Gratis Skabeloner til lov Websites

Gratis Skabeloner til lov Websites


At finde gratis skabeloner til lov websites er ikke en let opgave. Skabeloner bugne på internettet, og som regel de er godt designet og rimeligt prissat, nogle så lavt som $ 45 for en grafisk-rige, CSS-aktiveret, fuldt fungerende hjemmeside.

Den sande bargain hunter - den mest effektive af de kontorchefer og markedsføring specialister til advokatfirmaer - vil se dybere, dog, og opspore perler, der lå begravet under linjer for reklame og chikanerende pop-up-vinduer. Fordi gratis skabeloner for lov websites er derude. Som de fleste "frie" ting på internettet, selv om, er det støttes af reklamer.

Den gode nyhed er, at det meste af den tid, de er reklame relevante og nyttige produkter - faktisk ofte det er på en hjemmeside med andre skabeloner. De fleste skabelon fabrik sites også designe brugerdefinerede grafik og hjemmesider for kunder, og selvfølgelig har mange skabeloner til ikke blot advokatfirmaer, men også forretnings- og personlige hjemmesider. De gratis skabeloner for lov websites er normalt blot agn at få kunder i udstillingslokalet, så at sige.

Vetting Gratis Skabeloner for lov Websites

Der er et par forskellige faktorer at huske på, når du er ved at vælge en skabelon, uanset om det er en gratis skabelon til lov websteder eller enhver anden virksomhed.

  • Kompatibilitet - Med den måde web ændringer, nogle hjemmesider gratis, selv hvis vil have bestået deres udløbsdatoer. Brug af rammer i stedet for CSS, eller ved hjælp af en forældet form for Flash er begge eksempler på problemer, der vil give webstedsadministratorer hovedpine. Sørg for, at skabelonen har mindst nogle antydning af web 2.0-teknologier, såsom RSS abonnement kapacitet, Flash, AJAX, og lignende.
  • Skalerbarhed - Mens et advokatfirma kan have meget enkle behov lige nu, er det sandsynligt, at som business opfanger kan der være andre sider eller funktioner, der er nødvendige på hjemmesiden. At være i stand til nemt at ændre knapper og andre aspekter af site navigation er afgørende. Hvis skabelonen indeholder flere typer af sider med samme tema - for eksempel en kontakt side, en tjenester side, og en stab bio side, alle en del af et sammenhængende design - det ville være ideelt.
  • Support - I en perfekt verden, det sted, hvor skabelonen er erhvervet har online eller telefon support for at hjælpe webdesigner eller kontor manager i at gennemføre den. For en gratis skabelon, men dette er ret usandsynligt; oftere er brugergrupper og ofte stillede spørgsmål, der kan tilgås til at besvare spørgsmål og problemer, der kommer op.
  • Redigerbarhed - I det mindste, skal du sørge for, at skabelonen bruger en teknologi, der er velkendt for enhver, vil bevare stedet. HTML, CSS, Flash, der er mange måder at gå i at designe et websted, og hvis den ansvarlige for hjemmesiden er ikke bekendt med den teknologi, de gratis skabeloner til lov hjemmesider bare koste tid, frustration, og ofte yderligere klasser til overvinde indlæringskurve.

Kilder til gratis Law Skabeloner

En Google-søgning på gratis skabeloner som denne får et par nemme kilder med det samme, selv om ingen tilbyder mere end en skabelon gratis.

  1. Gratis Skabeloner Online er en veldesignet og professionel hjemmeside.
  2. Webstedet Skabeloner tilbyder en gratis skabelon også, men det er et godt eksempel på en veltilrettelagt site for den sidste årtusinde - ved nutidige webstandarder, dette er ikke en meget imponerende sted overhovedet.

Det er den overvældende tema, når man overvejer, om ikke at bruge en gratis skabelon til et websted. Selv om det kan synes omkostningseffektiv, ved hjælp af en "lov" skabelon til rådighed gør det sandsynligt at have været brugt af mange andre virksomheder. Disse enkle skabeloner tilbyder meget lidt fleksibilitet til at re-brand stedet senere. En hjemmeside er lige så meget en repræsentation af kontoret, da advokaterne selv, og en billig hjemmeside bankede uden tanke vil ikke tjene til at imponere og berolige kunder.

Hvis det er nødvendigt at bruge gratis skabeloner til lov hjemmesider, bør det kun være som et midlertidigt skridt før virksomheden har sin egen unikke mærke designet af en professionel webdesigner og hostet på en betroet webserver.