Gratis Printable Journal Cards

Gratis Printable Journal Cards

Journalisering kort er blevet meget populære i scrapbooking verden som en måde at strømline processen med at skabe layout til din scrapbog album. Flere virksomheder sælger tidsskrift kort, som du kan købe for dine sider, men ved hjælp af gratis printables er et budget-venligt alternativ.

Brug Printable Journaling Cards

Gratis tidsskrift kort er en glimrende måde at gøre hurtige scrapbog sider. Følg disse trin for at bruge de printbare dem fremhævede nedenfor.

 1. Klik på miniaturebilledet af det design, som du vil bruge. (Kun 4 x 6 journal kort er vist i miniaturerne, men hver download indeholder 3 x 4 versioner af designs så godt.)
 2. Gem PDF-filen på din computer.
 3. Åbn PDF-fil ved hjælp af Adobe Reader. De fleste computere leveres med Adobe Reader installeret, men du kan hente programmet gratis, hvis nødvendigt.
 4. Vælg vandret eller lodret tekst ved hjælp af knapperne i toppen af ​​din printable. Vandret tekst er standard.
 5. Skriv din journal. Standardskrifttype Arial 11 pt. Hvis du ønsker at anvende anden skrifttype, skal du trykke på Ctrl + E på tastaturet. Dette vil åbne en pop-up dialogboks, der vil give dig mulighed for at vælge en anden skrifttype og / eller størrelse. Du kan bruge et script skrifttype til at efterligne udseendet af håndskrevne tekst eller lave valgte ord en anden skrifttype at gøre opmærksom på dem i din journal.
 6. Hvis du vil føje et billede til dit kort bruge knapperne på udskriftsområdet at tilføje enten en vandret eller lodret billede.
 7. Print din journal kortet ved hjælp af indstillingen højeste kvalitet på din printer. Husk at vælge kun den aktuelle side, så du ikke spilder blæk ved at udskrive alle kortene i PDF-filen. Hvis det er muligt, at udskrive kortene på hvidt karton eller blankt fotopapir.
 8. Trim kortet og tilføje til din scrapbog side. Journalisering kort er oftest bruges med de opdelte side beskyttere populariseret af Project Life fra Becky Higgins eller Album Made Easy fra Vi R Memory Keepers. De kan også tilsættes til traditionelle scrapbog sider, hvis det ønskes.

Tema Journal Cards

Hvis du udfylde et tema scrapbog side, skal du vælge en journal kort med et design, der subtilt styrker dit emne.

Gratis Printable Journal Cards

Hent gratis baby tema journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Download gratis rejser tema journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Download gratis bryllup tema journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Download gratis school tema journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Hent gratis Halloween tema journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Hent gratis juletema journal kort.

General Journaling Cards

For dagligdags erindringer, vælge et tidsskrift kort med et design, der ikke forringer dine fotos.

Gratis Printable Journal Cards

Hent turkis journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Hent pink journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Hent lime journal kort.

Gratis Printable Journal Cards

Hent fersken journal kort.

Inspirerende Ord til at sætte på en Journal-kort

Som et absolut minimum, skal din scrapbog journal omfatte den dato, hvor billederne blev taget, navnene på de mennesker på billederne, og det sted, hvor billederne blev taget. Hvis du leder efter noget lidt mere inspirerende, overveje at bruge din journal kortet til at fortælle en kort historie eller en sjov anekdote. Hvis din side handler om dit barn, en sjov citat fra ham eller hende, er altid en velkommen tilføjelse. For eksempel kan en side om fødslen af ​​dit andet barn indeholde et citat fra storebror om, hvordan hans lillesøster ligner en "rynket lidt rosin."

Journaling kort er også et godt sted at omfatte citater fra sange, tv-shows, eller bøger, som du finder personligt relevant for dit liv. Inspirerende ordsprog kan låne dybde og mening til dine sider og hjælpe til at indarbejde dit tema.

Prøv nogle af disse inspirerende ord på dine journal kort:

 • En god ven kan tage dig steder penge kan ikke gå.
 • I sidste ende betyder noget eneste familie.
 • Vores venner kender vores fejl, men elsker os alligevel.
 • Dette er blot et kapitel i vores personlige historie.
 • Jeg gør det bedste ud af hver dag.
 • Du behøver ikke tage et billede, du laver en hukommelse.
 • En scrapbog indfanger de bedste dele af vores liv.
 • Det er de øjeblikke, vi aldrig vil glemme.
 • Min familie er min styrke.
 • Sande venner er deres vægt værd i guld.

Finde orde

Din scrapbog album er historien om dit liv, så der er ingen "rigtige" eller "forkerte" vej til tidsskrift. Med praksis, vil du lære, hvordan du finder din egen unikke stemme.