Gratis Online Creative Writing Klasser

Gratis Online Creative Writing Klasser
Du kan lære kreativ skrivning fra online-kilder.

Gratis online kreativ skrivning klasser giver dig mulighed for at fremme din kærlighed til at skrive fra komfort i dit eget hjem. Disse klasser kan indgives i form af en engangs-seminar eller i løbet af flere måneder.

Hvad skal du se efter i gratis online Creative Writing Klasser

Online kreativ skrivning klasser er designet til at hjælpe dig med at forbedre din generelle skrivefærdigheder eller et aspekt af din skriftligt karriere. Når du tager en online klasse, vil du være eneansvarlig for at gøre arbejdet og få det meste ud af klassen.

Der er to grundlæggende typer af gratis kurser: dem, der kun tilbyde læsestof og dem med et interaktivt forum eller e-mail-system. Afhængig af dine behov, kan en af ​​disse klasser være nyttig. Hvis du blot søger for at få undervisning om emnet og ikke ønsker at oprette en ny arbejde, et kursus, der kun giver læsestof kan være nyttig. Hvis du ønsker at få specifik feedback på dine projekter, vil du ønsker at kigge efter en gratis kursus, der har et forum eller en lærer, der vil give dig vejledning om dit arbejde.

Ud over at se for den type klasse, der vil passe til dine behov, bør du også tage et nærmere kig på, hvem der giver kurset. Dit kursus instruktør skal have tilstrækkelig erfaring med kreativ skrivning feltet. Hvis klassen er interaktivt, bør de være i stand til at tilbyde dig specifikke råd om, hvordan man yderligere din kreativ skrivning karriere. Bare fordi klassen er gratis, ikke betød, at det skulle være spild af din tid. Sørg for, at du får indhold til den tid, du bruger kvalitet.

Gratis Klasser fra universiteter

Mange universiteter tilbyder gratis online kreativ skrivning klasser. Disse klasser normalt tilbyde interaktiv kommunikation med professor og andre studerende, men tjek universiteternes websteder for at være sikker.

Massachusetts Institute of Technology tilbyder flere bachelor og kandidatniveau skrivekurser gennem deres OpenCourseWare Initiative. De tilbyder Introduktion til Fiktion, skrive og læse noveller, Creative Spark og mange andre skrive og humanistiske fag. Ingen registrering er påkrævet, og kurset omfatter forelæsningsnoter og studerende historier.

Open University er den største akademiske institution i Storbritannien. Takket være world wide web, deres fremragende kurser og ressourcer er til rådighed for folk overalt i verden. De tilbyder en bred vifte af klasser i kreativ skrivning feltet. Registrering er gratis, og du kan tage så mange klasser som du vil. Prøv disse kreativ skrivning kurser:

  • Begynd at skrive Fiction
  • Skrivning hvad du ved
  • Nærmer Prose Fiction
  • Hvad er god Skrivning

Online Learning Resources

Ud over at arbejde med et universitets åbent kursus, kan du også få adgang til gratis online kreativ skrivning klasser gennem uafhængige hjemmesider.

Hvis du er interesseret i Science Fiction og Fantasy skrivning, der er en gratis kursus til rådighed på Write Science Fiction og Fantasy. Kurset omfatter en indledende modul og dybtgående læring på plot udvikling, skabelse karakter og andre væsentlige elementer.

Skrivning træner Sarah Lovett tilbyder en gratis skriftligt kursus uddrag fra hendes bog "Dream det, Skriv det". Kurset findes på forfatterens hjemmeside.

Gratis kurser med medlemskab

Flere online forfatters foreninger tilbyder gratis kreativ skrivning kurser, når du bliver medlem. Gebyrerne medlemskab varierer i pris, men for kvaliteten af ​​klasser, kan det være en god investering.

For eksempel Writers 'Village University er $ 99 for det første år og derefter $ 69 per år efter, at for at deltage. Til gengæld for kontingentet, får du adgang til kreativ skrivning, faglitteratur, poesi og Business Writing kurser. De kreative skrivekurser omfatter elementerne i Fiction, Story Konstruktioner, Design din egen Novel program og meget mere.