Graviditet: Amning Tips

Amning 101

Amning er en tid til mor og barn til at oprette forbindelse. (! Eller far) Hvis du er en ny mor, her er nogle ting at vide:

  • Amning er sundt for mor og baby
  • Amning er blevet hyldet af forskere hjælpe mor og baby opretholde passende vægt
  • Amning har vist sig at forebygge kræft i æggestokkene for moms, og udvikle sundere, gladere babyer
  • Dit barn heller ikke brug for yderligere mad eller drikke andet end modermælk i de første 6 måneder af livet.

Før du begynder at amme, så prøv at tage en ammende klasse eller læse bøger og pjecer. Mens amning er naturligt og instinktivt, det kræver nogle amning råd, praksis og tålmodighed at få det rigtige. Tips omfatter ammer din baby inden for de første par timer efter fødslen (din sygeplejerske vil hjælpe dig med at fastgøre spædbarn til brystet og få din amning erfaring startede). Du kan ikke overfeed din ammet baby, og forskning viser, at babyer vil amme 8 eller flere gange om dagen .. Du vil vide, at dit barn får nok modermælk, hvis de foder 6-8 gange om dagen og gøre 2-3 afføringer om dag. Ring til din læge, hvis du har nogen bekymringer.

Utætte bryster (Colostrum) under graviditet

I begyndelsen af ​​graviditeten, dine bryster begynder at producere en mælk-lignende stof kaldet colostrum. Dette er en tyk, gul-orange mælk, føles klæbrig at røre ved. Når du har født og ammet dit barn et par gange, råmælken begynder at ændre i mælken mere modne bryst.

Mange kvinder oplever, at deres bryster begynder at lække omkring 12 uger af graviditeten, mens andre måske ikke utætte bryster overhovedet. Hvis dine bryster er utætte, kan du bruge ammeindlæg til at hjælpe med at forhindre fugtighed på tøjet og hjælpe dig med at holde komfortable natten. Det er almindeligt for colostrum at lække alene eller hvis du massere dine bryster. Under seksuel ophidselse, kan dine bryster lække mere.

Utætte bryster påvirker ikke, hvor meget næring din baby vil modtage, når du amme. Du kan ikke "løbe ud" af modermælk eller kolostrum. Du kan opleve, at dine bryster ikke lækker eller producere råmælk, før du har født barnet, er dette også normalt. Uanset om dine bryster lække ofte eller ikke lækker overhovedet, skal du ikke blive bekymret, da enhver kvindes krop og graviditet vil være anderledes.

En moderne historie Amning

Lidt historie her, under vores forældres og bedsteforældres 'æra, blev flasken formel markedsført som værende sundere end modermælk, og forældrene fik at vide, at børn skal have flaske formel hellere før end senere. Det var i denne periode, at mødre gjorde overgangen fra amning et barn, indtil de var småbørn (2-3 år) at sutteflaske mellem 6 måneder og 1 år.

Så i dagene før formel, var det almindeligt at se en 3 år gammel stadig ammer. I løbet af de seneste årtier er det blevet ualmindeligt - dels fordi mange mødre er i arbejdsstyrken og amning er ikke praktisk, men også på grund af en voksende stigmatisering omkring amning som tog fat omkring 1950'erne.

Takket være forskning fra grupper som American Academy of Pediatrics, March of Dimes og La Leche League, flere mødre genopdage glæder og fordele ved amning. Alle tre nævnte foreninger tilskynde giver amning indtil barnet er mindst seks måneder gamle, men at foretrække et år gammel. Men dette er ikke en endelig videnskab; American Academy of Børnelæger, at amning skulle ske, så længe det gensidigt er ønsket af moderen og barnet.

Flere og flere undersøgelser viser, at jo længere dit barn modtager modermælk i stedet for formel eller komælk, jo bedre. Vælge, hvornår de skal stoppe amning er et personligt valg. Mange småbørn simpelthen stoppe på egen hånd, mens andre skal vænnes fra brystet.

Pumping Colostrum

Mens modermælk er den sundeste valg, du kan gøre for dit barn, er det ikke altid en mulighed for nye forældre. Hvis du ikke er sikker på amning, er det en god idé at forpligte sig til at pumpe råmælk, når dit barn er født, så barnet får de vigtige antistoffer og næring fra det.

Råmælk er den første mælk dine bryster producere, og er det vigtigste for dit nyfødte barn til at modtage. Colostrum har meget store mængder af antistoffer og andre vigtige stoffer, der fremmer en sund baby. Pumping colostrum er lidt vanskeligt, fordi det er meget tykkere og mere trægt end mælk modne bryst. Colostrum også udskilles i meget små mængder, sædvanligvis målt ved teskefulde snarere end ounces som modermælk. Hospitalet eller hjem sundhedsplejersken bør give dig sterile krukker til råmælken. Colostrum absorberes næsten øjeblikkeligt gennem spædbarnets mavetarmkanalen, så det kan gnides på gummerne af et spædbarn eller fodret med en ammende sprøjte. Råmælken begynder at arbejde for at forebygge sygdomme og fremme vækst med det samme.

Pumping råmælk kan forekomme med en elektrisk brystpumpe, dobbelt pumpe kit eller hånd pumpe kit. Der er ingen særlige colostrum pumper, den eneste forskel er, at colostrum er tykkere end almindelig mælk bryst. Dine bryster stimuleres ved at pumpe colostrum og amning, som tilskynder en stærkere mælk levering i hele amning. Du bør prøve at pumpe råmælk 8-10 gange om dagen i de første par uger af barndom til at stimulere prolactin, et hormon, der producerer modermælk.

Graviditet brystspænding

Breast ømhed er et tidligt tegn på graviditet. Graviditet brystspænding er almindelige, og vil normalt mindske efter første trimester. Breast ømhed skyldes hormonerne din krop frigiver under graviditet, østrogen og progesteron, hjælpe din krop forberede fødsel og amning. Det er de samme hormoner frigivet lige før din månedlige menstruation cyklus, kun at i langt højere grad. Graviditet brystspænding forekommer også, fordi din krop begynder at producere mere blod (op til 50 procent) at passere flere næringsstoffer til fosteret. Fedtlag dine bryster er stigende, og din mælk kirtler begynder at svulme. Selv ubehageligt, det er en normal og biologisk nødvendige proces at forberede ammer din nyfødte.

For de fleste kvinder, er graviditet brystspænding mindskes med tiden, og er normalt ikke mere end en irritation. For andre kvinder, kan det være yderst ubehageligt og synes at aldrig forsvinder. Du kan også se, at din graviditet brystspænding er værre under seksuel aktivitet eller motion, generelt aktivitet, øger blodgennemstrømningen. Det er almindeligt, især under dit første trimester af din første graviditet. Der er måder at hjælpe din graviditet brystspænding. Du kan prøve en støttende bomuld bh fra en moderskab butik. Bøjle Bras kan være mere ubehageligt, og nogle klud såsom polyester eller blonde kan også øge ubehag. For nogle kvinder, der ikke bærer en natkjole eller bh vil hjælpe, men andre kan have en støttende moderskab bh designet til at mindske presset på dit bryst. Du kan også bede din fødselslæge for hjælp og rådgivning.

Amning og mødre

Du behøver ikke at stoppe amning, bare fordi du har gået tilbage til arbejdet. Du kan med held amme dit barn og effektivt gøre dit arbejde ved at følge disse tips:

* Hvis det er muligt, finde et roligt sted at pumpe hver to til tre timer på arbejdet.
* Opbevar mælk pumpet bryst i køleskab, og transportere det hjem i slutningen af ​​hver dag i en køler.
* Sygeplejerske din baby lige før du forlader for arbejde hver morgen, og sygeplejerske igen, så snart du kommer hjem.
* Hvis du ikke kan pumpe på arbejde, kan du fortsætte med at amme, selv om dit barns pårørende bliver nødt til at give hende formel eller opbevares modermælk under dit fravær. Amme så ofte du kan, når du vender hjem hver dag.

Amning og Sygepleje Bras

Hvis du planlægger at amme, skal du købe mindst et par sygepleje bras, før du leverer din baby. Vil du ønsker at pakke disse i din kuffert til at tage på hospitalet. Mens du er gravid, vil dine bryster sandsynligvis vokse til mindst en størrelse større end normalt. Når din mælk udbuddet kommer ind, dog vil dine bryster være endnu større. Det er vigtigt at købe en ammende bh, der er store nok til at give mulighed for ekstra vækst, når din baby er ankommet. Hvis du er store-breasted, kigge efter bh'er, der har bredere stropper. Mens mange kvinder foretrækker bøjle bh'er, er det en god ide at vente, indtil din mælk veletableret før iført en af ​​disse, fordi de underwires kan snøre din mælk kanalen.

Amning og Modermælk

Din mælk vil faktisk ikke komme i indtil 24 til 48 timer efter at du har leveret din baby. Det er stadig vigtigt at amme dit barn, dog. Dit bryst vil udskille et stof kaldet colostrum, som er tyk og gul. Råmælk er fuld af antistoffer, og det vil være nok til at opretholde din baby, indtil din mælk kommer i. Hvis det er muligt, amme dit barn, mens du stadig er i bedring. Når din mælk kommer ind, kan dine bryster føle engorged. Du bliver nødt til at amme din baby hver anden time eller oftere. Din mælk udbuddet er baseret på efterspørgslen. Jo mere du sygeplejerske, jo mere mælk vil du producere.

Amning i det offentlige

Mange kvinder tøver med at amme deres babyer offentligt. Du kan amme dit barn komfortabelt og diskret, men uden at skjule i en restaurant eller butik badeværelse. Mange varehuse nu tilbyde komfortable lounges, der kan rumme ammende mødre. Du kan også amme i offentligheden, hvis du følger disse tips.

* Kast en baby tæppe eller sjal over skulderen, der dækker din baby, derefter begynde sygepleje.
* Brug et spædbarn slynge, der har ekstra materiale, der kan kastes over din amning baby, der tilbyder mere privatliv.
* Bære tøj specielt designet til amning mødre. Der er mange stilarter af toppe og kjoler, der har åbninger diskret placeret for nem adgang, når ammer et spædbarn.
* Bær todelte outfits, såsom skjorter og bukser, og blot løfte din skjorte kun høj nok til, at barnet adgang til brystet. Dit barns krop vil dække eventuelle nøgne hud, du måske kunne ses.

Amning Tidsplaner

Fordi modermælk er lettere at fordøje end formel, babyer typisk at amme oftere. Dit nyfødte barn kan amme så ofte som hver time til to timer i de første par uger. Det er vigtigt, at du amme på efterspørgslen. Dermed er du om et godt udbud af modermælk til din baby. Dit nyfødte barn kan ikke være på meget af en tidsplan i hendes første par uger af livet, men i sidste ende vil du være i stand til at etablere en amning rutine. Når dit barn er mellem fire og seks måneder, vil du begynde at indføre fast føde. Dog bør modermælk være den vigtigste kilde til dit barns ernæring. Dit barns amning tidsplan i sidste ende vil sprede sig, og hun behøver ikke en amning session natten.

Amning Problemer

Ammende mødre til tider støder på problemer. De fleste af disse problemer kan udarbejdes, og amning kan fortsætte. Der er flere almindelige problemer, som mange kvinder oplever.

* Lav mælk udbuddet-Mælkeproduktionen er baseret på udbud og efterspørgsel. Hvis du føler at din mælk udbuddet er lav, amme din baby oftere.

* Tilstoppet mælkekanaler-Sommetider mælkekanaler kan blive tilstoppet og forårsage ømhed til ammende mødre. Sygeplejerske oftere og i længere perioder på de berørte bryst, indtil du føler lindring.

* Mastitis-Mastitis er kendetegnet ved en triagular formet, rødt område på den side af brystet. Det er typisk meget smertefuld og er en indikation af en infektion i ammende mødre. Hvis en ammende mor er diagnosticeret med mastitis, vil hun normalt blive givet antibiotika.

* Indadvendte brystvorter-Nogle gange kan en nyfødt har problemer med låsefunktion på grund af en kvindes indadvendte brystvorter. Nipple skjolde kan bruges til at hjælpe barnet amme, i hvert fald i de første par uger efter, at han eller hun er født.

Du bør kontakte din læge, hvis du er bekymret over nogen af ​​de spørgsmål.

Amning Basics

De fleste kvinder kan nemt amme deres barn, men det tager et par uger til at blive mere komfortabel amning. Hold følgende amning basics i tankerne.

* Begynd amning så hurtigt som muligt efter din baby er født. Må ikke bekymre dig, hvis hun ikke synes interesseret i første omgang. Dette er en bonding tid.

* Det tager 24 til 48 timer for din mælk til at komme i. Før dette dit barn får den berigede stof kaldet colostrum.

* Du vil amme dit barn hver anden time eller deromkring. Feed ham på efterspørgslen.

* Hvis du tror, ​​du måske har en tilstoppet mælk kanal, sygeplejerske oftere på det bryst, indtil du føler lindring.

* Hvis du begynder at køre en feber, mens sygepleje og har ømhed i brystet, skal du kontakte din læge. Du kan blive ramt af mastitis.

* Jo mere du sygeplejerske, jo mere mælk vil du producere.

Amning Positioner

Der er flere amning positioner, der er populære blandt beastfeeding moms. Disse positioner omfatter følgende:

* Fodbold Hold-Denne amning position har moderen holder barnet langs siden af ​​hendes krop, så baby fødder er tættere på mors ryg, og hendes mave er viklet omkring mors side.
* Cradle Hold-Denne amning position har moderen cradling baby i sine arme og støtte barnets hoved med den ene hånd, mens den anden hånd guider barnets mund til hendes bryst.
* Side-liggende stilling-Denne amning position har mor liggende på hendes side med baby presset mod hende, mave til mave, som baby-sygeplejersker.

Amning og alkohol

Alkohol, selv i små mængder, kan rejse gennem modermælken i et barns system. Babyer, der har injested alkohol i modermælken bliver søvnig, men de vil ikke hvile for meget længe, ​​og deres søvn vil ikke være meget afslappende enten. Modermælk kan også reduceres i udbuddet, og spædbørn, som blev udsat for regelmæssige mængder af alkohol, mens du ammer undertiden fandtes at være udviklingsmæssigt forsinket. Den nederste linje ... ikke drikke, hvis du ammer. Hvis du har en drink, tid det så du ikke vil amme i mindst et par timer efter, at drikke.

Amning og Fravænning

Processen med fravænning din ammer barnet kan tage flere uger. Hvis du har planer om fravænning din baby før han vendte tilbage til arbejde, skal du begynde fravænning processen mindst tre uger før dit afkast. Den nemmeste og mindst smertefulde måde at vænne dit barn fra amning er at droppe en fodring ad gangen. Det er typisk lettere at droppe en middag fodring, især hvis du er ved at indføre fast føde til dit barns kost. Vent et par dage eller deromkring før slippe din næste amning session, og lad dit bryst til at justere. Til sidst, vil du være i stand til at droppe alle, men en eller to ammer gange, og din mælk vil begynde at tørre op, hvilket gør fravænning en langt mere behagelig oplevelse for dig og din baby.

Amning og far

Bare fordi du ammer dit barn betyder ikke, at far skal føler sig udenfor. Der er mange måder for dads at komme tættere på deres babyer. Nogle gange ammer mødre har brug for en pause, så fædre kan give barnet en flaske modermælk eller modermælkserstatning. Dads kan også tage barnet til ture, læse og synge for baby, og rock baby til at sove. Hvis du er far til en nyfødt baby, give din kone moralsk støtte, da hun breastfeeds ved at læse bøger om amning og se, at hun spiser rigtigt og får masser af hvile.

Amning produkter og levering

? Amning produkter kan hjælpe amning være nemmere for dig og for barnet. Amning produkter skal være behageligt og nemt at bruge. Nogle amning forsyninger, ligesom Medela Nursing Skammel, hjælpe med at give den amning mor rygstøtte ved aflastning holde barn, mens ammer. En anden rigtig god idé for ammende produkter er et komfortabelt designet pude ligesom My Brest Friend Sygepleje Pillow eller sygeplejerske-N-Glow Amning Pillow. Disse ammende forsyninger give yderligere rygstøtte og hjælper position barnet korrekt for god amning.
? Sygepleje toppe er fremragende amning produkter til moms på farten. Den Majamas Original Nursing toppen er sandsynligvis det mest populære, er det en Lycra-baserede elastisk bluse med en crossover foran design kan let åbnes og lukkes for sygepleje i og uden for hjemmet. Andre store tøj amning forsyninger kan findes fra Motherwear Essentials, der tilbyder mange forskellige toppe og antyder. En ammende bh er et populært emne, men ikke så effektiv til diskret offentlig amning, så se efter stilfulde amning toppe, der tilbyder tilstrækkelig støtte, som du ikke har brug for en amme BH også.

Amning produkter kan gøre amning lettere for dig og til baby. Amning produkter skal være behageligt og nemt at bruge. Nogle amning forsyninger, ligesom Medela Nursing Skammel, hjælpe med at give den amning mor rygstøtte ved aflastning holde barn, mens ammer. En anden rigtig god idé for ammende produkter er et komfortabelt designet pude ligesom My Brest Friend Sygepleje Pillow eller sygeplejerske-N-Glow Amning Pillow. Disse ammende forsyninger give yderligere tilbage støtte og hjælp placere barnet korrekt for god amning.

Sygepleje toppe er fremragende amning produkter til moms på farten. Den Majamas Original Nursing top er nok den mest populære: det er et Lycra-baserede elastisk bluse med en crossover foran design, der let kan åbnes og lukkes for sygepleje i og uden for hjemmet. Andre store tøj og ammende forsyninger kan findes fra Motherwear Essentials, der tilbyder mange forskellige toppe og antyder.

Amning pumper er populære amning produkter, kan du købe elektriske eller håndpumper. De Medela amning pumper er den mest komfortable og populære, og Medela tilbyder ammende mødre online og telefonisk support med deres amning forsyninger. Sammen med amning produkter, overveje at få det Mors Milkmate modermælk Storage System. Dette er en pæn tilføjelse til din amning leverancer, som nemt gemmer Milkmate flasker, organiseret efter dato, så du ved, hvilke der skal bruges først. De Medela brystpumper er kompatible med Milkmate lagersystem, så du kan få både amning produkter til at arbejde sammen.

Amning Information og hjælp

Du har måske brug for nogle amning hjælp, hvis du har en nyfødt, der er tilbageholdende med at sygeplejerske. Nyfødte kan være tilbageholdende med at pleje af forskellige årsager. Du vil måske bemærke din baby:

  • Resistent mod brystet
  • Fights bliver fastgjort til brystet
  • Kan ikke hægte sig på brystet, bliver ved med at løsgøre fra brystet eller ikke vil sutte mens knyttet til brystet.

Det er vigtigt at huske, at dette er normal spædbarn adfærd og vil ændre sig med nogle amning hjælp og tid. Nogle nyfødte vil ikke hægte sig på brystet lige efter fødslen. I dette tilfælde er det en god idé at pumpe colostrum og give til barnet via en sprøjte eller pipette fodring (selvom det er bare en lille smule). Du ønsker også at sikre, at du pumpe din modermælk regelmæssigt, når barnet er tilbageholdende med at amme for at forhindre overfyldning.

Amning information kan findes på La Leche League International (llli.org), en stor ressource for amning hjælp. Du kan også kontakte din lokale hospital, sygeplejerske, og læge for ammende information og hjælp.

Hvis du har brug for nogle amning for hjælp, kan du prøve sygepleje nyfødte, mens barnet er søvnig eller sover, vil barnets naturlige instinkt overtage i løbet af denne tid. Prøv også sygepleje i et stille og mørkt rum, hvor den nyfødte vil ikke blive distraheret. Du kan også sygeplejerske, mens du går eller rokkende, denne form for bevægelse slapper den nyfødte. Forskellige stillinger som ligger ned, kan også hjælpe.