Gratis Friendster Baggrund

Gratis Friendster Baggrund
Opdater din Friendster baggrund med et klik på musen

Hvis du hurtigt vil ændre udseendet af din profil, kan en gratis Friendster baggrund spice tingene op med nogle få klik. Der er mange steder med gratis layouts til rådighed, så den mest tidskrævende del af denne øvelse vil være at vælge din favorit design.

Om Friendster

Friendster er en af ​​de tidligste sociale netværk, og var engang også en af ​​de mest populære. I marts 2002, stedet lader brugere dele fotos, sende beskeder, skrive blogs og post video og lydfiler.

Netværket har mistet favor med nordamerikanske brugere, der har draget mod nyere sociale netværk som Facebook. Friendster er stadig utrolig populær i de asiatiske lande, dog med nye medlemmer deltage ved en konstant hastighed.

Brug af Friendster baggrunde

Friendster baggrunde kaldes også skind eller layout. Der er over 70 gratis baggrunde til rådighed direkte gennem Friendster, med nye tilføjet med jævne mellemrum. For at installere en af ​​de medfølgende skind, følge disse trin:

 • Log ind på din Friendster konto
 • Mens du ser din profil, skal du klikke på linket "Rediger profil" og klik på "Tilpas"
 • Du kan bladre igennem de tilgængelige baggrunde
 • Når du finder den, du vil bruge, skal du klikke på "Vælg"
 • Gå tilbage til din profil for at se det nye layout i aktion

Installation af en tredje part gratis Friendster Baggrund

Hvis du hellere vil have en unik baggrund på Friendster, som ikke er tilgængelige via selve webstedet, der er mange andre steder, der tilbyder dem. Ved hjælp af disse layouts er så simpelt som at kopiere og indsætte en streng af kode.

Her er hvordan du installerer en tredjepart Friendster baggrund.

 • Find den baggrund, du vil installere fra uanset websted, du vælger
 • Klik på baggrundsbilledet, der skal tages til den kode, du skal bruge
 • Fremhæv den kode, der er mærket "CSS" eller "Friendster" og kopiere det
 • I et andet vindue eller fane, logge ind på din Friendster konto
 • Fra din startside, skal du klikke på "Tilpas side" og derefter på "Tilpas" fanen
 • Find linket kaldet "Advance Tilpasning", og derefter indsætte den kode, du har kopieret ind i tilgængelige feltet
 • Klik på "Gem"

Når du har installeret en gratis Friendster baggrund, altid gå tilbage til din egen side og se, hvordan ændringerne ser. Hvis du ikke er tilfreds med det nye layout, er det nemt at finde en anden baggrund og se om det passer dig bedre.

Hvor finder Gratis baggrunde for Friendster

Friendster baggrunde er bredt tilgængelige i alle former for temaer og farver. Fra abstrakte designs til temaer, at funktionen populære film, berømtheder og bands, vil du sandsynligvis finde flere forskellige skins, du gerne vil prøve. Her er nogle steder, der tilbyder en bred vifte af layouts, der er gratis at bruge.

 • Dine Friendster Layouts
 • Friendster-Layouts
 • Ping en ven

De fleste af disse sites er afhængige af reklamer for at tjene lidt penge for deres arbejde, så ikke blive overrasket over alle de blinkende annoncer og pop-ups, som du vil støde på, når du besøger.

Opret din egen Friendster Baggrund

En anden måde at tilpasse din Friendster baggrund gratis er at skabe din egen unikke layout. Hvis du er godt inde i HTML og CSS, kan du skrive koden selv. Ellers er der nogle steder derude, der vil tillade dig at oprette koden uden at skulle lære disse programmeringssprog.

For eksempel Pimp My Profile har en Friendster generator, som du kan bruge til at skabe en unik baggrund. Du skal blot klikke på fanerne for at vælge farver, billeder, tabeller og overskrifter, og derefter få vist resultaterne. Du kan nemt gå tilbage og ændre indstillinger, indtil du er tilfreds med, hvordan det ser ud. Installer disse baggrunde, ligesom du ville enhver tredjepart layout.

Eksperimenter med forskellige udseender

Nogle gange kan en Friendster baggrund ser flot ud som en individuel billede, men når du har installeret det, du ikke kan lide, hvordan det ser ud i handling. Vælg flere gratis layouts, der appellerer til dig og prøve dem alle for at finde den, du bedst kan lide. Efterhånden som du bliver mere fortrolig med layout og de koder, der genererer dem, kan du begynde tweaking HTML for at få de nøjagtige resultater, du ønsker.