Gratis Gæstebøger til Websider

Gratis Gæstebøger til Websider

En af de mest varige artefakter af præ-Web 2.0 Internet er gratis gæstebøger til hjemmesider. I denne artikel vil du lære om udviklingen af ​​online gæstebog og hvor du kan finde en gratis en til din egen hjemmeside.

Folk stadig bruge Gæstebøger?

Uanset om du kalder det en kommentar boks eller en feedback-formular, metoden til at indsende dit svar til et websted eller en webside indholdet forbliver det samme som det altid har været, bortset fra det nu går af en række forskellige navne.

Hvad er et navn?

Den allerførste gæstebøger var enkle ansøgningsskemaer, som besøgende kan bruge til at forlade deres feedback til webmaster. Disse blev oprindeligt kaldt en "gæstebog", fordi, ligesom en virkelige liv gæstebog, kan de besøgende indtaste en kommentar og "tegn" deres navn. Webmasters vil typisk bruge server-side CGI scripting til at acceptere og proces brugerinput og vise disse kommentarer på websiden. Til sidst, da blogs blev den mere populære format til hjemmesider og webdesignere vendt til content management systemer med indlejret widgets til at håndtere webside funktionalitet, gæstebøger omdannes til kommentar områder, feedback formularer og for virksomhederne, selv bestillingssedler og service anmodninger.

Det eneste, der adskiller den kommentar form af Web 2.0 fra gæstebøger i den tidlige internettet er, at baggrunden scripting har udviklet sig til nyere server-side sprog, og de formularer nu findes på flere websider, snarere end blot én side afsat til bruger feedback. Da internettet bevæger sig mere i retning af et interaktivt fællesskab format, hjemmesider ikke længere statiske informationskilder med envejskommunikation. I stedet kan de besøgende kommentere de enkelte artikler og historier inden for et websted. Det betyder, at hjemmesider ikke er forældede, har de bare omdannet til nye værktøjer med nye funktioner.

Finde gratis Gæstebøger til Websider

I dag er der mange kilder til gratis gæstebøger, afhængigt af hvordan du ønsker at gennemføre den på din hjemmeside. De gæstebøger som du kan finde gratis og integrere i dit websted omfatter scripts, widgets eller hostede gæstebøger. De fleste af de gratis gæstebøger til hjemmesider, der er anført nedenfor er enten som enkeltstående sider, hvor dine besøgende kan kommentere om din hjemmeside, eller du kan integrere scriptet nederst på en side, så besøgende kan kommentere de enkelte sider. Husk, at hvis du bruger en WordPress eller Blogger blog, de fleste af de blog skabeloner har disse "gæstebøger" indbygget i temaet.

Gratis gæstebog Scripts

Følgende websites tilbyder fremragende gratis scripts, som lader dig integrere fuldt funktionelle gæstebøger på din webside. Disse scripts omfatter Pearl, JSP og PHP, men der er en række yderligere sprog, webdesignere bruge til at oprette gæstebøger - disse er kun nogle få eksempler.

  • 2CreateAWebsite giver denne gratis gæstebog script, der bruger en PHP script, et par DAT filer og et par billeder, som du uploade til din web hosting-konto. Alt du skal gøre er at redigere index.php fil for at tilpasse det til din egen hjemmeside.
  • GuestFriend er en gratis gæstebog CGI app, der har en blanding af fremragende funktioner, herunder spam blokering, email notifikation når der er nye indlæg, og du kan endda konfigurere den, så du har til at godkende nye kommentarer, før de vises på din hjemmeside.
  • DB Scripts tilbyder en anden gratis gæstebog PHP script, der ser godt ud og tilbyder en række funktioner såsom beskyttelse mod oversvømmelse, så brugere kan skrive alt for ofte, og evnen til at forbyde visse IP-adresser, hvis du ender med en ballademager udstationering til din gæstebog.
  • HScripts tilbyder denne gratis Java Server Pages (JSP) gratis gæstebog, der kræver en vis database funktionalitet, så sørg for at have mindst moderat website kendskab til programmering, hvis du planlægger at bruge denne.

Hosted Gæstebøger

En af de nemmeste måder at tilføje en gæstebog til din hjemmeside, især hvis du har meget begrænsede hjemmeside udvikling færdigheder, tilføjer en hosted gæstebog til dit websted. Disse gratis gæstebøger til hjemmesider overføre besøgende fra dit websted til den sekundære websted for at Ender deres bemærkninger, og derefter kommentarerne enten vises på den hostede site med et link tilbage til din oprindelige webside, eller nogle hostede tjenester viste sig indlejrede scripts, vise kommentar stream på din side.

  • A-Free-Gæstebog tilbyder meget hurtig registrering og en instant URL til din gæstebog.
  • Sparklit normalt tilbyder en billig hosted gæstebog, men der er en gratis mulighed, hvis du ikke har noget imod reklamer.
  • SGB ​​er en britisk baserede gratis gæstebog, der er også en af ​​de få gratis hosted guestbook tjenester, der ikke tilføjer reklamer til din gæstebog side.
  • FreeGuestBooks.net er en hosted konto, kan du tilpasse den hostede side til at se næsten identisk med din side, så besøgende ikke indse, at de er på et andet domæne, når de udfylder din gæstebog form.
  • Pathfinder tilbyder meget professionel gæstebøger, men de har også annoncer, medmindre du betaler det månedlige gebyr.

Alle disse muligheder er perfekt til når du blot ønsker at integrere en gæstebog på dit websted uden at det er nødvendigt eller frustration scripting. I de fleste tilfælde skal du blot indsætte et link eller et kort klip af kode for at installere den hostede gæstebog.

Andre indstillinger

En anden mulighed for at tilføje gratis gæstebøger til din side er ved at bruge widgets. Widgets giver dig mulighed for at indsætte et par linjer kode til din hjemmeside eller blog for at integrere en gæstebog funktion. De mest populære widget mapper, hvor du finder disse widgets omfatter Widgetbox og [Widgipedia]. En anden mulighed er at bare installere et simpelt content management system som Wordpress eller Joomla og bruge den integrerede kommentar træk, at disse systemer allerede har.