Gratis kupon Organizer

Gratis kupon Organizer


Hele pointen i klipning kuponer er at spare penge, så hvem vil ikke gerne en gratis kupon arrangør? Efter alt, er det næppe giver mening at investere en masse penge i at organisere dine kuponer, når du rent faktisk forsøger at bevare.

Gør Gratis Arrangører på Home

Der er mange forskellige typer af kupon arrangører til rådighed; det vigtigste er at opspore en gratis en. Ofte kan du finde emner, du har på hånden til at bruge til en organisator, eller du kan låne fra en ven eller et familiemedlem. Der er mange forskellige typer af arrangørerne, du kunne bruge.

Boxes

En række kasser du finder rundt i huset fungerer godt som arrangører. Overvej:

 • Konvolut box: En æske med konvolutter kan arbejde virkelig godt som en kupon arrangør. Løft flapperne og bruge dem som dine faner til at mærke hver kuvert. Placer derefter kuponerne ind i konvolutterne. Du kan også bruge konvolutter, du har modtaget med posten. Bare åbne dem omhyggeligt for at holde flappen intakt for mærkning.
 • Opskrift box: En opskrift arrangør er den perfekte størrelse til kupon organisering og ofte allerede har separate rum. Du kan være nødt til at bruge klistermærker eller lim på papirlapper og gøre nogle ommærkning af kategorier, men det vil stadig være en fri arrangør.
 • Index kort kasse: Mange mennesker har en af disse bokse sidder rundt i huset ubrugt. Tilføj stykker af pap til toppen af ​​kartotekskort til mærkning og du er klar til at gå.

Hvis du vil slå alle disse bokse til en hurtig og enkel kupon arrangør, skal du følge disse trin:

 1. Tøm kassen af ​​aktuelle emner.
 2. Skriv en liste over alle de afdelinger i din købmand (producere, mejeriprodukter, kød, konserverede grøntsager, korn, bagning varer, etc.).
 3. Tænk over layoutet af dine foretrukne købmand.
 4. Nummer afdelingen listen, så den går i den rækkefølge du handler i butikken.
 5. Arranger box dividers, så det følger opstillingen af ​​butikken.

Hold alle diverse i separate faner mod bagsiden af ​​arrangøren. På denne måde behøver du ikke tøjforretning kuponer, personlig pleje kuponer eller restaurant kuponer blandet med tilbudsaviser. Sortere disse kategorier alfabetisk for lethed. Nu er alle dine kuponer er på ét sted.

Bindemiddelsystem

Et bindemiddel system er en god måde at faktisk se kuponer lagt ud, snarere end at bladre gennem små kasser eller konvolutter for hver enkelt kupon. Det er lidt mere arbejdskrævende at gøre end at bruge en kasse, men det er stadig gratis og indsatsen værd, hvis du er en kupon clipper. For at gøre en bindemiddelsystem, gøre følgende:

 1. Klip kraftigt papir (bestand eller byggeriet) i små firkanter, ca. 1 af 2 inches i størrelse.
 2. Tilføj lim hjælp hvid lim prikker eller en limstift omkring de to korte kanter og en lang kant af de små rektangler.
 3. Læg lommerne ud, så den åbne kant er op og arrangere i et gitter på en 8,5 med 11 tommer stykke kraftigt papir.
 4. Lad siderne tørre, hulle ind i dem og placere i bindemidlet.
 5. Clip kuponer og anbringes i lommerne, så du kan læse navn produktet og udløbsdatoen. Længere kuponer skal foldes til at passe lommerne.
 6. Organiser bindemidlet hjælp trinene i boksen sektion.

Hvis du ønsker, kan du endda farvekode de forskellige typer af kuponer. Du skal blot bruge byggeri papir i samme farve for hver kategori. Blå kan være rengøring forsyning kuponer, lyserødt til tøj kuponer, gul for produkter, og så videre.

Fotobog System

Hvis du er at organisere dine fotos og finde dig selv med en tom album, skal du ikke smide det ud. I stedet bruge det som en kupon arrangør. Brug en gul seddel til at mærke hver sektion og glide kuponer ind i foto slots. Hvis du folder længere kuponer, kan du normalt passe to eller tre i en foto-slot. Sørg for at holde albummet organiseret, ligesom boksen og bindersystemer. Forskudt etiketterne at gøre det lettere at finde den rette sektion.

Tips til Organisering Kuponer

Ingen kupon arrangør vil fungere godt, hvis du ikke gør lidt lejlighedsvis vedligeholdelse. Følg disse tips til at holde din gratis arrangør nyttigt:

 • Prøv din arrangør ud for et par indkøbsture. Hvis det viser sig, du ikke kan lide at organisere med butiksindretning, overveje at gå alfabetisk efter emne (brød, korn) eller ved mærke.
 • Når du tilføjer nye kuponer til arrangøren, kontrollere hver sektion for udløbne kuponer.
 • Husk at inkludere udskrives kuponer med dine klippede kuponer.
 • Hold en note på forsiden af ​​din arrangør om kommende begivenheder, såsom back-to-school tøj shopping eller en bage salg, der ville kræve yderligere besparelser fra dine kuponer. På denne måde behøver du ikke glemme at tjekke for kuponer for disse poster.

Easy Shopping Savings

Det bør ikke være en besvær at spare, når du besøger supermarkedet, discountbutik eller tøjforretning. Hold alle dine shopping kuponer sorteret ved at lave en gratis arrangør derhjemme.