Gratis bøger til kronisk syge børn

Gratis bøger til kronisk syge børn

Gratis bøger til kronisk syge børn kan være med til at lysne en dag, der er ofte fyldt med læger, sygeplejersker, nåle, og medicin.

Hvilke børn har brug for

Fordi forældre og hospital plejepersonale forståeligt forbruges af pasning af et barn, der er kronisk syge, køb af ekstra elementer, såsom legetøj og bøger, er ofte sat på hold. Den første ordre for virksomheden er at forsøge at gøre et barn mere komfortabel og forhåbentlig godt i den nærmeste fremtid. Dog kan hospitaler være skræmmende, ubehagelige steder for børn, og der er mange måder at gøre et hospital blive lidt mere behagelig. Hvis du har et sygt barn, kender et barn, der er meget syg, eller blot ønsker at hjælpe kronisk syge børn på nogen måde kan du, hvad kan du gøre for at barn eller børn?

  • Basale behov nogle gange søger blot at give et barn et farverigt tæppe, versus den generiske hospital hvid, hun kan typisk modtage, kan bringe et smil på hendes ansigt. Udskiftning af et hospital regulering kop med en sjov kop og bringe hendes favorit børste, kam, spejl, lotion osv kan også være en enkel måde at give komfort.
  • Medicinsk hjælp -Mens du måske ikke være i stand til at give en kur for dit barn eller en andens barn, kan du hjælpe gennem blod og knoglemarv donationer.
  • Besøg -A simpelt besøg på børneafdelingen med en buket af balloner til at uddele til børnene kan bringe et smil til et barns ansigt.
  • Bidrag -BIDRAG kan være så simpelt som en monetær donation til børneafdelingen på dit lokale hospital eller en mere specifik donation, såsom legetøj og bøger, som kan gives til børn på et behov basis. Husk dog, at disse elementer skal være nye, og du bør få tilladelse fra hospitalspersonalet, før de giver dem til et meget sygt barn.

Finde gratis bøger til kronisk syge børn

En af de bedste alternativer til at hjælpe med at lysne dagen for børn, der er syge, er at finde gratis bøger til kronisk syge børn. Der er en række måder at skaffe disse bøger, herunder følgende.

Bestil Drev

  • Fællesskab få flere drev er en fremragende til at opbygge en stor samling af gratis bøger til kronisk syge børn. Skoler og lokale organisationer ofte på en bog drev som en samfundstjeneste projekt. Hvis du er interesseret i at være vært en bog drev, skal du gøre masser af reklame. Opret et par nemme at adgang områder, som folk kan bruge til at aflevere bøger. En stor boks, der er dekoreret med information bogen drev og indeholder en stor udskæring slot i toppen gør en simpel bog dråbe. Spørg de lokale storeowners hvis boksen kan placeres lige inden for døren til butikken. Plan om at forlade det der for et par uger, hvis det er muligt.
  • Skoler -Schools som vært bog-drev bør fremme projektet for en uge eller deromkring, derefter oprette specifik bog dråber, som den første periode af hver skoledag, cafeteriet, eller den vigtigste skole lobby. Hold en konkurrence med klassen, og tildele klassen, der donerer flest bøger en gratis morgenmad eller pizza party.

Online Ressourcer

Talrige online ressourcer tilbyde andre alternativer for at finde gratis bøger, såsom følgende:

  • Sider til Børn-Pages til børn er en vidunderlig program, der giver bøger, samt et udvalg af lykønskningskort, til indlagte børn. Det er nemt at donere til denne værdige program.
  • Kunstnere hjælpe børn-kunstnere Hjælp børn er et vidunder program, der giver kunstnere til at donere en række produkter og tjenester, såsom kunst forsyninger, legetøj, bøger og endda vægmalerier. De, der ønsker at deltage eller bidrage, kan gøre det ved at besøge denne hjemmeside.
  • Karma Wilson-Mens ikke en organisation, Karma Wilsons Bjørn Føles Sick er en vidunderlig bog for ethvert barn, men især for et barn, der er sygt. Overveje at donere denne bog til din lokale hospital eller bare give det til et barn, der er sygt.


Der er en række forskellige måder at lysne dagen for ethvert barn, der er sygt, men bøger er altid et glimrende valg, der kan bringe et smil til et barns ansigt dag efter dag.