Gratis Decoupage Papers

Gratis Decoupage Papers

Decoupage er en vidunderlig måde at pynte noget fra et lykønskningskort til et møbel, men købe specielle leverancer til dine projekter kan blive dyrt. Internettet er en stor ressource for gratis decoupage papirer, uanset hvilken type projekt, du planlægger at oprette.

Hent Papers til Decoupage

Mulighederne er uendelige med disse smukke, gratis decoupage papirer, og downloade og bruge dem er let.


Gratis Decoupage Papers

Hent denne gratis gepard papir.


Gratis Decoupage Papers

Hent denne gratis cupcake papir.


Gratis Decoupage Papers

Download denne honeycomb papir.


Gratis Decoupage Papers

Hent denne gratis muslingeskal papir.


Gratis Decoupage Papers

Download denne rose mønstret papir.


Gratis Decoupage Papers

Hent denne gratis rose papir.

Sådan udskrives Papers

Downloading disse papirer er nemt. Alt du behøver er en computer og en farveprinter.

 1. Klik på billedet af det papir, du vil downloade. Din computer vil bede dig om at gemme PDF-filen.
 2. Gem PDF-filen i den ønskede placering.
 3. Åbn filen og udskrive i farver på dit valg af papir. Generelt tyndere papir er lettere at arbejde med.

Sådan bruges Papirer

Der er ingen ende på de projekter, du kan oprette med disse filer, men uanset skabelse, du vælger, er den grundlæggende proces er den samme. Vide, hvordan man decoupage er en nyttig færdighed for enhver Crafter, da du vil finde det gælder for en bred vifte af kunsthåndværk.

Flere gratis Decoupage Images Online

Hvis du stadig leder efter flere muligheder, kan du finde gratis decoupage billeder kan downloades fra følgende websteder:

 • Printable Heaven har hundredvis af betalte downloads, men du kan også få adgang til 150 designs gratis. De omfatter simple baggrunde, blomster og ferie billeder.
 • Craftville er en anden stor ressource med frie papirer i snesevis af emner, såsom ferie, baby, dyr og meget mere.
 • Paper Craft Tutor byder på masser af muligheder så godt, hvoraf mange er variationer af smukke historiske billeder.
 • Craft Kanin har en række smukke papirer, lige fra all-over print til store floral billeder. Du er nødt til at tilmelde dig et gratis medlemskab for at downloade disse.

Andre kilder Free Papers

Mens internettet kan være en stor kilde til gratis billeder til dine decoupage projekter, der er masser af andre måder at indsamle materialer:

 • Magazine udklip: Magasiner har en række billeder til decoupage, lige fra billeder af mennesker til de smukke landskaber, der findes i hjemmet og haven magasiner. Hvis du ikke abonnerer på mange magasiner dig selv, spørg venner og familie at spare gamle problemer for dig. I mange samfund, vil det lokale bibliotek har også en kasse med gamle blade, der er til rådighed gratis eller i bytte for en lille donation.
 • Indpakningspapir og lykønskningskort: Mange mennesker simpelthen smide disse poster, men sparsommelige crafters kan forvandle indpakningspapir og lykønskningskort i materiale til decoupage projekter.
 • Frimærker: Frimærke samlere ved, at frimærker er ligesom miniature kunstværker. Overvej at gemme alle de annullerede frimærker fra din junk mail til brug i en decoupage projekt. Frimærker gøre en særlig stor motiv for en decoupaged skrivebord organisator.
 • Ferie memorabilia: Hvis du elsker at rejse, så husk at kort, billet stubbe, postkort og rejsebrochurer gøre store decoupage materialer. Dette kan være en vidunderlig måde at skabe projekter, der er meget personlige.
 • Børns artwork: Lav en souvenir kasse for at give dit barns bedsteforældre eller decoupage toppen af en gammel tabel til at skabe en sjov og funky omdrejningspunktet for dit barns værelse.
 • Fotos: Tilføjelse af billeder af din familie og venner giver din decoupage projekt et personligt præg. Når du arbejder med fotos, men de fleste mennesker vælger at kopiere billederne over på tyndere papir, der er mere fleksibel og mindre tilbøjelige til at spænde, når limen påføres.

Budget-Friendly og Praktisk

Decoupage er en fantastisk måde at give nyt liv til gamle emner eller at oprette personlige, smukke souvenirs. Brug af gratis aviser gør det også en budget-venlige håndværk, og hvis du udskriver derhjemme, kan du starte et projekt, når som helst, du vælger. Hav det sjovt at få kreative uden at sprænge banken.