Graviditet: Graviditet Planlægning Tips

Ægløsning Predictor og Basil Termometre

For at få den mest præcise læsning, når du tager et basilikum kropstemperatur som en ægløsning prædiktor, foretrækker de fleste kvinder ved hjælp af en basilikum termometer i stedet for en almindelig digital eller kviksølv fyldt termometer. Basil termometre typisk kan måle til 1 / 100th af en grad. Mange af disse termometre har også hukommelse opbevaring, hvilket gør det lettere for dig at sammenligne andre temperaturer. Andre funktioner omfatter bipper ved høje temperaturer og en ægløsning diagram for dig at overvåge dine temperaturer på daglig basis. Når du har oprettet et mønster i din morgen basilikum temperatur, skal du kigge efter den mindste højde som en indikation på ægløsning.

Graviditet og graviditetskvalme

Nogle kvinder oplever morgenkvalme som et tegn eller symptom på graviditet, mens andre ikke gør. Morgenkvalme imidlertid ikke blot forekommer typisk i morgen. I virkeligheden, når du er i de første måneder af graviditeten, kan du opleve kvalme hele dagen. Forhøjede hormon niveauer er mest sandsynligt årsagen til denne kvalme, og mens du ikke kan helt slippe af med den syge følelse, er der nogle trin, du kan tage for at lindre det lidt.

* Spis små, hyppige måltider i stedet for store.
* Steer af krydret mad i et par dage for at se, om det kan hjælpe.
* Prøv at holde noget i maven hele tiden, også selv om det kun er et stykke toast.
* Hold nogle kiks ved din seng, og spise disse før du står op om morgenen.
* Prøv at hvile, når du føler særligt utilpas.

Klodsethed i Graviditet

Kan du tro, at en af ​​de almindelige klager blandt gravide kvinder er klodsethed? Hvorfor er dette betragtes som en graviditet symptom, og hvad er dens løsning? Det er klart, en af ​​de vigtigste årsager til din klodsethed er din krops ubalanceret tilstand. Som din mave vokser, er din krop kastet endnu mere ud af balance. Andre årsager til din klodsethed omfatter løsning af dine led, tilbageholdelse af vand, og en ændring i dit tyngdepunkt. Hvad er løsningen på dette problem?

* Vær ekstra forsigtig, når du færdes, og stole på håndgreb mv i usikre steder, såsom badekar eller bruser.
* Undgå glatte område tæpper, og vær forsigtig, går op og ned trapper.
* Gode sko og strømper, der er skridsikker.
* Lad andre løfte tunge genstande.

Basil kropstemperatur Som en ægløsning Predictor

Mange kvinder bruger deres basilikum kropstemperatur som en ægløsning prædiktor. En basilikum kropstemperatur er den laveste, normal kropstemperatur, der er taget, så snart en kvinde vågner om morgenen. Det er nødvendigt at holde et diagram ved siden af ​​din seng, og overvåge dine temperaturer på daglig basis.

* Du skal tage din temperatur før du står ud af sengen til de mest nøjagtige resultater.
* Undgå at spise, drikke, ryge, og selv taler for den bedste læsning.
* Tag din temperatur på samme tidspunkt hver dag.

Når temperaturen rejser en smule, er ægløsning sandsynligvis angivet.

Graviditet Planlægning Forholdsregler

Når du begynder at planlægge din graviditet, vil du ønsker at gøre alt, hvad du kan for at skabe et sundt miljø for dit barn og en sund graviditet for dig. Der er dog flere graviditet planlægning forholdsregler, du bør huske på. Da du kan ikke vide, at du rent faktisk har tænkt i flere uger, er du nødt til at begynde at praktisere disse forholdsregler, så snart du begynder at planlægge din graviditet.

* Undgå alkohol.
* Undgå at ryge, selv passiv rygning.
* Brug ikke medicin. Hvis du er på nogen ordineret medicin, skal du kontakte din læge.
* Spis ikke ubehandlede eller utilstrækkeligt kød.
* Vask alle frugter og grøntsager, før du spiser.
* Håndter ikke kattegrus, som kan bære toxoplasmose, en infektion, der kan forårsage fosterskader.
* Undgå at håndtere giftige kemikalier, herunder dem, der ofte findes i fortynder, rengøringsmidler og andre husholdningsprodukter.
* Du må ikke refinish gamle møbler eller fjerne gammel maling, der kan indeholde høje niveauer af bly.
* Hold dig væk fra saunaer og boblebade.
* Lad udbydere af sundhedsydelser ved, at du kan blive gravid, før nogen røntgenbilleder udføres.

Braxton-Hicks veer

Braxton-Hicks veer er blot en af ​​de mange symptomer på graviditet, som du sandsynligvis opleve. De fleste af disse sammentrækninger ikke begynde, før engang efter uge 20 i en graviditet, og nogle kvinder ikke engang mærke til dem, indtil de er meget tættere på deres leveringsdato. Hvad er de? Braxton-Hicks er praksis sammentrækninger, der er simpelthen readying din krop for den virkelige ting i fremtiden. Dine hormoner er faktisk signalere din krop til at begynde den langsomme proces med fødsel. Hvad adskiller Braxton-Hicks veer fra den ægte vare involverer flere faktorer.

* De er normalt smertefri.
* De kun vare omkring 15 til 30 sekunder lang.
* De er på forsiden af ​​din mave, hvilket får toppen af ​​din livmoder til at få meget hårdt.

Ofte kan du blot ændre holdninger til at stoppe dem, eller du kan øve vejrtrækning teknikker, mens de sker.

Graviditet symptomer

Hvis du har mistanke om at du er gravid, du sikkert gerne vide svaret så hurtigt som muligt. Der er flere symptomer, der er forbundet med graviditet, og nogle kvinder oplever næsten alle disse, mens andre kun kan have en eller to. Disse symptomer omfatter følgende:

* Kvalme-hormonelle forandringer kan forårsage morgenkvalme.
* Hyppig vandladning-Dette er typisk forårsaget af hormonelle ændringer og tryk af blæren på livmoderen.
* Mistede Periode-Når du har savnet din menstruation, kan du være i stand til at tage en graviditetstest.
* Tender Bryst-Din krop forbereder sig til din baby.
* Træthed-Det kan være nødvendigt at tage en lur hver eftermiddag.
* Følsomhed over for lugte

Planlægning Conception

Graviditet planlægning og undfangelse kan være vanskelig i bedste. Nogle kvinder bliver gravide den første måned for at prøve, mens andre kan forsøge i flere måneder eller endda år. Er der en hemmelighed til planlægning undfangelse? Nej, der er ikke en hemmelighed, men der er nogle trin, du kan tage for at hjælpe udformningen af ​​dit barn sammen.

* Du er den mest frugtbare lige før og lige efter ægløsningen, og disse vil være de tidspunkter, du har brug for at fokusere på, når de forsøger at begribe. En ubefrugtede æg kan kun leve i 12 til 24 timer, hvilket gør vinduet for undfangelse meget lille.

* For at regne ud, når du kommer til at få ægløsning, kan du købe en ægløsning prædiktor kit.

* Du kan også bestemme, hvornår du vil få ægløsning ved at overvåge din basilikum kropstemperatur.

Graviditet Planlægning og livsstilsændringer

Når du begynder at planlægge for graviditet, er der flere livsstilsændringer, som du måske skal overveje, inden du begynder at forsøge at blive gravide. Det er vigtigt for både dig og din baby, at du er så sunde som muligt. For almene helbred, holde følgende i tankerne.

* Spis sunde fødevarer, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og mejeriprodukter.
* Undgå alkohol, medicin (konsultere din læge om ordineret medicin), og rygning, herunder passiv rygning.
* Motion rutinemæssigt, men tale med din læge, før du begynder en ny øvelse regime.
* Begræns dit koffein indtag, eller fjerne det helt, hvis det er muligt.

Graviditet Symptomer og løsninger II

Gravide kvinder oplever en række symptomer som deres krop ændrer hele deres graviditet. Nogle af disse graviditet symptomer og løsninger er som følger:

* Kløende Abs-Din mave vokser med stormskridt, og din hud vil blive strakt til det yderste ved slutningen af ​​din graviditet. Aflast kløen ved at bruge masser af fugtgivende lotion hele dagen.

* Rygsmerter-som din baby fortsætter med at vokse og udvikle sig inde i dig, din krops balance er smidt ud af balance, skaber kaos på din ryg muskler. Prøv at bevare en god kropsholdning, og hvile ofte hele din graviditet. Du ønsker måske at købe en graviditet bælte, der hjælper med at støtte din store mave og giver lidt lettelse for din ryg.

* Brystømhed-Selvom du ikke kan mindske ømhed i dine bryster, kan du gøre dem mere komfortable ved at investere i en god, støttende bh. Du vil måske bære en blød, sports-bh i seng om aftenen for yderligere support.

* Åreknuder-Du pumper masser af ekstra blod nu at understøtte både din krop og dit barns. Den ekstra pres af dette blod kan være årsag til åreknuder. Prøv at få ud af dine fødder så meget som muligt. Må ikke sidde med benene krydsede. Bær tøj, der passer godt, og bruge graviditet support slange.

Due Date Calculator og graviditet

Bestemmelse forfaldsdatoen for dit barn er ikke en eksakt proces. I virkeligheden er der faktisk en lille procentsatsen for spædbørn, der rent faktisk er født på deres forfaldsdatoer. De fleste fødselslæge kontorer har forfaldsdato prædiktor diagrammer og regnemaskiner til at hjælpe dig finde ud af den omtrentlige dato, du kan forvente, at din baby. Den normale sortiment af fødsel kan falde overalt 38-42 uger dog gøre beregningen af ​​en forfaldsdato svært at ramme præcist. De fleste skyldes dato regnemaskiner tage den første dag i en kvindes sidste periode og tilsæt ni måneder og en uge til at bestemme forfaldsdatoen.

Årsager til undfangelse problemer og infertilitet

Der er flere spørgsmål, der omgiver problemerne med undfangelsen og infertilitet. Mange af disse er baseret køn. For manden, omfatter følgende:

* Miljøfarer-udsættelse for kemikalier, metaller, etc.
* Infektioner
* Kræft
* Medicin
* Fedme
* Rygning
* Ulovlig stofbrug
* Høj eller lav hormonniveauer
* Extreme fysisk aktivitet
* Fysiske problemer
* Genetik

Feritility og undfangelse problemer for kvinder omfatter følgende:

* Endometriose
* Bækkenbetændelse
* Udsættelse for diethyslstibestrol (DES)
* Uregelmæssig formede livmoder
* Uterine polypper og fibromer
* Alkohol brug
* Rygning
* Medicin
* Ulovlig stofbrug
* Kræft
* Fysiske problemer
* Hormon abnormiteter

Hæmorider og graviditet

Hæmorider er en ubehagelig symptom på graviditet, at op til 50 procent af alle gravide kvinder oplever. De er vener i endetarmen, der er blevet udvidet på grund af øget blodgennemstrømning. Fordi forstoppelse er en anden almindelig symptom på graviditet, kan det forværre disse vener, der forårsager dem til at svulme op og bule. Hæmorider kan bløde i vanskelige afføring, og de kan også blive kløende til tider. Den bedste løsning er først at forsøge at forhindre dem ved at drikke masser af vand og spise en fiberrig kost. Du bør også undgå at stå i lange perioder. Prøv ikke at belaste under afføring, enten. Når du har hæmorider, den bedste løsning er at bruge isposer og varme bade for at lindre din ubehag. Du kan også spørge din læge til medicin anbefalinger.

Ødem og Graviditet

Ødem er et almindeligt symptom på graviditet. Det er hovedsageligt hævelse af hænder, fødder og ankler. Det er typisk forårsaget af overskydende væske i kroppen under graviditeten og selvfølgelig tyngdekraften. De fleste tilfælde af ødem er helt normalt og uskadeligt.

* Den bedste løsning for denne graviditet symptom er at undgå at blive på dine fødder i lange perioder, og holde dine fødder forhøjede, når du sidder ned.
* Du bør også bære komfortable, lav hæl eller ingen hæl sko eller hyggelige hjemmesko.
* Du må ikke bære elastisk top eller stramme sokker eller strømper.
* Forsøg graviditet support slange.
* Drik masser af vand, også.

Hvis dit ansigt bliver oppustede eller du bemærker overdreven hævelse, skal du kontakte din læge.

Myter omkring undfangelse og graviditet

Graviditet indebærer nogle gætterier, især når det kommer til undfangelse og terminer. Her er nogle almindelige myter om graviditet og undfangelse, som du kan Stear væk fra:

* En fuldmåne kan fremkalde arbejdskraft Dette er bare tilfældigt på lejlighed og ikke faktabaseret.
* Spise krydret mad, have sex, og ridning i løbet jernbanespor kan fremkalde arbejdskraft.
* Strækmærker er uundgåelige.
* Bærer en baby høj middel hun er en pige; og lav betyder, at han er en dreng-størrelse, statur og fysik bestemme, hvordan en kvinde bærer et barn, ikke køn.

Undfangelse og infertilitet

Der er over 2,1 millioner ægtepar i USA, som beskæftiger sig med infertilitet spørgsmål. Andre kvinder har søgt fertilitetsbehandlinger, selv om de ikke kunne have været mærket ufrugtbar. Med så mange kvinder venter indtil deres 30'erne og 40'erne til at begynde deres familier, er infertilitet at blive et mere udbredt problem. I omkring en tredjedel af infertile tilfælde årsagen er ukendt. De andre to tredjedele er typisk delt mellem mandlige og kvindelige problemer. Hvis du har problemer med undfangelse, skal du kontakte ob-Gyn. Han eller hun vil måske henvise dig til en frugtbarhed specialist for yderligere undersøgelser.

Graviditet Tegn

Hvis du har mistanke om, at du kan blive gravid, er der flere graviditet tegn til at søge. Husk dog, at du ikke kan opleve alle eller nogen af ​​disse tegn. Almindelige tegn på graviditet omfatter følgende:

* Kvalme-Morgenkvalme ofte ikke vises, før du allerede har bekræftet, at du er gravid, men det kan blive vist tidligere.

* Hyppig vandladning-hormonelle forandringer og pres fra din ekspanderende livmoderen kan få dig til at tisse oftere.

* Brystspænding-Som din krop ændrer sig, vil dine bryster bliver hævede og ømme i forberedelsen for en dag at producere mælk.

* Træthed-Du kan opdage, du er alt for træt. Din krop arbejder på overtid for at hjælpe dit barn vokse. Ikke underligt du er så træt!

* Spotting-undertiden som æg implantater sig ind i uterus, spotting kan forekomme.

Forudsigelse ægløsning

Når det kommer til at forudsige ægløsning, kvinder bruger flere metoder. Nogle af de mest almindelige metoder omfatter følgende:

* Cycle dage-For kvinder, der har en regelmæssig menstruationscyklus på 28 til 30 dage, begynder at tælle på den første dag i din menstruation. Du bør ægløsning engang mellem dag 11 og dag 14.
* Ægløsning kramper-Nogle kvinder kan faktisk føle ægløsning. Mild kramper er et symptom, der kan vare et par minutter til et par timer.
* Cervikal slim-Hvis du overvåge udledning af slim, kan du ofte få en idé om ægløsning. Dine slim bliver elastisk og klar, ligesom en rå æggehvide.

Conception og Befrugtning

I betragtning af at en ubefrugtet æg kun vil leve i 12 til 24 timer i en kvindes krop, kan den faktiske handling for undfangelsen ses som et mirakel! Bare hvordan undfangelsen opstår? Befrugtning normalt sker i bredeste område af æggelederen. Når ægget er blevet gennemtrængt af sperm, bliver det en ægcelle. Herefter skal celledeling og implantation af ægget sker for ægte undfangelse at forekomme. Implantation forekommer typisk et par dage efter fertiliztion. Det er nu tid for ægget at udvikle sig til et foster.