Gratis Car Repair Manual

Gratis Car Repair Manual

Er der sådan noget som en gratis bil reparation manual? Bil reparation vejledninger, der er helt fri må kun være tilgængelige på dit lokale bibliotek. Der er dog online ressourcer, der kan hjælpe dig med gratis bil reparation.

At finde en gratis bil Repair Manual

Hvis du bor i et område, hvor der er en Carnegie Bibliotek, de tilbyder en linje af Chilton reparation manualer fra 1970'erne gennem 2002. Disse Chilton reparation manualer er generelle reparation manualer og ikke model specifikt.

Hvis du ikke har en Carnegie Library i dit område, se om dit lokale bibliotek kan hjælpe dig med at få en lignende bil reparation manual.

Gratis Online reparation manualer

Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at finde en gratis online reparation manual, men du kan finde websteder, der vil hjælpe dig med at identificere og reparere bil problemer på egen hånd, såsom hvad de skal gøre, hvis din bils motor ikke vil starte. Hvis du er en gør-det-selv mekaniker, finde gratis online reparation tips fra en af ​​disse kilder:

  • Real World Automotive - Dette websted tilbyder fora for de fleste mærker og modeller. Du kan søge efter en automotive reparation tip eller stille et spørgsmål. Det er gratis at sende et spørgsmål og læs forum.
  • Gratis automekaniker - Her kan du skrive en reparation spørgsmål og en ASE certificeret tekniker vil besvare det. Hjemmesiden navn "gratis automekaniker" er misvisende. Når du stiller et spørgsmål, vil teknikere besvare spørgsmålet for en pris.
  • 10W40 - Denne hjemmeside tilbyder ikke gratis bilreparationer manualer, men det har mange auto reparation artikler, du kan læse. Du kan gennemse deres artiklen emner og stille spørgsmål til fri.
  • Johnson County Library - Dette bibliotek tilbyder en online service, der kræver, at du registrere og oprette en PIN-kode. Når du er registreret, kan du se og downloade kun Chilton auto reparation manualer.
  • 2CarPros - Hos 2CarPros, de tilbyder en liste over generelle bilreparationer, der ikke er model specifik. De giver en temmelig detaljeret forklaring på, hvad hver bil reparation indebærer, men hvis du ikke ved noget om biler mekanik, denne hjemmeside er lidt svært at forstå. De tilbyder et forum, som du skal registrere for at udnytte og bogført spørgsmål er model specifik.
  • Auto Books Online - Du kan ikke finde gratis bilreparationer manualer her, men du kan finde reparation vejledninger, der er mærke og model specifikt til dybt rabatpriser.

Et ord om bil reparation manualer

Hvis du er på udkig efter en bil reparation manual for den nøjagtige år, gør, og model af din bil, vil det koste dig. Bilfabrikanter frigive bil reparation manualer for hvert af deres køretøjer, men de er generelt ikke sælges til offentligheden. For at få en, kan du tjekke med en lokal forhandler og se, om de vil sælge dig en, eller besøge eBay Motors og se, om en sælger har året, gør, og model bil reparation manual du want.Chilton reparation manualer kan sige, de er år, gør, og model specifikt, men de er ikke fabrikkens manualer. Med andre ord har de ikke tilladelse til at udnytte specifikke producentens diagrammer og ordlyd, men de gør et temmelig godt stykke arbejde med at skitsere reparationen.

Endelig, hvis du ikke er en gør-det-selv mekaniker, men leder stadig efter en gratis bil reparation manual for at diagnosticere din bils problem, overveje at besøge en auto værksted og lad eksperterne hjælpe dig med at reparere din bil.