Gratis Senior henvisning tjeneste Southern California

Gratis Senior henvisning tjeneste Southern California


Hvis du leder efter en gratis senior henvisning tjeneste, det sydlige Californien har flere agenturer, der kan hjælpe dig med at søge.

Hvad er en Senior henvisning tjeneste

Hvad er formålet med en højtstående henvisning tjeneste? I de fleste tilfælde referenceservice hjælpe ældre borgere og deres familier ser for levende opholdsrum og / eller tjenester, der kan opfylde deres specifikke behov. Disse behov kan omfatte 24-timers pleje, eller de kan omfatte kun et par timer om ugen. Det vigtigste mål med en henvisning center bør være at opfylde de følelsesmæssige, fysiske og finansielle behov kunden.

Senior henvisningscentre kan bede dig om at komme til deres kontorer, eller personale kan mødes med dig i dit hjem. Virksomheden skal gøre omfattende forskning på bolig- og servicemuligheder og tilbyde nyttige, kyndige råd til at hjælpe dig og din familie gøre den bedste beslutning for din omsorg og din boligsituation. Fælles boform og tjenester omfatter plejeboliger huse eller lejligheder, pensionering samfund, demens eller Alzheimers faciliteter, bord og pasningsmuligheder, eller hjemmeplejen agenturer.

Funktioner af en Senior henvisning tjeneste

Som du søger efter en gratis senior henvisning tjeneste, Southern California agenturer ofte annoncere følgende funktioner:

 • Professional, uddannet personale
 • Gratis services og rådgivning
 • Adgang til en omfattende database
 • Specifik viden om hvert anlæg eller tjenester, der anbefales. Dette bør omfatte ture og inspektioner af anlægget, før der kan gives en anbefaling.
 • Fleksibel planlægning
 • Hands-on oplysninger, såsom et bibliotek af billeder og brochurer og udskrifter, af de oplysninger, der vil blive præsenteret.
 • Fordeling af nøjagtige tjenester, der tilbydes fra hver af de anlæg eller agentur.
 • Personligt rundvisninger af faciliteter og agenturer af interesse.
 • Foretage en vurdering af præferencer og behov livsstil, herunder finansielle ressourcer og støtte.
 • Fortsat støtte i en livsstil overgang til et anlæg, hvis det er relevant.

Finde Gratis Senior henvisning tjeneste Southern California

At finde en gratis senior henvisning tjeneste i det sydlige Californien er så simpelt som at klikke med musen. Husk dog, at mens der er mange henvisningstjenester hele staten, hvis du bor i det sydlige Californien område, kan du ønsker at holde sig til henvisningstjenester placeret i dette område. Følgende er en liste over gratis senior henvisningstjenester i det sydlige Californien område.

 • Et hjem væk fra Home-faktureret som en gratis ældreområdet henvisning tjeneste, et hjem væk fra hjemmet har medarbejdere, der besøger plejeboliger samfund, bestyrelse og plejehjem, uafhængige stue / pensionering samfund, og Alzheimers / demens faciliteter før du foretager en henvisning. De giver generel information om emner som placering, priser, tjenester og aktiviteter. Personalet kan også give mere personlig information om faciliteten samt.
 • ElderHomeFinders-ElderHomeFinders besøger og evaluerer hver facilitet før henvise det til familier som en god løsning for ældreområdet. De oprettet en-til-en møder for at drøfte dine præferencer og dine behov.
 • Southern California Senior Resources-Med over 30 års praktisk erfaring som licenserede administratorer af ældreplejen botilbud, dette site regninger sig selv som en premier ældreområdet henvisning tjeneste. Baseret i det sydlige Californien, dette bureau tilbyder personlig service med et mål om at finde den bedste boform for din ældre elskede.
 • Smart Senior Living-Dette websted tilbyder syv dage om ugen service og giver fleksibilitet og ubegrænset konsultationer uden omkostninger for ældre borgere og deres familier.


Disse er blot nogle få af de henvisende websteder er tilgængelige for Southern California seniorer. For mere information, så tal med din læge eller andre familier, der med succes har brugt henvisningstjenester. .