Gratis Scavenger Hunt Halloween Party Ideer til voksne

Gratis Scavenger Hunt Halloween Party Ideer til voksne

Der er masser af skattejagt ideer til voksne, der kan bringe sjov og eventyr til en Halloween fest. Tilføj en sjov og skræmmende skattejagt til din fest til at underholde og underholde dine gæster.

Tema Halloween skattejagt

For folk der kan lide at smide temafester, Halloween byder på masser af ideer til at vælge blandt. Hvis du kan lide at smide kostume parter, Halloween er naturligvis den perfekte lejlighed. Når du har alle dine venner alle klædt op, det er sjovt at give dem et sted at gå. En skattejagt vil give dem en chance for at vise deres kostumer og samtidig have det sjovt søger efter skatte.

Skattejagt parter er alsidige og kan tilpasses til næsten enhver tema. Udskriv disse lister fra og hånd dem ud til dine skraldemanden under dit Halloween fest:

 • Pirate
 • Super skræmmende
 • Western
 • Decade såsom 60'erne 70s eller 80s

Hvis du har brug for hjælp at hente listerne, så tjek disse nyttige tips.

For dem med et tema, koordinere spor og genstande med temaet bliver brugt. Pynt hovedområdet, klæde den del, og har dine gæster bære emner relateret til temaet. For eksempel, for den vestlige tema, klæde som en cowboy og hånd gæster røde bandanaer og kurve til at bruge for at hente deres poster. Har gæsterne søge efter emner, såsom en cowboy hat, hø, støvler, hest, og mere.

Kort det ud først

Det bedste ved skattejagt fester for voksne er, at alt det virkelige arbejde er gjort i forvejen. Det er et stort arbejde intially, men når skattejagt er sat op værten kan bruge søgetiden oprette fødevarer og andre sjove ting for gæster til at gøre, når de vender tilbage.

Indendørs eller ud

Det første, værten har at arbejde ud er, hvor langt der spænder den skattejagt vil være. For lejlighed beboere vil skattejagt helt sikkert være uden for bygningen eller i det mindste uden for lejligheden. For boligejere kan skattejagt være begrænset til huset, gården, eller hele nabolaget.

Art Hunt

Når du har besluttet det område, skattejagt, det næste skridt er at finde ud af hvordan du vil have gæsterne til at indsamle skatte. Der er så mange forskellige måder at nærme listen over elementer, der findes, da der er mange måder at skjule dem. Beslut, om du vil gæsterne at hente faktiske elementer, eller hvis du vil have dem til at fotografere elementerne. Hvis du foretrækker det sidste, give gæsterne engangs eller digitale kameraer til at bruge til at fange billeder. Hvert hold kan få et kamera til at bruge.

Scavenger Hunt List

Sørg for at skræddersy din liste for skattejagt at omfatte Halloween-orienterede emner. Nogle grundlæggende elementer, der kan printes ud som en liste, er:

 1. Græskar
 2. Sort kat
 3. Spider
 4. Halloween slik
 5. Folk i særlige kostumer
 6. Glo-sticks
 7. Dekorationer
 8. Spooky øjne

Creepy Clues

Når du har området udarbejdet, og listen over emner, der skal findes, er næste skridt er at skrive instruktioner. Clues er sjovere end en decideret liste. En god måde at arbejde ud af dette er at starte med bare simple navngivne elementer og langsomt flytte til spor, så listen bliver vanskeligere som spillet skrider frem. Huske på, at mens komplicerede kan være sjovt, for kompliceret holder skraldemanden ud hele natten. Nogle uhyggelige spor til brug er:

 • Jeg lyser op om natten og ofte har et lys inde i min mund. (Jack-o-lanterne)
 • Hvis jeg krydser din vej, kan du blive bestemt for uheld. (Sort kat)
 • Jeg bliver ofte viklet ind i et spind af undergang. (Spider)
 • I aften er ikke alle forskrækkelse og frygt, et trick eller behandle venter nær. (Halloween slik)
 • Jeg rider på en kost og hvirvle op potions. (Witch)

Tips til en vellykket Scavenger Hunt

Når dine skraldemanden er vendt tilbage, skal du sørge for at have en stor velkomst til dem. Tilbyd dem nogle Halloween forfriskninger og give dem en opdatering på de andre hold fremskridt. Du kan tjene elementer såsom:

 • Varm mad såsom hotdogs, vinger eller pizza
 • Kolde drikkevarer, herunder Halloween-tema drikkevarer
 • Varm chokolade eller kaffe

Du ønsker måske at tilbyde præmier til bestemte kategorier såsom:

 • Første hold tilbage
 • Mest kreative fortolkning af en anelse
 • Grand præmie for det hold, der fandt det mest

Gør det sjovt

Da en skattejagt handler om at få dine gæster til at have det sjovt, vil du ønsker at gøre det hensigtsmæssigt for alle dine gæster. Gør det ikke så svært at dine gæster vil være at søge efter timer, og bliver frustreret finde deres poster. Gør det enkelt og sjovt, så alle er sikker på at nyde at søge efter de emner, mens du nyder Halloween spil.