Gratis Thanksgiving Spil til børn

Gratis Thanksgiving Spil til børn


Hvis du leder efter gratis Thanksgiving spil for børn, så er du kommet til det rette sted. Disse spil og aktiviteter vil hjælpe dine børn lære mere om denne traditionelle amerikansk ferie, og holde dem optaget, mens de voksne er prepping for måltid tid.

Download gratis Printable Thanksgiving spil

For at se disse printables, skal du bruge Adobe Reader. Du kan få nærmere oplysninger i vejledningen til at bruge Adobe printables.

Thanksgiving Word Scramble

Ældre børn vil sætte pris på denne enkle ord scramble spil, der vil få dem at tænke på traditioner og ord forbundet med Thanksgiving.

Du skal bruge:

 • Trykte regneark
 • Blyanter
 • Timer
 • Små præmier

Kørselsvejledning:

 • Saml børn omkring et bord. Besvimer et regneark til hvert barn og instruere ham til at placere den med forsiden nedad på bordet.
 • Giv hvert barn en blyant.
 • Instruer børnene, at når du siger "go", de burde Vend regnearket og begynder afkode bogstaverne i Thanksgiving-tema ord.
 • Start timeren i to minutter (du måske ønsker at give yngre børn længere) og sige "go".
 • Når timeren lyder, siger "stop".
 • Tæl, hvor mange rigtige svar hver barn har. Du kan uddele en pris til barnet med de mest korrekte svar, hvis du ønsker.

Pin fjer på Tyrkiet

Gratis Thanksgiving Spil til børn

Klik for at udskrive dette spil.

Dette spil virker ligner pin halen på æslet, men børn vil pin halefjer på kalkun.

Du har brug for:

 • Trykt kalkun billede
 • Trykte og skåret ud halefjer (brug svær karton for mere holdbare fjer)
 • Sticky tack eller dobbeltklæbende tape
 • Sharpie markør
 • Blindfold

Kørselsvejledning:

 • Tape udskriften af ​​kalkun til væggen. Hvis du er bekymret, du kan beskadige finish på væggen, skal du bruge kommandoen strimler eller klæbrig tac k for at sikre til væggen.
 • Placer klæbrig tack eller dobbeltklæbende tape på bagsiden af ​​fjer.
 • Lad børnene linje op, den ene bag den anden, står over for Tyrkiet.
 • Blindfold barnet foran linjen.
 • Skriv hendes navn på fjer med en Sharpie.
 • Forsigtigt tage barnet fra skuldrene og slå hende langsomt tre gange.
 • Placer hale fjer i hånden og forklare, at hun har brug for at pin fjerene til Tyrkiet.
 • De børn, der får fjerene tættest på, hvor de skal gå vinde spillet.

Gratis Thanksgiving Spil til børn

Internettet er hjemsted for et stort udvalg af børns Thanksgiving aktiviteter. Når du planlægger din ferie, overveje en af ​​disse fantastiske spil til at hjælpe børnene holde besat.

Tyve Spørgsmål

Spillet, "Tyve Spørgsmål," tilpasser sig Thanksgiving spil. Har børn tænker på noget i forbindelse med Thanksgiving og derefter bede ja eller nej spørgsmål for at forsøge at gætte, hvad det er. Dette er et godt spil at spille under bilture over Thanksgiving ferie, især for yngre børn. For eksempel kunne man spørge: "Er det appelsin?" eller "Kan du spise det?" Hvis svarene er ja, så kan du gætte "græskar".

Pumpkin Roll

Har en græskar roll i baghaven. Giv hver spiller et græskar, at de skal rulle langs jorden mod målstregen ... den første græskar til at krydse linjen er vinderen.

Thanksgiving Tag

Har børn sidde i en cirkel og give hvert barn navnet på en Thanksgiving mad ligesom "pumpkin pie" eller "kalkun". Har et barn være "det" ved at stå i midten af ​​cirklen og råber navnet på to Thanksgiving fødevarer. Børnene med disse to navne skal køre rundt i cirklen og handelsmæssige steder før "det" tags dem. Det barn, der er mærket, vil nu være "det".

Pludre Gobble Seek

Har et barn forlade lokalet, mens du skjuler en lille genstand. Nu har barnet tilbage til værelset. Da barnet ser for objektet, de andre børn i rummet sluge som en kalkun, hugge mere stille som den søgende får længere væk fra objektet og højere som den søgende kommer tættere på objektet.

Tyrkiet Hunt

Har en kalkun jagt. Put kalkun klistermærker på omkring 20 kartotekskort og skjule dem rundt i lokalet. Så send børn på jagt for at finde de kalkun kort. Hvis du ønsker at op ante, kan du liste en lille præmie på bagsiden af ​​hvert kort, som du vil tildele til barnet, der finder, at kortet; Alternativt tilbyder en central præmie til barnet, der finder flest kalkun kort.

Thanksgiving Dinner Hukommelse

Spil det følgende ord / huskespil. Har børn sidde i en cirkel. Det første barn siger: "Jeg har tænkt mig at Thanksgiving middag, og jeg har tænkt mig at bringe ..." og derefter siger noget Thanksgiving-relaterede, der starter med bogstavet "a". Det næste barn siger noget, der starter med bogstavet "B" og derefter gentager bogstavet "a" ord. Har børn fortsat gennem alfabetet, indtil nogen savner.

Glad Thanksgiving Wordplay

Et andet ord spil vil få børnene leger med bogstaver. Har børn gøre så mange ord, som de kan ud af bogstaverne i ordene "Happy Thanksgiving." Det er nyttigt at have et regneark for dette med bogstaverne på tværs af toppen og tomme linjer under. Du kan også uddele blanke ark papir, instruere børnene til at skrive ordene "Happy Thanksgiving" på tværs af toppen og derefter oprette ord fra disse skrivelser.

Thanksgiving Observation

Spil Thanksgiving hukommelse. Ca. ti til femten Thanksgiving-relaterede objekter på en bakke og dække det med et håndklæde. Afdække bakken og lade børnene til at se på bakken i to minutter. Nu dækker punkterne på bakken og lad børnene prøve at skrive ned så mange af de objekter, som de kan huske.

Online Ressourcer

Internettet er et godt sted at finde gratis Thanksgiving spil for børn. Her er nogle ekstra ressourcer, der vil holde dine børn travlt og involveret denne Thanksgiving sæson:

 • KidzPage har en bred vifte af sæsonbestemte spil og ressourcer, herunder puslespil, printables, ord søgninger og online Thanksgiving spil, der vil holde dine børn i ferien ånd. De tilbyder også gratis farvelægning sider til at holde de yngre børn i familien underholdt.
 • PrimaryGames har Thanksgiving-tema printables, online spil og puslespil for dine børn. De integrerer korte historie lektioner i mange af de printables, så det kan føre til spændende diskussioner om den første middag, hvorfor pilgrimme rejste til Amerika og hvad der blev spist på den første Thanksgiving måltid.
 • Disney Family er en fantastisk ferie ressource, tilbyder gratis håndværk, spil, puslespil, printables og mere med en Thanksgiving tema. Børnene vil sætte pris på printables med velkendte Disney-figurer, som f.eks Kermit, Mickey Mouse, Peter Plys og Fedtmule.
 • ABC Teach har et fremragende udvalg af unikke håndværk, såsom en printbar, der forklarer, hvordan du opretter en kalkun fra en tom papirrulle. Du vil også finde farve sider, skrive regneark, ord søgninger og hukommelse spil.
 • DLTK tilbyder Thanksgiving tema printables. De har nogle spil, der er gamle favoritter såsom Thanksgiving-tema Hangman. Du vil også finde farve sider, der kan udskrives puslespil, online skyderen puslespil og Sudoku regneark.

Bygning Thanksgiving Memories

Med disse sjove Thanksgiving aktiviteter, kan du holde dine børn aktive og engagerede denne Thanksgiving sæson. Hvis du vil have et hus fuld af børn denne Thanksgiving, vil disse spil bygge minder, der vil vare hele livet.