Gratis prøver af politikker og procedurer

Gratis prøver af politikker og procedurer


Gratis prøver af politikker og procedurer giver dig mulighed for at udvikle dine egne politikker ved hjælp af stikprøver for idéer. Hver gang du har brug for at skrive en politik eller procedure, kan du bruge disse prøver til at bestemme hvad der skal medtages, og hvordan man skriver oplysningerne.

Typer af politikker og procedurer

De fleste politikker og procedurer regulerer forholdet arbejdsgiver-medarbejder. Virksomheder giver deres ansatte med håndbøger, der forklarer alle de regler og politikker, der gælder for ansættelsesforholdet. De politikker og procedurer i disse håndbøger omfatter følgende:

 • Ferie, brug personlige og syge tid
 • Sikkerhed på arbejdspladsen
 • Payroll forarbejdning
 • Ansættelsesvilkår
 • Voldgift procedurer
 • Arbejdstiden
 • Prøvetid
 • Narkotika testning politikker
 • Teknologi brug politikker
 • Ansættelse politikker
 • Påklædning
 • Juridiske ansvarsfraskrivelser

En velskrevet politik beskriver politikken og skitserer, der har brug for at følge politikken. I de fleste tilfælde alle medarbejdere skal følge skriftlige politikker og procedurer. Nogle politikker gælder kun for ledende eller funktionærer.

Fordele skriftlig redegørelse

Gennemførelse nedskrevne politikker har flere fordele for arbejdsgiverne. En af de store fordele ved disse politikker er, at du undgår inkonsekvens. En skriftlig politik giver ledere og tilsynsførende klare anvisninger om håndtering af konkrete arbejdssituationer. Hvis en medarbejder er kronisk sent, politikken ekspliciterer følgerne. Du undgår at have en leder affyre et sent medarbejder og en anden manager kun advare den sene medarbejder, der skaber en urimelig miljø. Sætte dine politikker skriftligt lader medarbejderne ved præcis, hvad de skal gøre for at blive i arbejde med din virksomhed. En af de bedste måder at bruge en politik håndbog er at have nye medarbejdere underskrive en erklæring, der bekræfter de har læst og accepterer at overholde de politikker i håndbogen. Skulle nogen bryder en af ​​de politikker, du har bevis for ulovlige medarbejderen vidste reglerne forud for tid og bør holdes ansvarlige for sine handlinger.

Betegnelser for Policy Skrivning

Selv hvis du bruger gratis prøver af politikker og procedurer for at udvikle dine egne politikker, bør du have en advokat tjekke din færdige politik manual. En prøve kan indeholde oplysninger, der ikke er gyldige i din tilstand eller Commonwealth. En prøve kan også indeholde fejl, der ikke må optræde i en trykt håndbog. En anden vigtig forskel er en prøve manual kan finde anvendelse på de love og bestemmelser i en stat med lovene forskellige fra din tilstand. Hvis du fejlagtigt anvender prøven oplysningerne på din police bog, kan det sætte dig op for problemer på de bedste og juridiske problemer på det værste. En advokat vil gennemgå din politik manual og afgøre, om der er nogen juridiske spørgsmål, der kræver opmærksomhed. Dette vil give dig tid til at revidere den politik, før medarbejderne læse og underskrive dem.

Skrive effektive politikker

Skrivning effektiv politik handler om at forstå behovene hos dine medarbejdere. Hvis en politik er specielt til ledere med videregående uddannelse og erfaring, brug af industriens terminologi er passende. Hvis du skriver en politik for en forskelligartet gruppe af medarbejdere, overveje deres økonomiske status, uddannelsesniveau og evne til at forstå fagsprog. Undgå at bruge jargon; skrive i klare og utvetydige vendinger. Eliminer forvirring ved tydeligt beskriver alle aspekter af Deres politik. Kontakt din gratis prøver af politikker og procedurer for at se, hvordan andre skriver vigtige politikker. Der er fire grundlæggende trin til at følge, når du skriver en politik. Først indsamle baggrundsoplysninger til at guide dig skriftligt politikken. Du kan få brug for at samle tidligere versioner af politiske manualer, statistikker og andre virksomhedsdata. Når du har samlet alle de oplysninger, du skal bruge, skal du oprette et udkast til politik. Det behøver ikke at være perfekt højre væk; det vil gå igennem en revision senere i den politiske skriveprocessen. Forelægge udkastet til dine vejledere eller kolleger og give dem mulighed for at komme med forslag eller ændringer. Brug oplysningerne genereret af revision for at skabe en endelig politik. Når politikken er i sin endelige form, meddeler den til alle i virksomheden. Lad alle vide en ny politik er i kraft med et memo eller virksomhedens e-mail.

Gratis prøver af politikker og procedurer

 • Den Sans Institute har prøve teknologiske politikker fra en stor virksomhed. Disse politikker har haft alle selskab identificerende oplysninger fjernet, men de oplysninger, som rester kan hjælpe dig skrive din egen politik.
 • Medarbejderen håndbogen Store sælger prøve politiske håndbøger for dig at tilpasse dine egne oplysninger. Deres tilbud inkluderer en medarbejder håndbog prøve og eksempel sikkerhedspolitik.
 • Society for Human Resource Management har prøve politikker for Personale, Consulting, fordele, arbejdsmarkedsforhold, sikkerhed, organisatoriske relationer og teknologi. SHRM tilbyder også en gratis prøve medarbejder håndbog.
 • Det Minnesota Råd Nonprofits tilbyder prøve politikker specielt til almennyttige organisationer.
 • Absolutte HR Solutions tilbyder en pakke med 173 prøve politikker for en symbolsk pris. De tilbyder også billigere pakker inden for bestemte emneområder. Disse særlige pakker inkluderer sexchikane, rekruttering, fremmøde og orlov politiske prøver.
 • Hvis du har brug for en politik til at styre selskabets brug af sociale medier, Social Media Governance har 136 eksempler politikker fra hele internettet. Politiske kilder omfatter About.com, det amerikanske Røde Kors, Ball State University og Børnehospital i Los Angeles.
 • HR Village tilbyder en prøve medarbejder håndbog med politikker, der dækker sygeorlov, ferie, ferie tid, arbejdstid, begravelse orlov og jury pligt.