Gratis Online Tutoring: Scholastic Interview

Gratis Online Tutoring: Scholastic Interview
Francie Alexander, chef Fuldmægtig på Scholastic.

Når du har brug hjælpemidler og ressourcer for studerende, gratis online tutoring fra Scholastic er en fantastisk mulighed. Scholastic hjemmearbejde Hub er en sjov hjemmeside dedikeret til at hjælpe de studerende, forældre og pædagoger arbejder sammen om at forbedre studieteknik. Eleverne bruger Hjemmearbejde Hub værktøjer til at skabe metoder til læring, der fungerer bedst for dem.

LoveToKnow Gem talte med Francie Alexander, den ledende akademiske officer på Scholastic. Hun har skrevet mange bøger for unge læsere, herunder, The Internet: A Kid Håndbog med Nancy Hechinger. Hun har også undervisningserfaring med elever i børnehaven gennem college.

Gratis Online Tutoring: Scholastic Interview

Hvad fik udviklingen af Scholastic Hjemmearbejde Hub?

Vi ønskede at skabe et sikkert rum, som giver børnene at finde deres egen lektier støtte. Vi så et behov for råd og vejledning om, hvordan man studere smart. Børn ved ikke altid, den bedste måde at tage noter eller gøre forskning - og det kan være skræmmende. Alle vores ressourcer er skrevet i en børnevenlige måde. Oplysningerne er reel og værdifuld, men det er leveret på en tilgængelig måde.

Sitet skitserer skridt til at hjælpe de studerende praksis, forberede, tilrettelægge, forskning og skrive. Hvorfor studerende finder disse sektioner til hjælp?

Disse er brede kategorier, som enhver god elev har brug for at mestre. Vi bryde indholdet ned i bidder for at gøre det lettere at tænke på de skridt i store læreproces. Ligesom en studerende kan gøre en oversigt over temaer, før du starter en rapport, har vi skabt en skitse struktur til at understøtte gøre skolearbejde.

Hjemmearbejde Hub beder eleverne til at indsende deres studie tips, også. Har der været en stor respons?

Yes! Børn elsker at dele deres bedste tips og tricks, og vi har modtaget tonsvis af gode ideer. Vi synes, det giver de studerende til at værdsætte, hvad de ved - plus børnene gerne høre råd fra deres jævnaldrende gang imellem. Her er et eksempel fra Margaret B .: "Gør det hårde hjemmearbejde først. Derefter når du er træt hele du har tilbage er let ting."

Interaktive funktioner gør en forskel

Nogle af de seje interaktive funktioner omfatter Book Report Sandwich Station, Flash Card Maker, The Wizard Stavning, Maggies Math Adventures, og forskellige film og dias. Hvordan disse funktioner hjælpe eleverne lære?

Gratis Online Tutoring: Scholastic Interview
Hjemmearbejde Hub har ressourcer eleverne kan ændre til at passe deres behov.

Værktøjerne er sjove at bruge, men de tjener også vigtige formål. Værktøjer som Book Report Sandwich Station eller Flash Card Maker gå studerende gennem trinene for at skabe noget med deres egne ideer og input. Der er også hurtige spil til at øve færdigheder og begreber og organisatoriske redskaber, ligesom Min kalender og min To-Do List, der gør det nemt at holde styr på alt.

I hvert afsnit er der en undersøgelse Break, som giver eleverne mulighed for at spille et spil, teste deres viden om Harry Potter, eller prøve nogle andre sjove funktion. Hvor ofte skal de studerende tage en undersøgelse pause, når de har en bunke hjemmearbejde at gøre, og hvor længe skal pauserne være?

Hjerner brug pauser ligesom organer gøre. Det er en god idé for børn at tage fem minutter af hver time til at gøre en sjov aktivitet, eller endda at stå og strække og tage et par dybe indåndinger.

Working Together Gør studere Nemmere

Hvordan kan forældre og elever bruger Hjemmearbejde Hub sammen?

Det kan være en udfordring for forældre at finde en måde at interagere med deres børn om lektier, end blot at hjælpe dem igennem den. Hjemmearbejde Hub er en positiv plads til forældre og børn til at besøge sammen.

Vores forældre publikum er altid på udkig efter måder at støtte deres børn i at lære i og uden for skolen. Hjemmearbejde Hub kan give forældre ideer til, hvordan til at guide deres børn - og det kan tilbyde en hurtig brush-up om emner, der måske ikke være frisk i forældrenes sind.

Yderligere ressourcer fra Scholastic

Hvilke råd har du til familier forbereder skolen?

Finde måder at gøre læser en del af din familie tid - ikke kun til skole. Tag familie ture til biblioteket, holde en familie bogklub, eller forberede en bog-tema middag sammen.

Hvilke andre gratis online tutoring ressourcer betyder Scholastic give?

Et andet godt sted for børn og forældre til at finde sjove læringsaktiviteter er vores online aktiviteter i lærerens område af hjemmesiden. Mens oprindeligt designet til brug i undervisningen, aktiviteter som Story Forretter og Character Scrapbook er store familie-baserede læringsaktiviteter, også.

Besøg Hjemmearbejde Hub!

Gratis online tutoring ressourcer gør uddannelse succes meget lettere. Her er blot nogle af de værktøjer, eleverne kan bruge på Scholastic hjemmearbejde Hub:

  • Lær matematik og flyve rundt i verden på samme tid med denne matematik quiz. Være hurtig! Du har kun 80 sekunder!
  • Følg rejsen af ​​en ny immigrant gennem Ellis Island med denne interaktive video tour.
  • Tid til en undersøgelse pause? Test din viden om Harry Potter, eller matche monstre fra den populære Goosebumps serien.

~ Tracey L. Kelley