Gratis Costume Mønstre

Gratis Costume Mønstre


Gratis kostume mønstre kan gøre dit projekt billigere. Find ud af hvor du kan finde gratis og næsten gratis, mønstre.

Hvor kan man finde gratis Costume Mønstre

Uanset om du har brug for et mønster for en historisk kostume eller en Halloween kostume, kan du altid finde dem i lokale stof butikker. Men der er et par andre steder at finde gratis eller billige mønstre.

  • Historiske samfund: En lidet kendte sted at finde historiske mønstre, som du kan kopiere (de normalt er ikke til salg) er din lokale historiske samfund. Reenactors nødt til at få deres kostumer eller andet sted, og ofte de er lavet lokalt fra mønstre i samfundets arkiver. Prøv at ringe til din lokale historiske samfund og beder om den frivillige koordinator. Denne person er normalt ansvarlig for reenactor tøj, deres frivillige slid.
  • Reenactor grupper: Selvom du måske nødt til at deltage i gruppen, er der altid kontakter inden disse grupper, der gør kostumer til andre mennesker. I de fleste tilfælde er mere end glad for at give medlemmerne mulighed for at lave kopier af historiske kostume mønstre.
  • Venner og familie: Du må ikke automatisk tænke på at låne kostume mønstre fra slægtninge og venner. Tænk på de mennesker, du kender, der sy, så give dem et opkald. Folk, der syr ofte opbygge lagre af mønstre. Tilbyd at låne, sælge eller handelsmønstre, du ejer dem.

Costume Mønstre Online

Internettet kan være en god ressource for at finde gratis kostume mønstre. Uanset om du har brug for kostumer til børn eller voksne, engle eller pirater, vil du finde mønstre for dem online. Følgende steder tilbyder gratis mønstre og vejledninger til tøj, tilbehør og rekvisitter, som du måske også har brug for.

  • Kunden manifest: Masser af kostumer til børn og voksne
  • Læder renæssance tøj: Voksen kostumer
  • Gratis Needle: Forskellige muligheder
  • Gratis Mønster Site: Mange typer af mønstre
  • Tudor Links: Periode tøj mønstre
  • Kjole Dagbog Blog: Meget detaljerede perioden kostume mønstre

Kopiering Mønstre

Kopiering mønstre lyder nemt, men du får brug for et par værktøjer af handelen. Afhængig af størrelsen på det mønster (for en baby, et barn eller en voksen), skal du bruge passende størrelse papir til at kopiere på. Hvidt slagter papir er en af ​​de nemmeste måder at kopiere næsten enhver størrelse mønster på grund af den brede bredde. Brown slagter papir kan også bruges, hvis du placerer brikkerne i mønster på toppen af ​​papiret og derefter tegne omkring det. Brug ikke markører eller penne til at skitsere din gratis kostume mønstre. Trods meget forsigtig, du uundgåeligt få nogle blæk på det mønster, du forsøger at kopiere. Vildfarne mærker kan være forvirrende, når du begynder at skære stoffet eller syning. Det er bedre at bruge en blød blyant til at spore mønstre fordi mærker foretaget i fejl kan slettes og du vil være mindre tilbøjelige til at stikke et hul i papiret.

Før du beslutter dig for at holde et mønster på plads med tappe under sporing det, overveje, hvordan der vil påvirke den oprindelige mønster. Tissue papir mønstre kan rive let, især hvis de har været brugt før. Der er et par andre metoder, du kan bruge, ved siden af ​​stifter, til at holde mønsteret på plads, mens opspore det. Aftagelig gennemsigtige tape kan være meget praktisk, når du gør dette (sørg for at læse etiketten da ikke alle bånd er aftagelige).

Halloween behøver ikke at være dyrt

Selvfølgelig du ønsker en forbløffende kostume. Uanset om du oprette din egen, fordi du finder det sjovt, eller fordi dine midler er begrænsede, vil du sætte pris på de ekstra penge i lommen, når du finder den perfekte fri kostume mønster. Den eneste ned side er, at du bliver nødt til at søge efter dine mønster, stof og tråd i god tid. Det er ikke så nemt som stolene i en Halloween butik, så snart det viser sig i et forladt varehus.