Gratis Opskrift Organizer Software

Gratis Opskrift Organizer Software


Opskrift arrangør software hjælper dig med at holde alle dine foretrukne måltider i orden. Din bedstemors kort fil fuld af opskrifter er blevet erstattet i denne dag og alder med opskrift software. Mens der er mange betalt opskrift software programmer til rådighed, kan du få det samme niveau af service fra en af ​​de gratis muligheder. Hvis du er en travl kok, der ønsker at bo på toppen af ​​hendes opskrifter, kan software komme i handy.

Hvorfor bruge gratis opskrift Organizer Software?

Gratis opskrift arrangør software kan hjælpe dig med at holde dine opskrifter i orden, så du har lettere ved at vælge, hvad de skal gøre. Mange mennesker bruger den samme standard sæt af opskrifter dag ud og dag ind. De finder nye opskrifter på nettet eller i blade og planlægger at bruge dem på et senere tidspunkt. Men normalt de nye opskrifter er malplaceret og aldrig brugt.

En opskrift arrangør program giver dig mulighed for at tilføje nye opskrifter til din repertoire hurtigt og nemt. Når du finder en ny opskrift, kan du straks indtaste den i opskriften program. Næste gang du ønsker at prøve noget nyt, har du det lige ved hånden. Dette vil hjælpe dig med at øge de mange forskellige opskrifter, som du bruger.

Brug af gratis opskrift arrangør downloads kan også hjælpe dig med at spare tid. Hvad sker der, når den tid kommer til at gøre middag og du indser du ikke har planlagt noget? Med opskrift software, kan du indtaste de ingredienser, du har på hånden, og softwaren vil give dig opskrift muligheder. Dette er perfekt til de tidspunkter, som du ikke ved hvad de skal gøre. For eksempel kan du skrive kylling, broccoli og majs i opskriften arrangør og få en række idéer, der indeholder disse ingredienser. Denne funktion kan være en praktisk tid Gem, når du ikke har planlagt nogen middag og ikke ved, hvad de skal gøre.

Gratis Opskrift Organizer Downloads

Der er to grundlæggende typer af opskrift arrangør downloads: gratis prøver og hele uddannelser. Gratis prøver er fulde programmer, der er begrænset på en eller anden måde. Du kan være begrænset af den måde, du bruger programmet eller for længden at programmet. Når din retssag er op, skal du købe produktet for at få de komplette features.

Gratis Opskrift Organizer Software

Her er en liste over opskrift arrangør software-programmer til rådighed gratis forsøg og køb.

  • Nem opskrift Deluxe - Denne software har en 30 dages gratis prøveversion. Den er udstyret med kategorier af opskrifter og let at bruge indkøbslister.
  • Cook'n Opskrift Organizer - Denne software er begrænset til 300 opskrifter. Den er udstyret med opskrifter fra Betty Crocker, Pillsbury og andre store mærker.
  • Opskrift Organizer Deluxe - Denne software har let database skabeloner, der hjælper dig med at bruge programmet.

Opskrift Software Features

Mest gratis opskrift software har de samme grundlæggende funktioner. Disse funktioner hjælper dig med at organisere og bruge dine opskrifter effektivt. Kig efter følgende funktioner, når du vælger en opskrift program.

  • Organiser efter køkken - Din opskrift software skal lade dig se alle de italienske opskrifter på én gang, eller alle opskrifter, der bruger asiatiske køkken.
  • Organiser efter ingredienser - Behov for at slippe af med den kylling du har købt på hovedparten købmand? Din software skal give dig mulighed for at se alle de kylling opskrifter på en gang.
  • Se næringsstoffer - Hvis du tælle kalorier eller bare ønsker at vide, hvad der foregår i den mad, du spiser, kan en opskrift software program hjælpe dig med at analysere dine opskrifter. Du vil være i stand til hurtigt at vide, hvilke valg er det bedste for din kost og livsstil.
  • Indkøbslister - Mange programmer vil give dig mulighed for at vælge dine opskrifter for ugen og derefter udskrive en indkøbsliste.

Effektive værktøjer til Dagens Family

Opskrift arrangørerne er effektive redskaber til dagligvarer, planlægge dine måltider på farten og bevare din families arv. Tag dig tid med gratis prøver og prøver at finde den rigtige software til at opfylde dine behov.