Gratis Website aktiesymboler

Gratis Website aktiesymboler


Hvis din virksomhed har noget at gøre med økonomi, kan du bruge en af ​​de gratis hjemmeside aktiesymboler at sætte fut på siden og give nogle up-to-the-øjebliks-information for dine besøgende.

Valg i Free Website aktiesymboler

Interessant, er der et par forskellige måder at skabe en bestand ticker til din webside, og i modsætning til de fleste ting på nettet, de nemmeste og mest pålidelige dem er gratis. De fleste mid-range aktiesymboler, såsom JAVA TICKER APPLET tilgængelig fra Anticariat Online, koster penge at få koden til din hjemmeside.

Selv om det er helt sikkert forståeligt for software programmører at ønsker at blive betalt for deres arbejde, er det også ikke meget vanskeligt at bruge værktøjer som Twitter til at få din egen aktiesymboler på et websted. Macroaxis har en hjemmeside widget frit tilgængelige, og du kan bare klippe og indsætte javascript på din hjemmeside. Ulempen ved denne "rulle din egen" metode er, at du virkelig ikke kan styre, hvilke bestande ticker følger, men der er den fordel, at der er mere end bare aktiekurserne i RSS-feed, og dette kan bringe flere besøgende på din site.

NASDAQ Stock Ticker

En af de mere alsidige værktøjer til indlejring aktiekurser i et websted er NASDAQ Stock Widget. Når du har oprettet en personlig portefølje af dine aktier, vil Stock Widget viser tre kategorier dagligt:

  • Mest Aktive bestande
  • Advancers
  • Decliners

Endnu bedre, har NASDAQ fuldt omfavnede de sociale medier fænomen og gjort det muligt at indlejre den widget i et enormt antal online sociale netværk, herunder Facebook, MySpace, WordPress, Blogger, Hi5, og din egen Google-startside. Den lille dims er også tilgængelig for de desktop widget miljøer tilgængelige på Mac, Windows og gennem Yahoo! Widgets.

Men den allerførste mulighed giver den rå kode til at sætte widget på dit eget websted, og det er en simpel 3 trins proces efter opsætninger widget til at vise de bestande, du ønsker:

  1. Klik på kopien mig symbolet i øverste højre hjørne af widget.
  2. Klik nu på + symbol i øverste venstre, blandt alle de sociale medier ikoner.
  3. Kopier indlejre kode i vinduet, og indsæt den i HTML på dit websted.

Mere fleksibilitet: The Yahoo Stock Ticker

Yahoo Finance er en respekteret kilde til finansielle nyheder og giver også en free stock ticker til din hjemmeside. Dette er mere robust end de fleste gratis hjemmeside lager tickers, der tilbyder mange niveauer af tilpasning.

Dit første valg er, hvilke oplysninger, der skal vises:

  • Citater alene, i real-time opdateringer
  • Citater kombineret med grafiske diagrammer (en fantastisk måde at gøre din hjemmeside iøjnefaldende)
  • Citater, grafik og up-to-the-minut nyheder fra finansverdenen.

Når oplysningerne er valgt (husk på, at jo flere oplysninger du lægger på en hjemmeside, jo mere skærmareal bestanden ticker vil besætte på dit websted) du virkelig kan komme nærmere ind på at gøre ticker matcher din sides stil. Du kan bestemme, om nyheden vil vise sig som overskrifter, hvilken slags tidsinterval vil blive dækket, hvordan symbolerne vil vise, og endda matche farven og temaet for dit websted ved hjælp af en simpel form på Yahoo hjemmeside.

Det sidste trin er simpelthen at klippe og indsætte koden på din hjemmeside, som regel langs sidelinjen. Et trick, som mange bloggere bruger er at sætte HTML-koden i "sidebar" HTML, så bestanden ticker vil dukke op på hver side af sitet.

Mens lager information er helt sikkert findes i mange former og mange steder, der placerer en bestand ticker på din egen hjemmeside kan øge sin værdi for de mennesker, der besøger, og det betyder besøgende vil holde kommer tilbage, ikke kun for den bestand info, men også for dit indhold .