Gratis Ting at gøre i Las Vegas

Gratis Ting at gøre i Las Vegas


Tro det eller ej, er der et væld af gratis ting at gøre i Las Vegas. Byen glitz, glam og gigantiske kasinoer er faktisk en overkommelig rejsemål, hvis du besøger de rigtige attraktioner.

Gratis Ting at gøre i Las Vegas

Glem alt om at skære kuponer, på udkig efter rabatter eller dræbe dig selv forsøge at vinde gratis billetter til forskellige arrangementer Sin City. I stedet tage et kig på følgende liste over gratis ting at gøre i Las Vegas og planen i overensstemmelse hermed:

For familier

Du behøver ikke at vove langt fra striben at nyde gratis underholdning. Nogle af de mest billige ting at gøre i Las Vegas kommer høflighed af de mammut resorts, der kalder Las Vegas hjem. Gratis ting bugne på Strip, såsom:

 • Volcano på Mirage: Hver hele time fra solnedgang indtil 11:00 du kan se den udvej multi-million dollar vulkanudbrud, der sender massive ildkugler 12 meter op i luften. Tiltrækning omfatter også musik, koreografi, vandfald, og masser af røg og ild.
 • Fountain viser: Vand har magt til at tryllebinde Vegas besøgende, som det ses af to af de mest populære gratis ting at gøre på the Strip. De springvand på Bellagio er en spektakulær udstilling af synkroniseret vand og musik. Den kvart-mile-lange sø foran Bellagio huse de springvand Det Propel farende vand op til 460 meter op i luften. Desuden springvand shows på Caesars Palace er også gratis og fabelagtig. Viser bruger massive græsk-inspirerede animatronic tal at fortælle historien om Atlantis med ild og skydning strømme af vand.
 • Konservatorium Bellagio: Denne utrolige gratis attraktion er en turistmagnet. Den er udstyret med ærefrygtindgydende naturlige skærme, der består af tusindvis af individuelle planter og blomster i feriestedets 13.000 kvadratmeter store atrium. De blomsteragtige extravaganzas ændres for at afspejle årstiderne og fremhæve områdets mest solide prøver.

For Foodies

Budget buffeter er en dime et dusin i Vegas. Når du er på udkig efter noget til toppen fra din all-you-can-eat måltid gratis, derefter overveje følgende:

 • Ethel M Chocolate Factory: Hvis du har en sød tand, men mangler midlerne til at holde det mætte, så Ethel M Chocolates er din billet til candy ecstasy. Beliggende omkring syv miles fra striben, slik fabrikken tilbyder gratis adgang og gratis prøver. Så ikke alene får du en bag kulisserne ser på slik-making, du også komme til at smage den godhed så godt.
 • M & M World: Stemt som en af de "mest lækre seværdigheder i Vegas," M & M World er en chocoholic drøm destination. Tiltrækning består af fire farverige etager af søde sager, og den bedste del er, at du ikke behøver at bruge en skilling for at prøve slik-coatede goodies. Visning med en række smarte slik-inspirerede elementer, såsom en $ 275 M & M guitar og en kopi af Kyle Buschs M & M s sponsorerede racerbil er for fri.

For dyreelskere

Leopard print er standard garderobe materiale til nogle af de legendariske figurer finder du cruising omkring Las Vegas. Men når det drejer sig tid til at se rigtige dyr i aktion, så tjek følgende gratis attraktioner:

 • Lion Habitat at MGM Grand: Mens store kat levested er åben hver dag fra 11:00 til 07:00, vil du ønsker at sikre, at du er der for fodring, som finder sted på 11:15 og 16:30 Watching de majestætiske katte spise på råt kød er et syn at se. Du kan også se konger neon jungle boltre, brøl og læne sig tilbage gennem et stort glas kabinet beliggende i hjertet af MGM Grand.
 • Akvarier: Den 117.000 gallon saltvandsakvarium huse i Silverton Hotel giver gratis underholdning for besøgende i alle aldre. Sammen med 4.000 tropiske fisk, herunder tre arter af rokker og tre arter af hajer, hotellets personale dress-up som havfruer og svømme i den buede akryl tank til 15-minutters shows. En anden must-besøg akvarium, der tilbyder gratis adgang og adgang til gratis daglige shows er placeret på Cæsars Palace. Den udvej kan prale af en 50.000-gallon saltvandsakvarium, der huser mere end 100 arter af havets liv. Hver dag ved 01:15 og 05:15, dykkere don gear og foder tropiske fisk, hajer og resten af ​​akvariet indbyggere foran et levende publikum.

Flere gratis ting at gøre i Las Vegas

De førnævnte gratis attraktioner er i øjeblikket tilgængelige fra Ocotber 2010. Howvever, de er bare et udsnit af de no-cost sjov du kan have i Las Vegas. Fra optagelse til forskellige museer og parker til fri adgang til cirkus handlinger og gambling workshops, der er mange måder, du kan spare i løbet af din Vegas ferie.

For en komplet kig på alle de yderst overkommelige ting du kan gøre i Las Vegas, kan du besøge følgende online ressourcer:

 • VegasFreebie.com
 • Vegas4Locals.com
 • Insidervlv.com
 • Fodors.com

Derudover kan du overveje at besøge Las Vegas Convention og Visitors Authority for up-to-the-øjebliks-information om gratis ting at gøre i Sin City.