Gratis elementære Math regneark

Gratis elementære matematiske regneark giver væsentlige praksis for vigtige matematiske færdigheder. De er overkommelige og bekvem homeschool ressourcer.

Gratis elementære Math regneark Online

Følgende steder er blot nogle af de steder, du kan finde matematiske regneark online.

abcteach

abcteach er en nyttig kilde til matematiske printables. Ud over typiske addition og subtraktion praksis, stedet byder nogle unikke gratis Hjemmeundervisning regneark. For eksempel den romertal område omfatter ikke kun gratis elementære matematiske regneark til konvertering numre til romertal, men en KWL (hvad jeg ved, hvad jeg ville gerne vide, og hvad jeg lærte) diagram, så dit barn kan også arbejde på at skrive færdigheder, mens han studerede denne matematik emne. Andet regneark giver printbare frog tællere til at hjælpe eleverne med at lære matematiske færdigheder på en sjov måde.

AplusMath

Generator Den AplusMath regneark kan du bestemme detaljerne i dine regneark og printables. For eksempel tilføjelsen kategori beder dig om at vælge, hvor mange cifre til at omfatte i tilføjelsen problemer, antallet af problemer, og om de skal vises horisontalt eller vertikalt. Klik på "Få svar" knappen for at generere et svar nøgle. Sitet byder også på online-regneark med lignende muligheder. Når du har valgt de problemer, dit barn kan indtaste svar og tjekke dem online.

HomeschoolMath.net

HomeschoolMath.net tilbyder gratis elementære matematiske regneark for første gennem femte kvaliteter. Alle regneark er tilfældigt genereret, så hver gang du klikker på et link, får du et nyt mix af numre. Dette kan være nyttigt for at give yderligere praksis på et emne uden at skulle passere ud nøjagtig samme regneark gang efter gang. De regneark i hver lønklasse er inddelt efter emne. For eksempel den første klasse kategori indeholder printables for tilsætning, sted værdier, mental subtraktion, subtraktion i kolonner og fortælle tid med ure.

teAchnology

teAchnology giver regneark til addition, subtraktion, multiplikation, division, lige og ulige tal, penge, afrunding og meget mere. Selv om webstedet sælger regneark og premium medlemskab pakker, der er et væld af gratis indhold, med tæt på 2.000 gratis matematik regneark. De regneark er opdelt efter emne i stedet grade niveau, men mange er egnede til elementære niveau studerende. En sjov mulighed er tic-tac-toe matematik. Dit barn kan konkurrere mod dig eller en søskende, færdiggøre matematiske problemer at optjene ret til at placere et X eller et O i nettet.

Tips til Valg af arbejdsark

Nu hvor du har fundet tusindvis af matematiske regneark online, hvordan du vælger den rigtige til at bruge med din næste lektion plan? Disse tips kan hjælpe dig med at vælge:

  • Beslut, hvor mange problemer, du ønsker dit barn til at fuldføre. For et nyt koncept, kan du ønsker tyve eller flere. For gennemgang, kan 5-10 være nok. Dog kan selv store problem sæt løses i mindre blokke.
  • Sørg for, at tallene er let læselige. Billede og udskriftskvalitet kan variere.
  • Ønsker du at udskrive et regneark, eller vil du gerne dit barn til at bruge et par minutter at udfylde et online regneark til øjeblikkelig feedback?
  • Vurdere hvert regneark i form af, hvor godt det passer din studieordning. Hvis din matematik bog introducerer multiplikation problemer vandret, så kan du ønsker at vælge et regneark, der også skriver dem vandret for at undgå forvirring.
  • Dog kan du også ønsker at vælge et regneark, der præsenterer matematik oplysninger på en helt anden måde end din studieordning. Dette kan være en god måde at supplere oplysningerne i bogen og udvide dit barns matematik viden.


Med hjælp fra printbare problem sæt, kan dit barn udvikle sine evner i en række forskellige områder. Gratis elementære matematiske regneark vise sig at være et nyttigt homeschool matematik pensum ressource.