Gratis Karriere Aptitude Test

Gratis Karriere Aptitude Test

Hvis du kæmper for at vælge en position, der passer til dig, kan en gratis karriere egnethedsprøve kunne give dig den indsigt, du har brug for at finde det job, du drømmer om.

Hvad er Karriere Aptitude Tests?

Mens nogle mennesker synes at blive født vide, hvad de vil gøre med deres professionelle liv, andre er ikke så heldige. Selv om de har flere forskellige interesser, færdigheder og lidenskaber, de er simpelthen ikke sikker på, hvordan man finder en karriere, der ophidser dem. Heldigvis blev karriere egnethedsprøver oprettet for at hjælpe med dette problem.

En karriere egnethedsprøve er generelt en modificeret version af en personlighedstest. Ved at stille en række spørgsmål om, hvordan du ser dig selv, de aktiviteter, du nyder, og dine personlige præferencer, kan testen give en liste af karrierer, der har vist sig at være et godt match for personer med tilsvarende karakteristika.

Finde Gratis Karriere Aptitude Tests

Når det gælder om at finde karriere egnethedsprøver, nuværende studerende har en klar kant. High school og college vejledere har adgang til en række ressourcer til dem, der søger karriere oplysninger, herunder flere forskellige egnethedsprøver.

Hvis du ikke er i øjeblikket en studerende, men du kan stadig få den information du behøver ved at kigge på gratis karriere egnethedsprøver online. For at starte din søgning, tjek følgende websteder:

 • Oplev den perfekte karriere: Monster.com har en meget kort quiz til at hjælpe dig med at identificere din personlighed type, samt en liste med forslag til en karriere, der matcher hver mulig træk. Du kan også besøge Personlighed side for en mere udtømmende liste, når du har fuldført Monster quiz.
  Gratis Karriere Aptitude Test
 • Menneskelige Metrics: Dette websted indeholder en mere omfattende version af Monster quiz, der er designet til at hjælpe dig med at identificere din Myers-Briggs personlighedstype og potentielle karriere kampe.
 • Keirsey temperament Sorter: Denne test er baseret på teorien om, at alle mennesker kan inddeles i fire grundlæggende personlighedstyper: håndværkere, Guardians, Idealister eller rationals. Dette er en højt respekteret karriere egnethedsprøve, der ofte bruges af Fortune 500-virksomheder, rådgivning fagfolk og store universiteter til at yde karriere placering bistand.
 • Karriere Key: Denne test, der bygger på Hollands teori om karrierevalg, fortæller dig, hvis du er realistiske, undersøgende, kunstneriske, sociale, initiativrige, eller konventionel, før de tilbyder en kort liste over potentielle karriere forslag.
 • Lignende Minds: Efter at have afsluttet en række spørgsmål, vil du se hvordan du ligger placeret på forskellige personlighedstræk og få en liste af karrierer, som kan være en god pasform til dit behov. Hvis du ønsker, kan du derefter kopiere HTML-koden er nødvendig for at sætte dine resultater på din egen personlige webside.
 • Seks Wise: Arbejde voksne vil finde denne test særligt nyttigt, fordi den beder praktiske spørgsmål om, hvordan du ser på arbejdspladsen og din nuværende profession, før du giver en liste over potentielle nye karriere til at overveje.
 • Princeton Review Karriere Quiz: Denne quiz giver et unikt indblik i din personlighed ved at spørge, hvilke job du tror, ​​du ville foretrække at antage alle var lige løn og prestige.

Fortolkning dine resultater

Gratis Karriere Aptitude Test

Mens gratis karriere egnethedsprøver kan være interessant og oplysende, er det vigtigt ikke at tage resultaterne alt for alvorligt. Listen over karriere genereret af testen er blot et forslag baseret på, hvad forskerne ved om arbejdsmiljøet i en bestemt profession. Hvis din test viser en karriere som musiker kan være en god pasform, for eksempel, så husk at udvikleren af ​​testen har ingen mulighed for rent faktisk at vurdere dine musikalske færdigheder. Denne anbefaling er simpelthen baseret på eksterne kvaliteter af en karriere i musikindustrien.

Når du har kompileret resultaterne fra din karriere egnethedsprøve, overveje at vælge to eller tre nye muligheder for forskning. Efterhånden som du lærer mere om de erhverv foreslået af dine testresultater, vil du være bedre i stand til at afgøre, hvilke veje er værd forfølger yderligere.

Karriere Quizzer

Tjek disse LoveToKnow karriere quizzer at komme i gang at identificere din ideelle job:

 • Karrierevalg Quiz
 • Perfect Job Quiz