Gratis Java til Windows Mobile 5

Gratis Java til Windows Mobile 5


Mange nyttige programmer og temaer kommer i programmeringssproget Java, men Windows Mobile 5-enheder inkluderer ikke indbygget understøttelse. Heldigvis er der nogle gratis programmer, du kan installere, der vil give dig mulighed for at køre disse programmer og opleve de fordele, som Java har at tilbyde. Udviklere vil også have frihed til at skabe tilpassede applikationer og køre dem lettere i softwaren.

Javas brug på mobile enheder

Som mobiltelefon teknologier forvandlet, Java Platform, Micro Edition (Java ME) blev en standard for mange spil, temaer og andre applikationer findes på telefoner. Nogle telefoner kommer med Java-spil der allerede er installeret og giver måder at installere yderligere programmer ved at overføre filer over USB eller downloade dem fra hjemmesider. De fleste telefoner typisk kommer med Java Virtual Machine allerede er installeret af producenten.

Kompatibilitet med Windows Mobile

I modsætning til nogle andre telefoner, behøver Windows Mobile-telefoner ikke kommer med Java kompatibilitet lige ud af æsken. I stedet Windows Mobile applikationer bruger deres eget format, og kan findes på mobile applikationer download hjemmesider. Heldigvis har tredjepartsudviklere gjort versioner af Java VM, der kan køre på Windows Mobile 5 og giver brugerne fleksibilitet ved hjælp af både Windows Mobile og Java-programmer på deres enheder.

Fire Gratis Java Programmer til Windows Mobile 5

Free Java VM programmer til Windows Mobile er sjældne og kan være vanskelige at finde, men de få, der er til rådighed, er egnet til de fleste brugere. Da Windows Mobile 5 er en ældre mobile operativsystem, er det vigtigt at bemærke, at disse programmer ikke kan være for nylig opdateret.

1. Mysaifu JVM

Mysaifu JVM, tilbudt gratis og som en af ​​de mere populære valg, er et gratis Java VM til Windows Mobile-telefoner og Pocket PC'er. Den seneste version af programmet blev udgivet i marts 2010 og er version 0.4.8. Nogle af dens funktioner omfatter:

 • En lille filstørrelse på 10 MB installeret
 • Kompatibilitet med Windows Mobile 5.0, 6.0, og 2003
 • En nem at bruge grafisk brugerflade til lastning JAR filer
 • Omfattende tilpasningsmuligheder for brugere, der har brug for at bruge kommandolinjeargumenter, log begivenheder eller bestyrer brug programmets hukommelse
 • En simpel leder, der lader brugerne nemt afslutte kørende virtuelle maskiner og se alle kørende VM'er på en liste

Programmets hjemmeside tilbyder en side med to eksempler apps, som brugerne kan downloade og prøve. Download side forklarer også alle de nødvendige skridt for at få denne Java VM kører på kompatible Windows Mobile-enheder.

2. Ewe VM

Kendt som en komplet programmering, der giver brugerne mulighed for at oprette Java-programmer, der kan køre på både mobile systemer og computere, Ewe VM er et gratis program, der har en indbygget ansøgning løfteraket, der tillader dig at køre Java-programmer på din Windows Mobile-enhed. Udgivet i september 2010, Version 1.42 er den nyeste version. Nogle af Ewe VM s bemærkelsesværdige funktioner omfatter:

 • En fil browser, der lader dig nemt finde og åbne JAR filer
 • En fjern app loader at indlæse apps fra internettet
 • Kompatibilitet med PocketPC og Windows Mobile 5 og 6
 • Liggende tilstand for kørende programmer

Hvis du ønsker at få en bedre idé om, hvordan Ewe fungerer, før du installerer den, hjemmesiden har demoer, der kører inden for din stationære webbrowser.

3. TotalCross VM

TotalCross VM ved SuperWaba er en anden VM løsning til Windows Mobile 5, men det har nogle begrænsninger. For det første er programmet er en gratis demo-version, der vil arbejde i 80 timers kontinuerlig brug. Brugerne kan så hårdt nulstille deres telefoner, hvis de ønsker at bruge programmet yderligere 80 timer, selv om dette kan være generende. En anden begrænsning er, at VM er designet til at køre JAR-filer oprettet med TotalCross SDK. Dette kan dog ikke være et problem, hvis du planlægger at udvikle dine egne apps ved hjælp af SDK.

Den nuværende version 1.5 funktioner omfatter følgende:

 • Understøtter netværksforbindelse management
 • Giver brugerne mulighed for at køre apps, der ikke har en grafisk brugerflade, såsom kommandolinjen apps
 • Understøtter kryptering til forbedret sikkerhed
 • Hurtigere resultater over ældre versioner
 • En højtydende affaldsindsamling

4. fonem

Fås til Windows Mobile 2002, 2003, 5 og 6, fonem er en open source Java VM, der kommer i to versioner, fonem Feature og fonem Avanceret. Begge versioner arbejder med mange MIDlets, men nogle højere ende Java-programmer kan kræve fonem Avanceret. Nogle af fonem funktioner kan nævnes:

 • En simpel ansøgning installatør og løfteraket, der gør det nemt at styre MIDlets
 • Støtte til installation af nye programmer via luften
 • Støtte til konsol programmer, hvis din enhed har en skal eller kommandoprompt installeret
 • En demo JAR fil i fonem Avanceret, lad brugerne afprøve deres personlige profil indstillinger

Fonem kan være sværere at installere end de andre VM'er, men hjemmesiden giver tips til at komme i gang og endda skabe din første ansøgning.

Fordelene ved Java

Selv om det kan synes lettere at hente og installere de traditionelle Windows Mobile applikationer, er der nogle grunde Java apps kan faktisk være at foretrække på enheder.

Self-Indeslutning

Mobile Java-programmer, kaldet MIDlets, bruge to filer: JAR-filen, der rent faktisk indeholder programmets ressourcer og klasser og JAD-fil, der indeholder oplysninger om JAR filens indhold. Da en MIDlet indeholder alt Java-programmet skal køre på enheden, er Java-programmer er kendt som værende selvstændig. Derudover selvstændig betyder, at programmet kun kan få adgang til sine egne klasser og ressourcer.

Sikkerhed

Da disse programmer er selvstændig, deres kode kører i en sandkasse, hvilket betyder, at koden ikke kan påvirke nogen programmer eller filer uden for Java VM. Dette er en stor sikkerhed fordel over traditionelle applikationer, som kan ofte kan læse og skrive filer til en enhed. Denne ekstra sikkerhed beskytter brugere mod virus og andre former for malware, som kan påvirke en mobil enhed.

Ansøgning Variety

Hvis du kan lide at lave dine egne applikationer eller kender udviklere, der deler deres egne kreationer gratis, vil du have en ekstra fordel, når du bruger Java på din Windows Mobile-telefon. Installation af Java VM vil ikke forhindre dig i at bruge almindelige Windows Mobile apps, men det vil åbne døren for at bruge programmer, der ikke er tilgængelige for platformen. Nogle af de nævnte programmer har endda ressourcer, der kan hjælpe dig med at oprette dine egne apps.