Gratis høreapparater for ældre

Gratis høreapparater for ældre

Mange hørehæmmede seniorer, der bor på en fast indkomst har ikke råd til store udgifter til høreapparater, som ifølge Lions Club International, koster i gennemsnit 3600 dollars hver. Hvad mere er, meget få sygeforsikringer betale for høreapparater og til overraskelse for mange, er Medicare ikke giver beskyttelse til de enheder eller eksamener, der kræves til at passe dem. Heldigvis har organisationer og institutioner blevet oprettet for at yde nødhjælp til dem, der har mest brug for det.

Ressourcer

Hvis du er villig til at gøre lidt ben arbejde, er der mange organisationer, der kan hjælpe dig eller din elskede råd høreapparater.

Din audiolog

Det bedste sted at begynde at lede efter hjælp er din audiolog. Spørg, om de kender nogen lokale almennyttige organisationer, der hjælper seniorer, der lider af høretab få høreapparater uden beregning. Lokale nonprofits undertiden tilbyde bistand i form af tilskud baseret på individuelle behov - også når de ikke tilbyder et særligt høreapparat program.

AUDIENT

AUDIENT giver hørelse pleje i hele landet for mennesker med lav indkomst gennem et netværk af hørelse-behandlere. Deres tjenester bidrage til at give adgang til kvalitet høreapparater. Dem, der søger hjælp kan kalde deres gratis nummer 1-866-956-5400. Du kan downloade AUDIENT program ansøgning her.

Høretab Association of America

Høretabet Association of America indeholder oplysninger om en række finansielle støtteprogrammer til rådighed for trængende personer, inklusive ældre bistand. Selvom foreningen ikke leverer individer med høreapparater, det virker som en samling af ajourførte oplysninger om en række muligheder finansielle bistand, herunder dem, for veteraner og gennem Medicaid.

Lions Club International

Mange lokale Lions klubber deltage i Lions Affordable Hearing Aid Project (AHAP).

Potentielle modtagere ansøge via deres lokale Lions Club, som afgør berettigelsen (baseret på indkomst) og arrangerer foretaget af et hørespecialist. Du kan finde din lokale Lions Club ved hjælp af Lions Club International bibliotek. Alternativt kan du kontakte Lions AHAP på (630) 203-3837 eller via e-mail. Du kan få adgang til AHAP ansøgningsskemaet online.

Sertoma

Sertoma hjælper folk med høreproblemer og kører et høreapparat genbrugsprogram kaldet SHARP (Sertoma Hearing Aid Recycling Program). I øjeblikket SHARP program er aktiv i Colorado, Kansas, Oklahoma og Nebraska. Kontakt din lokale Sertoma Club i de stater, for mere information.

Starkey Hearing Foundation

Den Starkey Hearing Foundation giver høreapparater for mennesker med begrænset indkomst under deres Hør program. Start ved at ringe 1-800-328-8602 for at tale med en konsulent. Når du har talt med en repræsentant, kan du downloade og udfylde en ansøgning.

Trial Programmer

Kontakt høreapparatproducenterne og spørge, om der er et forsøgsprogram, hvor du kan deltage. De søger ofte enkeltpersoner til at hjælpe med at teste deres nye modeller høreapparater, mens de er i udvikling. Sund Hearing har en liste over de store producenter af høreapparater, der kan bruges til at gøre denne første kontakt.

Nogle ekspert tips

Michelle Katz, LPN, MSN, forfatter til Healthcare Made Easy og Healthcare for mindre tilbyder nogle ekstra tips til dem, der søger hjælp at få gratis høreapparater:

  • Sørg for, at lægen eller audiologen lægger ned den korrekte diagnose. En forkert eller ufuldstændig diagnose kan holde op eller afkræfte en ansøgning om økonomisk støtte.
  • Mens private forsikringsselskaber sjældent giver beskyttelse til høreapparater, tre Stater, New Hampshire, Rhode Island og Arkansas kræver forsikringsselskaberne til at give dækning for voksne. Husk at tjekke din private forsikring for dækning - især hvis bor i en af ​​de tre "mandat" stater.
  • Nogle stater omfatter nogle dækning for høreapparater og relaterede tjenester, under deres sygeforsikring udvekslinger kører under den overkommelige Care Act.
  • Desuden vil dobbeltklikke kontrol af Department of Health og Human Services, da ACA være at gå gennem flere ændringer og gratis høreapparater kan være inkluderet.
  • Organisationer som National Institute on Døvhed og Better Hearing Institute er også nyttige.

Selv om de fleste forsikringsselskaber ikke giver dækning for høreapparater, er der stadig masser af muligheder for at sikre, at seniorer har billig adgang til audiologi pleje.