Gratis bøger til trængende børn

Gratis bøger til trængende børn

Ethvert barn bør nyde kærligheden til læsning, og gratis bøger til trængende børn kan tilbyde børn denne mulighed.

For læselyst

Det vigtigste skridt i at undervise et barn til at læse er at tilbringe tid på at læse med hende så ofte som muligt. For mange børn, en bogreol fyldt med bøger er noget, de tager for givet. For andre dog bøger er en luksus. Mens børn sikkert kan tjekke bøger uden omkostninger fra biblioteket, der er noget specielt ved at eje bøger af deres egne. Bøger kan være dyrt, men mange programmer giver gratis bøger til trængende børn, især den nationale Bøger til eje programmer, som omfatter følgende:

 • Dolly Parton er Imagination Library-Dolly Parton har opbygget et ry som en alsidig entertainer, men hun gør det også et punkt til at give noget tilbage til samfundet på en række måder. For eksempel hendes Imagination Library, som blev startet i 1995 i Sevier County, Tennessee, giver bøger til førskolebørn hver måned fra det tidspunkt, de er født, eller når de flytter ind i fællesskabet. Denne månedlige gave fortsætter indtil barnet sin femte fødselsdag. Dette program er blevet vedtaget i en række lokalsamfund over hele USA og er finansieret af lokale virksomheder, civile organisationer, offentlige institutioner, skoledistrikter og enkeltpersoner.
 • Library of Congress Surplus Books Program-Overskud bøger, der er givet til Library of Congress tilbydes non-profit skattefri organisationer og skoler, gymnasier og universiteter.
 • First Book-A national nonprofit organisation, First Book mål er at identificere og skabe alfabetiseringsprogrammer community-baserede, der fokuserer på at levere nye gratis bøger til nødlidende børn. Bogforlag giver generøse donationer af børnebøger, og et datterselskab af første bøger, First Book National Book Bank, distribuerer disse bøger til programmer, der tjener lavindkomstfamilier.
 • Bøger fra hjerte-bøger fra Heart er vidunderlige program sponsoreret af Heart of America, der giver bøger til kvalificerede grundskoler med 50 procent eller mere af deres studerende i det frie og reduceret frokost måltid program.
 • Lisa Libraries- Lisa Biblioteker 'mission er at arbejde med små organisationer til at yde bøger til trængende børn, især de børn, der aldrig har ejet deres egne bøger. Gratis bøger kan også gives til børnehaver og fængsel visitation for børn i fængslede forældre også.
 • Literacy Empowerment Foundation-Denne organisation arbejder med uddannelsesprogrammer for at fylde boghylder over hele landet. For eksempel er en af ​​LEF programmer, læsning Resource Project, tilbyder sæt af 100 gratis bøger til læsning niveauer fra PREK gennem anden klasse til en bred vifte af programmer analfabetisme.
 • Læsning er grundlæggende-RIF, som er landets største og ældste læsefærdigheder organisation børns, giver børn en række gratis paperback bøger hvert år gennem sine bøger til eje Program. Disse bøger distribueres til børn, der betegnes som "udsatte" under National Literacy Act of 1991, og som deltager i Forbundsrepublikken Gratis og reducerede Meal program.
 • Ræk ud og læse-Dette program teams op med læger og sygeplejersker til at levere bøger til nødlidende børn fra seks måneder til fem år. Under hver godt pleje besøg, er forældrene opfordres til at læse for deres børn, og en gratis bog er fastsat for børn at tage hjem samt.

Andre kilder

Mens de ovennævnte steder er gode ressourcer for indkøb af gratis bøger til børn, der har brug for dem, der er andre muligheder også.

 • Frelsens Hær Angel Tree -Dette sæsonbestemt program giver legetøj, tøj, bøger og andre ting til nødlidende børn. Familier, der opfylder betingelserne, skal tilmelde sig gennem Frelsens Hær.
 • Book driver -Lokal organisationer, skoler og enkeltpersoner ofte sponsorere bog driver at give bøger til underprivilegerede børn.
 • Bibliotek foræring -Libraries ofte frasortering bøger at gøre plads til nye bogindkøb. I mange tilfælde er disse bøger tilbudt gratis til offentligheden.

Husk, gave læsning er en af ​​de mest dyrebare gaver, du kan give til ethvert barn.