Gratis Børne Bibelhistorier

Gratis Børne Bibelhistorier


Bibelen er en rig kilde til spændende historier, der giver vejledning til kristne børn over hele verden. Selvom de store boghandlere bære børns bibler, er der også mange hjemmesider, der tilbyder gratis bibelhistorier for alle aldersgrupper til at støtte et barns religiøs undervisning.

Begyndelsen

De første fem bøger i Bibelen, kendt som Mosebøgerne, dækker begyndelsen af ​​israelitternes historie. Fra skabelse til oversvømmelsen, er nogle af de mest kendte historier indeholdt i siderne i disse bøger.

 • Da Gud gjort alt: Fyldt med lyse, smukke illustrationer, denne historie er tilgængelig for at se i PDF eller PowerPoint-formater, og det kan hentes som en malebog. Historien om Guds skabelse af jorden er med til at undervise børn om Guds kraft, og at alt blev skabt af hans hænder.
 • Starten af ​​Menneskets Tristhed: Bekæmpelse af den forvisning om Adam og Eva fra Edens, denne historie, som er fuld af lyse illustrationer, hjælper børn at forstå, at bryde Guds regler kan have alvorlige konsekvenser.
 • Kain og Abel: Den ultimative fortælling om søskende rivalisering, historien om Kain og Abel lærer børn om farerne ved jalousi.
 • The Great Flood: Selvom denne historie har minimale illustrationer, teksten er sjovt og skrevet til en meget ungt publikum. Denne historie følger Noah, da han begiver sig ud på at bygge en ark, som i sidste ende vil bevare den menneskelige race. Historien lærer børn at forblive tro mod det, de tror, ​​selv om de er latterliggjort.
 • Historien om Moses: Børn husker ofte Moses som modtager af de ti bud, men hele hans livshistorie er spændende. Historien om Moses lærer børn at følge Guds anvisninger, selv når de ikke giver mening. Denne version af historien funktioner farvestrålende billeder og aktiv, let at forstå teksten.
 • Trip: Fokus på da Moses førte israelitterne ud af Egypten, denne historie er med til at undervise børn at stole på Gud. Sitet tilbyder sjove online aktiviteter for at ledsage historien.

De historiske bøger

I Bibelen De historiske bøger omfatter Joshua dommerne, Ruth, 1. og 2. Samuel, 1. og 2. Kongebog, 1. og 2. Krønikebog, Ezra, Nehemias, og Esther. De fortæller historier om livet for store bibelske tegn, der var relevant for Israels historie som helhed.

 • David Shepherd dreng: Denne historie tager David fra hans ydmyge dage som hyrde til slagmarken kæmper den mægtige Goliat. Den lærer børn, at de aldrig er alene, så længe Gud er med dem, og at gennem Gud, de har styrken til at kæmpe deres frygt. Den smukt illustrerede historie er tilgængelig i PDF eller PowerPoint format og kan downloades som en malebog.
 • Daniel og Lions: Historien om Daniel bliver kastet ind i en løvens hule og gå ud uskadt er fascinerende at børn. Denne version har en lyd option og tilbyder diskussionsemner for forældre i slutningen. Historien lærer børn at forblive tro mod deres tro, på trods af hvad de tror, ​​de kan tabe i processen.
 • Tre Brave Boys: Dette er historien om Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego, tre mænd kastet ind i en gloende ovn, fordi de holdt sig til deres tro. Historien viser børnene vigtigheden af ​​at være modig og stå op for hvad der er rigtigt. Sitet tilbyder online puslespil og spil til at ledsage historien.
 • Dronning Esther: En vidunderlig historie fuld af mod og tro, den tekst følger Esther da hun bliver dronning og i sidste ende sparer hendes folk. Historien har sjove illustrationer og en audio option. Det lærer børn at være modig over for vanskelige omstændigheder.
 • Joseph Dreamer: Dette er historien om Josef, den foretrukne søn Isak, og hvordan han blev en prins på trods af hans jaloux brødre sælger ham til slaveri. Historien viser børnene, hvordan Gud forårsager godt at komme fra dårlige forhold.
 • Jerikos mure: Børn er fascineret af denne historie om israelitterne besejre mægtige by Jeriko. Det lærer dem at stole på Gud, selv om oddsene synes at være imod dem.

Poesi og profeter

Resten af ​​Det Gamle Testamente består af digtsamlinger og profeternes lærdomme, der forsøgte at opmuntre og formane de hebraiske folk til at følge Gud.

 • En hval af en Tale: Dette er en fuld-længde, meget godt klaret, gratis online historiebog om Jonah og Whale. Historien lærer børnene vigtigheden af ​​at adlyde Gud og at tro på hans plan.
 • Profeter Beskriv en frelser: Denne historie fortæller om Mika profeterede om den kommende af en frelser. Det hjælper børnene forstå sammenhængen mellem Det Gamle Testamentes profetier og Nye Testamente opfyldelsen af ​​disse profetier.
 • Historien om Job: Job oplevet en meget smertefuld og vanskelig liv, og denne historie lærer børn at stole på Gud, uanset hvad deres situation.

Jesu fødsel

Beretningen om Jesu fødsel er fortalt i fire bøger i Bibelen - Matthæus, Markus, Lukas og Johannes. Hver indeholder en anden synsvinkel, men kollektivt disse er kendt som evangelierne.

 • Star of Bethlehem: Denne historie er Fødselskirken historien fortalt fra synspunktet af dyrene i stalden. Det er fuldt fortælles i en vidunderlig, interaktiv online bog, der lærer børn om Jesu fødsel.
 • Den vise mænd: En smuk fortæller om de vise Mænds Journey at se Jesus efter hans fødsel, denne historie hjælper børn klar over betydningen af ​​Jesu fødsel.
 • The Christmas Story: kristne forældre stræber efter at lære deres børn, at julen handler om mere end julemand og gaver. Denne version af historien indeholder animerede illustrationer og tekst, der er engagerende og åbner døren til diskussion. Der er også mulighed for at købe en Fortalt audio version.

Jesu mirakler

Jesu offentlige ministerium var præget af en række mirakler. Disse er også deles i hele evangelierne.

 • Fodring af menneskemængder: Baseret på Bibelen historien om brød og fisk, denne historie hjælper børn med at lære betydningen af ​​at stole på Gud.
 • Gå på vandet: Denne historie fortæller om det mirakel af Jesus og Peter gå på vandet. Desværre Peters tro vakler, og han falder, men Jesus redder ham. Det er en stor historie for at undervise børnene, at Jesus altid er der for dem, selv om de mister troen.
 • Lazarus Hævet til Life: The opstandelse Lazarus er en af ​​de mest utrolige historier fra Bibelen. Historien er med til at undervise børn om Guds mægtige kraft i en fortælling, der er enkel og let at læse.
 • Jesus helbreder den blinde: farverige illustrationer ledsage denne historie, der fortæller om Jesus, der helbreder en blind mand og lærer børn om den helbredende beføjelser Gud.

Lignelser og lærdomme

Jesus kunne lide at undervise i lignelser for at hjælpe sine tilhørere bedre forstå hans mening.

 • Zaccheaus skatteopkræver: Denne sødt illustreret historie viser børnene, at Jesus elsker alle, også dem, der måske ikke være meget tænkt på af andre.
 • Kvinden ved brønden: Denne historie er unikt præsenteres i en fiktiv format børnene vil elske. Den fortæller historien om Jesus, der viser medfølelse for syndere og lærer børn af hans ubetingede kærlighed.
 • The Good Samaritan: En vidunderlig historie at lære børn om at hjælpe andre og ikke dømme andre, denne historie har flotte billeder og en følelse af eventyr børnene vil elske.
 • Den Bjergprædikenen: Velsagtens en af ​​Jesu største øjeblikke, det Bjergprædikenen giver børnene med retningslinjer for at leve en medfølende, produktivt liv baseret på Guds love. Historien indeholder nyttige spørgsmål og erfaringer for at fremme yderligere diskussion.
 • De apostle fængsles: Historien om Jesu disciple smides i fængsel for at prædike i et tempel. Historien viser børnene, at det er vigtigt at følge Guds bud og ikke dem af mennesket.

Jesu død, opstandelse og Return

Slutningen af ​​evangelierne markerer de tidlige dage af kirken, fra Jesus 'død og opstandelse til hans himmelfart.

 • Herrens nadver: Denne historie dækker tiden op til korsfæstelsen af ​​Jesus, fra den sidste nadver til hans forræderi af Judas og hans ultimative anholdelse. Historien indeholder diskussion spørgsmål.
 • Langfredag, Korsfæstelsen af ​​Jesus: Denne historie følger retssagerne mod Jesus til hans korsfæstelse. Den er udstyret med gribende billeder og diskussionsgrupper spørgsmål.
 • Han er opstanden: Historien om påsken som fortalt af dyr, er denne fuldt interaktiv, fortælles bog meget velskrevet. Historien lærer børnene den sande betydning af påsken bortset fra æg og kurve.
 • Den Jesu opstandelse: Dette er en fortæller af begravelsen af ​​Jesus, hans opstandelse, og hans efterfølgende udseende til sine disciple. Det omfatter smukke billeder og diskussionsgrupper spørgsmål.
 • Himlen, Guds Beautiful Home: I Bibelen er Johannes 'Åbenbaring udfordrende for voksne at forstå, endsige børn. Denne historie tager de centrale punkter i Åbenbaringen og gør dem let forståelige. Den lærer kristne børn, at døden ikke er enden, og taler om den evige hjem.

Læsning af Bibelen

Læsning gratis online historier er en fantastisk måde at lære dit barn vigtige erfaringer af Bibelen. Historierne bidrage til at fremme en kærlighed til læsning ved at give børn med et alternativ til støjende, distraherende videospil og tv. Mange historier er ledsaget af supplerende aktiviteter, homeschool lektioner, puslespil og spil til yderligere at styrke erfaringerne fra Bibelen.