Gratis hjemme skole Lessons

Gratis hjemme skole Lessons


Gratis hjem skole lektioner kan hjælpe lærerne reducere klasse forberedelsestid og spare penge. De kan let findes på internettet, og de fleste er blevet skrevet af og testet i klasseværelset af erfarne lærere.

Free Home School Lessons Online

En af de nemmeste løsninger på at finde gratis hjem skole lektioner er at hente dem direkte fra internettet. Der er mange hjemmesider dedikeret til at levere nyttige og velplanlagte lektioner for offentligheden, samt private, skolelærere. Mange af disse websteder tilbyder lektionsplaner skabt af professionelle undervisere, som kan hjælpe nogle lærere, der skaber deres egen læseplan for første gang.

Det følgende er et par af de hjemmesider, der tilbyder gratis hjem skole lektioner:

 • Undervisning Side - uanset emne, du leder efter, denne hjemmeside sandsynligvis har det. De har mere end 3500 lektionsplaner, som er gratis at downloade. Vælg mellem kunst, computere, idræt, matematik, musik og mere for studerende i Pre-K gennem 12. klasse.
 • Scholastic - ikke kun for elementære klasses elever længere, Scholastic bringer en række lektionsplaner for kvaliteter Pre-K gennem 12th. Dette websted tilbyder månedlige og tematiske lektionsplaner for lærere. Fra dyrs levesteder til at forudsige vejret, er der lektionsplaner til stort set alle fag i hjemmet skole.
 • Lektion PLANZ - det let at søge hjemmeside gør det hurtigt arbejde til hjemmet skolelærere for at finde, hvad de har brug for den lønklasse niveauet for deres elever. Emner omfatter læsefærdighed, matematik, naturvidenskab, samfundsfag og book aktiviteter. Bragt til dig af underviserne på Postkasse og Lærerens Helper.
 • Teachers.net - har over 4.300 lektionsplaner, der er blevet skrevet af lærere. Find planer for ethvert emne skrevet til studerende i lønklasse Pre-K gennem 12th. Ud over de typiske klasseværelset emner, finde planer for specialundervisning og avancerede placering klasser.
 • Lærer Corner - finde hundredvis af gratis lektionsplaner og printables for hvert emne på dette site. Find tematiske planer, månedlige planer, kalendere og gratis regneark for alle dine undervisningsbehov.
 • A til Z Teacher Stuff - uanset om du underviser en enhed på dinosaurer eller har brug for din gymnasieelev til at forstå Archimedes 'Principal, der er disse lektionsplaner og mere tilgængelig for gratis download. Derudover er der lektionsplaner for specialundervisning og ESL klasser.
 • Ydelse Uddannelse - undervisning en enhed på amerikansk historie? Find gratis lektionsplaner regeringen, aktuelle begivenheder, kolonihistorie og 20. århundredes historie.

Særlige Lektion Planer

Nogle gange kan en lærer har at komme med nogle ekstraordinære lektionsplaner, når eleverne vælger den retning, en enhed tager. Heldigvis er der mange unikke lektionsplaner er tilgængelige på internettet. Uanset om du søger efter hjem skole lektioner på termitter eller ønsker at vide mere om spøgelser i New England, odds er der lektionsplaner skrevet om emnet.

 • Pest verden for Kids - en af ​​de mere unikke undervisningsplan hjemmesider på internettet. Lær om fælles husstand skadedyr gennem en række spændende aktiviteter, herunder farve sider, shuffle kort, storyboards og mere for kvaliteter K-8. Hjemmesiden er godkendt af National Science Teachers Association.
 • Colonial House - lære om livet i løbet af 1620 er med disse gratis lektionsplaner fra PBS.
 • Lærer Vision - tilbyder en bred vifte af unikke lektionsplaner herunder New England Madlavning, Forberedelse til en orkan, AIDS, tegnsprog og mange flere.
 • American Folklore - undervise Amerika ved hjælp interessante lektionsplaner. Vælg mellem emner som Spooky New England, American Folk Heroes, Appalachian Mountain Humor og mere.
 • Bugs - hvis dine elever ikke kan få nok af at studere bugs, besøg Crayola hjemmeside. Udover lektionsplaner der er andre gratis printables herunder alles favorit - farvestoffer sider.


Gratis lektionsplaner er perfekte til den travle lærer og mor. De kan hjælpe med at strømline klasseværelset aktiviteter eller hjælpe elever og lærere opdage nye enhed ideer til at tilføje til deres pensum. Hvis du leder efter måder at udvide din studieordning og en studerendes opfattelse af verden, overveje at tilføje nogle lektionsplaner genereret af lærerne på internettet.