Gratis Pottetræning Charts

Gratis Pottetræning Charts


Potte uddannelse kan være lidt vanskelig, men at tilføje en sjov incitament til processen bare kan opmuntre dit barn til at træne lidt hurtigere. Pottetræning diagrammer kan hjælpe små holde kursen, da de tjener belønninger for deres succeser.

Gratis print Pottetræning Charts

Alle disse potte uddannelse diagrammer kan udskrives til brug i hjemmet. Bare klik på den, du ønsker, og klik derefter på printerikonet efter filen åbnes. Bemærk, at du skal bruge Adobe for at åbne dem. Hvis du ikke har det, kan du downloade det gratis.

Hvis du har brug for hjælp at hente disse diagrammer, så tjek disse nyttige tips.


Gratis Pottetræning Charts

Klik for at downloade og udskrive dette skema.


Gratis Pottetræning Charts

Klik for at downloade og udskrive dette skema.


Gratis Pottetræning Charts

Klik for at downloade udskrive dette skema.


Gratis Pottetræning Charts

Klik for at downloade og printe dette diagram

Hvordan man bruger disse diagrammer

Pottetræning diagrammer bruges til at spore et barns udvikling. Når hun bruger potte i stedet for træningsbukser diagrammet mærket på nogen måde. Du kunne blot tilføje et flueben, når dit barn klarer sig godt, men diagrammet er mere effektiv, hvis du bruger det som et incitament til at opmuntre dit barn.

Små Rewards

Når dit barn med succes bruger potte, kan du lade ham:

  • Placer en mærkat på en af ​​de pladser
  • Tegn et smilende ansigt i en af ​​de kredse, hver gang han bruger potte med succes
  • Brug en gummi karakter frimærke for at markere det relevante felt

Større Rewards

Du kan også bruge skemaet til at holde styr til større belønninger. For eksempel, hvis dit barn bruger potte for en hel dag uden at have nogen ulykker, kunne han tjene en belønning som at se en alderssvarende video eller have en lille skål af is eller et stykke frugt.

Fremskridt, du kan se

Potte diagrammer kan være stor motiverende værktøj, hvis du bruger dem konsekvent. Udskriv en af ​​disse diagrammer, tape den til væggen nær dit barns potte stol, og begynde mærkning ned alle disse succeser. Dit barn vil begynde at udvikle en følelse af realisering og stolthed, da han bliver en af ​​de "store børn".