Gratis Skateboard Stuff

Gratis Skateboard Stuff


Kom gratis skateboard ting er en god måde for hobbyfolk og amatører at holde deres boarding omkostningerne nede, mens du stadig har den nyeste gear og trends.

Gratis online Skateboarding Resources

Internettet byder på masser af ressourcer til skateboardere, der har brug for oplysninger om deres sport. Disse websites er et sted at møde andre pensionærer og få tips og tricks, også. Pick up nogle store gratis rådgivning på disse hjemmesider:

  • BuildARamp.com tilbyder over 10 gratis rampe planer. Efter kontrol af de rampe planer, skal du klikke på linkene direkte under planerne om at få gratis baggrunde, en screensaver og flere links til skateboarding sites.
  • Skateboarding Magazine ikke kun tilbyder gratis artikler om alt fra pro pensionærer til anmeldelser, men også senest ved skate parker og konkurrencer. Tjek de videoer for nogle skøjteløb færdigheder og spild.
  • How2Skate.com har en lang liste over gratis skateboard trick tips, nogle med videoer ledsager instruktioner. Tjek de aktive medlemmer fora til at forbinde med andre pensionærer, og besøge deres medlem butik for at lære, hvordan du får gratis skateboard stuff.
  • Brugerdefineret Skateboarding tilbyder gratis artikler, logoer og baggrunde, rampe planer, trick tips og meget mere.

Ud over de steder med skateboarding information, kan du også finde gratis ting gennem forskellige andre hjemmesider. Tjek dine foretrukne boarder s blogs eller en virksomheds sociale medier side, som Facebook, MySpace og Twitter. De har ofte foræring eller link til andre virksomheder, der tilbyder freebies og prøver til skateboarding fans. For eksempel Sk8alittle Skateboards har en kørende liste over steder at finde gratis skateboarding elementer og tilbehør.

Flere gratis Skateboard Stuff

En nem måde at få gratis skateboard ting er at spørge venner og slægtninge til gear og genstande, de ikke længere bruger. Du kan finde dig selv modtageren af ​​nye eller forsigtigt brugt skjorter, der ikke passer den oprindelige ejer, næsten ikke er brugt beskyttelsesudstyr eller endda nogle klistermærker, plakater og andre emner boarder har ikke behov for eller ønskede.

Prøv at kontrollere de gratis lokale programoversigter på Craigslist. Desuden, hvis en Freecycle gruppe er aktiv i dit område, kan du se på at få skateboarding ting fra gruppens medlemmer.

Konkurrencer

Konkurrencer er en af ​​de bedste måder at få gratis skateboard stuff. Finpudse dine færdigheder og arbejde på dine tricks for at være de bedste til det næste contest i dit område. Kig efter konkurrencer uden indmeldelsesgebyr, og tilmeld dig tidligt for at være sikker dit navn er på listen. Du må ikke overvurdere dine evner, som du har en mindre chance for at vinde konkurrencer, der er til mere avancerede pensionærer. Nogle konkurrencer tilbyder skjorter eller redskaber med posten sammen med præmier, mens andre bare uddele priser. Kontroller lokale skate parker og skateboard butikker for information om kommende konkurrencer.

Sponsorering

Opnåelse sponsorering som en skateboarder er et mål for mange, der nyder sporten. I modsætning til pro skateboardere, der normalt betales for at gøre optrædener eller modtage store pengepræmier i de store konkurrencer, er en sponsoreret man ikke betalt. I stedet er han eller hun belønnet i selskab gear og eventuelt modtager godtgørelse for rejser eller betalt konkurrencebidrag.

Indhentning sponsorering er svært, men gennemførligt. Den første ting at gøre, er perfekt dine skateboarding færdigheder og tricks. Bliv bemærket ved at vinde mange lokale amatør konkurrencer, og få venner med folk, der ejer boarding butikker i dit område. Nogle gange hjælper det at lave en video, der viser dine bedste boarding færdigheder til at give repræsentanter fra virksomheder. Iført virksomhedens logo i videoen er en god måde at blive bemærket, også.

Sponsorering kræver engagement og ansvarlighed. Virksomheden kan have dig til at underskrive en kontrakt eller følge deres regler, når offentligt. Beslut, om freebies er værd, før du bliver en sponsoreret boarder.Gratis skateboard ting er til rådighed for pensionærer, der ved, hvor man skal lede efter det. De største og bedste elementer er normalt tilbydes via konkurrencer og sponsorater, så komme ud og øve i dag.