Gratis Letters of Forklaringer til Credit Forespørgsler

Gratis Letters of Forklaringer til Credit Forespørgsler

Indhentning gratis breve af forklaringer på kredit undersøgelser kan gå en lang vej mod at hjælpe din kredit rapport. De fleste mennesker ved, at hver gang en kredit rapport er markeret, det afspejler på selve rapporten og kan nogle gange resultere i en reduktion af den enkeltes kredit score. Flere kredit kontrol tendens til at rejse et rødt flag med kreditorerne, fordi disse kontroller kan indikere en person er shopping rundt og forsøger at få, eller faktisk at få, flere kreditlinjer fra flere kilder, hvilket gør dem en dårlig risiko udlån. Det betragtes som klogt at holde kontrol af din kredit rapport til et minimum.

Anmodning om et Letter of Forklaring

I nogle tilfælde er der imidlertid flere henvendelser er uundgåelige. Du kan være i en situation, hvor din kredit rapport skal kontrolleres, undertiden flere gange inden for en kort periode. Dette kan ske, hvis du er ude efter lån og sammenligne forskellige satser; hver långiver du overveje sandsynligvis nødt til at trække din kredit for at give dig et præcist tilbud. Den resulterende liste af kontrollen optræder på din rapport kan forårsage problemer, enten med din score eller med potentielle långivere.

Hvis dette sker, kan en långiver bede dig (eller du kan bare beslutte) at tilvejebringe et brev af forklaring på de kredit undersøgelser. Disse er blot breve udarbejdet til den interesserede part (i de fleste tilfælde, långiveren der beder om dem) der forklarer de mange kredit kontrol og ræsonnementet bag dem, og give alle andre nødvendige oplysninger. For eksempel kan det være en hjælp for dig at påpege, at flere tjek blot var til sammenligning og resulterede ikke i yderligere gæld eller nye kreditlinjer.

Gratis Letters of Forklaringer til Credit Forespørgsler

Gratis breve af forklaringer på kredit undersøgelser er ret almindelige og kan ofte gøre en stor forskel, når man arbejder med en långiver. Udarbejdelse selve brevet behøver ikke at være kompliceret. Hvis du bliver bedt om en skrivelse af forklaring vedrørende kredit undersøgelser, bør du blot give forklaringen i klare, enkle, sandfærdig sprog, og indeholde alle relevante understøttende data eller dokumentation, hvis det kræves.

Bogstaverne nedenfor er blot et par prøver at få dig i gang; tilpasse disse breve efter behov for at passe til netop din situation og omstændigheder. Husk at være upfront med dit brev, selv om ikke alle de oplysninger, der er gunstigt for dig. Udelade fakta kan potentielt komme tilbage senere, og hvis det ser ud som om du har forsøgt at skjule dem, vil det afvige godt på dig (eller din låntagning potentielle).

Prøve Brev One

Til hvem det måtte vedrøre:

Dette brev er at forklare de seneste undersøgelser på min kredit rapport. Konkret var der fem henvendelser i løbet af oktober måned 2010. Disse undersøgelser fandt sted i den tid, hvor jeg var sammenligning shopping for en refinansiering lån til mit hjem pant. Hver var fra en af ​​de virksomheder, jeg overvejede, og som gav mig et tilbud. Jeg valgte ikke at refinansiere på nuværende tidspunkt, da ingen af ​​de satser passer mit behov, og kredit undersøgelser resulterede ikke i yderligere gæld eller kreditlinjer, eller eventuelle ændringer i min eksisterende realkreditlån.

Kontakt mig venligst, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Med venlig hilsen

Jane Smith

Prøve Brev Two

Kære Sir eller Fru:

Som ønsket, jeg skriver at forklare de seneste undersøgelser på min kredit rapport; din agent Don Johnson bad mig om at give disse oplysninger, da jeg er i færd med at finansiere en bil lån med din virksomhed.

Jeg tror, ​​der var fire samlede undersøgelser på min kredit i de seneste måneder. Det var fordi jeg forsøgte at få et kreditkort, som jeg valgte at gøre i et forsøg på at bygge min kreditvurdering tilbage op, så jeg kan potentielt få en bedre pris på mit lån næste år. To af de fire ansøgninger blev afvist, og to af dem accepterede mig. Jeg valgte at tage en af ​​dem, og jeg har nu et kreditkort med Capital One med en kreditlinje på $ 500 og en strøm nul balance.

Lad mig vide, hvis du har andre spørgsmål eller har brug for dokumentation af dette.

Jane Smith

Credit Reports

Forbrugerne har også mulighed for at tilføje noter direkte på deres kredit rapporter for at forklare mange henvendelser. Send dette notat gennem hver af kreditoplysningsbureauer og holde formuleringen enkel. Brug disse eksempler som guider, i betragtning af at kortfattethed er nøglen med disse udtalelser:

  • "Flere undersøgelser i sommeren 2010 var et resultat af sammenligning shopping for en bil lån. Kun én lån blev opnået."
  • "Den lange liste af henvendelser på min kredit rapport er fra mit første år på college og resulterede ikke i ny kredit."
  • "Jeg søgte en egenkapital kreditlinje med flere långivere i 2011, hvilket er grunden til jeg har så mange henvendelser på denne betænkning. Jeg accepterede en ELOC."