du kan begynde at have hyppige plukveer omkring dette tidspunkt, der er normal, så længe de aftager, hvis du tager et hvil og veerne kommer ikke med jævne mellemrum. Ring til din udbyder, hvis du er i tvivl om sammentrækninger eller andre symptomer eller smerter, du oplever. Som for barnet selv, han er omkring 13 inches lang med nu, og hjernen er begyndt at behandle lyde og seværdigheder allerede.

Gravid i ottende måned

I tredje trimester, er din baby kommer til at vokse meget hurtigt. Trods hvor meget din livmoder er vokset, i uge 29 barnet vil sandsynligvis gøre færre store bevægelser, fordi der simpelthen ikke mere plads til at gøre det. Fra dette øjeblik, vil din baby være mere eller mindre kruset i fosterstilling. Fuldt dannet, dit barns opgave er nu at tage på i vægt og at videreudvikle før fødslen. Fordi din baby vokser så hurtigt nu, og du bærer så meget ekstra vægt, kan træthed sat i på dette tidspunkt. Lyt til din krop; hvile, når du føler behov for, og mobilisere hjælp til opgaver, som du ikke kan finde tid eller energi til at gøre dig selv.

Graviditet: ni måneder, og Counting

I uge 33 vil mange gravide kvinder oplever stigende plukveer, underlivsbetændelse pres og søvnbesvær. Alle disse kan føre til en følelse af parathed til levering, men du er stadig et par uger væk. Nu er et godt tidspunkt til at få ekstra hvile, pakke en taske til hospitalet, gennemgå din fødsel plan, og sørg for din prænatal kursus går godt. Kend dine muligheder for smertebehandling inden levering.

I uge 34, dit barn har et grundlæggende immunsystem og kan have slået hovedet først for at forberede sin rejse gennem fødselskanalen. Din udbyder vil være kontrol barnets stand til at kontrollere, om dit barn er overtrådt, og hvorvidt hans hoved er aktiveret.

Efter dette tidspunkt er det vigtigt at være på udkig efter tegn på arbejdskraft. Børn født efter uge 37 anses for at være fuldbårne babyer. Hvis dit vand pauser, eller du har sammentrækninger, der kommer med jævne mellemrum og ikke aftager, hvis du lægger dig ned, er dit arbejde begynder. Tillykke!

Sidste uger

I de sidste uger, vil du sikkert bemærke et fald i dit barns bevægelser. Må være opmærksom på dit barns bevægelsesmønstre, og mængden af ​​transporter om dagen, og kontakt læge, hvis dit barn pludselig bevæger meget mindre. Prøv at få så meget hvile som muligt at kompensere for søvnbesvær.

Mens 40 uger er den officielle længde af graviditeten, vil din baby ikke anses forfaldne indtil uge 42. Selv om det kan være svært at vente tålmodigt på dit barns ankomst, de fleste leverandører af sundhedsydelser ikke anbefale selv-induktion. Nyd disse sidste øjeblikke af graviditet.

Graviditet Kalender Oversigt

Trykt Graviditet kalendere

For at holde en ugentlig registrering af din graviditet sammen med en kilde til tips og medicinske oplysninger, kan du prøve en trykt kalender, f.eks Forventer et mirakel Graviditet Kalender eller venter på dig Graviditet og fødsel Reflective Kalender Journal. Mens graviditet kan være en tid med bekymring, er det også en fantastisk rejse. Hold styr på det hele på ét sted for en nice souvenir af denne magiske periode i dit, din partners, og din nye barns liv.