Gratis Skrivning Konkurrencer

Gratis Skrivning Konkurrencer


Gratis skriftligt konkurrencer er en stor øvelse i kreativitet, der kan også give dit CV et løft. LoveToKnow Freelance Skrivning er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvor at komme ind og hvad de skal holde sig for øje.

Gratis Skrivning Konkurrencer: Hvad er pointen?

Gratis skriftligt konkurrencer kan:

 • Udvid din kreativitet med skrivning prompter, nye emner og varierede formater
 • Forbedre dit CV
 • Bringe i nogle ekstra kontanter, hvis du vinder
 • Boost dit selvværd som forfatter

Alle disse er værdifulde belønninger, selv om du ikke er en professionel forfatter. Desuden er gratis konkurrencer ikke begrænset til blot traditionel fiktion eller poesi. Der er konkurrencer derude for dem, der strengt skrive faglitterære. Desuden, hvis du er en stræber manuskriptforfatter, er der konkurrencer derude for dig.

Hvis du placerer eller bare få en hædrende omtale eller offentliggørelse, vil disse indlæg hurtigt gøre gode tilføjelser til dit CV, der vil øge din troværdighed, når det kommer til at lave betalt job. Hey, hvis dommerne sagde, du var fremragende, så du skal være! Potentielle arbejdsgivere vil erkende, at når de gør deres ansættelse beslutninger. En lille investering af tid kunne betale sig i høj grad, når det kommer til at få din fod i skriftlig industri, eller bare en ny facet af skriveprocessen industrien.

Indtastning Skrivning Konkurrencer

Når du indtaster skriftligt konkurrencer, være meget opmærksom på de retningslinjer, samt fristen. Du kunne have en vindende brik på din computer, men hvis du ikke kan huske at printe den ud og sende det i tide, vil du aldrig vide på grund af inhabilitet. Din indsendelse kan også gå ind i junk bunke, hvis du ikke medtage alle de oplysninger projektkonkurrencen retningslinjer anmodet om.

Hvor til Enter

Der er masser af skriftligt konkurrencer online at komme ind gratis, og endnu mere, hvis du medtager dem, der nogle gange kører i trykte magasiner. Hold øje åbent for konkurrence indrejse opkald i dine foretrukne magasiner. Publikationer som Glamour har endda konkurrencer. Du vil måske blive overrasket over dem, du finder, når du søger efter dem i de blade, du allerede læst. Her er et par online:

 • Fiction Factor lister fiction konkurrencer, såsom novelle, humor essay, flash fiktion, sand historie, og mere. Mange af dem er i gang, og der er en ny vinder hver måned. Sørg for at tjekke bagsidetekst angivet for hver konkurrence; nogle på denne side har små gebyrer.
 • Jerry Jazz Musician lyder ikke som en skriftlig konkurrence sted, gør det? Men de vært konkurrencer tre gange om året, beder om ikke tidligere udgivne noveller fra 1.000 til 5.000 ord.
 • Storyhouse er vært generel og rejse faglitterære konkurrencer, der ender den 31. august 2008, men holde øje med siden for fremtidige konkurrencer.
 • Ristet ost Literary Journal tilbyder en løbende liste over konkurrencer. Hvis du indtaster, giver dig eksklusive elektroniske rettigheder til Ristet ost i 90 dage.
 • SFReader har en novelle konkurrence. Du bliver nødt til anmeldelse en eller to bøger (se hjemmeside for yderligere oplysninger) med henblik på at få din novelle betragtning.
 • Voices Net har halvårlige konkurrencer for poesi. De skal være originale værker. Rul til bunden af ​​siden for indsendelse retningslinjer.
 • Første Writer vrimler med gratis skriftligt konkurrencer. Søg efter kategori og underrette dem om de andre konkurrencer, du finder på din egen, så de kan føje dem til webstedet.

Forelægger disse Angivelser

En af de hurtigste måder at måle din skrivefærdigheder uden offer, bortset fra en smule af din tid, er at indtaste en fri konkurrence. Indtast nogle af dem over eller søge efter dine egne i en bestemt genre. Glem ikke at tilføje dem til dit CV, hvis du placerer eller modtager hædrende omtale. Hvis du har en online portfolio og få offentliggjort på konkurrencens hjemmeside, glem ikke at linke til din vindende post også.