Gratis dato ideer

Gratis dato ideer


Uanset om du er en kontant-strapped universitetsstuderende eller bare sparsommelig-minded, er at planlægge en mindeværdig dato ikke at være dyrt, hvis du overveje følgende gratis date ideer.

Hvorfor ikke bruge penge?

Hvorfor ville du ønsker at bruge gratis dato ideer? Vil ikke din date synes du er billig? Faktisk kan gratis dato ideer være endnu sjovere end de dyrere alternativer. De tillader dig at vise nogle kreativitet og skaber enestående måder at komme til at kende hinanden bedre. I en perlerække af "middag og en film" aftener, vil dine datoer skiller sig ud. Plus, hvis du går ud med nogen, der tilføjer op prisskilt på din date, kan du overveje, om han / hun er virkelig værd at bruge tid.

Gratis dato ideer

Romantisk tur

Vælg din indstilling, sat på nogle solide sko, og så kører. En månelys gåtur kan give den perfekte atmosfære til din date. Så igen, er der måske en grund "elsker lange gåture på stranden" er blevet en personlig annonce kliché. En tur gennem skoven for at nyde efteråret løv er en anden mulighed. Grib din date hånd og se, hvor stien fører dig.

Must-See TV

Centrer din aften på en tv-begivenhed. Du kan se en prisuddelingen ligesom Oscars, serien finale af et populært show, eller den varme virkelighed viser alle taler om. Få at kende hinanden bedre, når du diskutere din egen pris picks eller teorier for hvem vil få stemt ud næste. Inviter andre par til at gøre det til en gruppe dato. Dette kan tage noget af presset af under et tidligt tidspunkt i forholdet, eller give dig en chance for at præsentere din nye fyr eller pige til venner, hvis tingene bliver mere alvorlige.

Gratis dato ideer
Se denne diasshow af ting at gøre på din første date!

Kultur og Uddannelse

Mange kulturelle og uddannelsesmæssige arrangementer er åbne for offentligheden uden omkostninger:

  • Besøg et museum. Selv museer med entré ofte tilbyde en dag om ugen eller måneden som en rabat eller free-to-the-offentlige dag.
  • Boghandlere ofte vært forfatter diskussioner og bog signings.
  • Hvis du bor i nærheden af ​​en college campus, har du yderligere muligheder i foredrag og film screeninger.
  • Spørg din lokale Kunstråd til galleri åbninger og kunstudstillinger. Hvis du kan undgå fristelsen til at komme hjem med et maleri eller skulptur, kan du nyde en gratis aften med kunst, forfriskninger, og intelligent samtale med din date.
  • Parker og rekreative afdeling kan også tilbyde muligheder som en udendørs koncert serie eller teaterforestilling.

Dele en Hobby

Del lidt mere om dig selv og dine interesser ved at inddrage din date på en favorit hobby forvandlet til en gratis date idé. Undgå at være for selvhævdende som ikke alle vil dele din kærlighed til stempel indsamling eller decoupage, men det er nok for dig og din date til at gøre en indsats for at forstå hinandens tidsfordriv. Afhængigt af hobby, kan dine planer ikke tælle som helt gratis dato ideer, men i de fleste tilfælde kan du bruge forsyninger og udstyr, du allerede har købt. Efter den dato, er det kun rimeligt at gøre gengæld og bliver den studerende næste gang.

Få Active

Kom ud af huset og komme i gang til en unik dato. Gode ​​sport for par omfatter løb, cykling, tennis og svømning. Tag chancen for at vise lidt, om du har en killer tjene eller gennemsnitligt 25 miles i timen på din cykel. Dodge fristelsen til at få alt for konkurrencedygtige, selv om. Du ønsker ikke at ødelægge en romantisk stemning med smålige drilleri eller en modbydelige sejr dans.