Gratis blog Skabelon Sets

Gratis blog Skabelon Sets


Fordelen ved at have gratis blog skabelon sæt, i modsætning til blot en enkelt skabelon, er, at du er i stand til at opretholde et sammenhængende tema til din blog, mens på samme tid giver din læserskare med nogle visuelle sort. Her er nogle ting at overveje, sammen med nogle reelle kilder til skabeloner.

Karakteristik af blogskabeloner

Næsten hver blogging motor, herunder Blogger, Livejournal eller MySpace, har en måde for dig at tilpasse mange af kendetegnene ved din blog:

  • Typografi - baggrunden, skrifttyper, tekst farver og størrelser, og i visse tilfælde endda layoutet af bloggen kan styres via CSS og XML.
  • Billeder - diverse skabeloner kan have kunstneriske temaer, pop kultur ikoner, sportshold, eller andre billeder integreret i bloggen.
  • Interaktivitet - elementer i en blog som en "søg" funktionen, evnen til at kommentere, meta tags og trackbacks til indgange er alle dele af en blog skabelon, der kan ændre eller blive slået til og fra.
  • Widgets - adskilt fra database-funktioner ovenfor er widgets, elementer i en blog, der interagerer med eksterne kilder, som Twitter eller Flickr. Nogle skabeloner virker bedre end andre.

Du kan være heldig at finde den perfekte blog skabelon, der passer til dine behov, men det er mere sandsynligt, at du bliver nødt til at gå "under kølerhjelmen" og nappe nogle elementer til at passe, hvad du kan lide. For eksempel kan layoutet være perfekt, men kommentarerne kan ikke "tråd" på den måde, du ønsker. Ved at finde en skabelon, der har dog gevind kommentarer, kan du klippe og indsætte denne kode i skabelonen og skabe en slags kludetæppe af funktioner.

Det er værd at lære hvordan man gør det, fordi forholdsvis, vil være let at ændre farver og billeder på en blog. Og brugervenlighed er nøglen til at skabe din gratis blog skabelon sæt.

Tilpasning dine skabeloner

Hvad går i en personlig blog? Svaret er naturligvis, er hvad du vil - det er din blog, trods alt. Det, der gør en skabelon sæt anderledes end blot en skabelon er, at du kan ændre udseendet af bloggen uden at ændre fokus. Læsere vænne sig til et bestemt mønster, når du læser en blog, de kan lide, og ændre dette layout for meget kan tabe læserskare. Men de vil også indholdet på bloggen at have nogle sort, og tilføje en tematisk skift på passende tidspunkter kan glæde dem. Et af de bedste eksempler på denne teknik er Google praksis med at ændre deres logo på helligdage og nogle vigtige fødselsdage.

Hvad er nogle grunde til at ændre temaet på din blog? Her er et par ideer:

  • Seasonal - Som året ændringer, der viser vejret på skærmen afspejler det kan være en subtil måde at styrke din blogs nutidig karakter. Det kan være så åbenlys at give billeder af snedriver eller så subtile som et skift til brune og appelsiner i efteråret.
  • Ferie - Celebrations, uanset om religiøse, nationale eller personlige, er en fantastisk måde at individualisere din blog ved at vise, hvordan du fejre datoen.
  • Begivenhed-baserede - Counting ned til nogle begivenhed? Hvad med at ændre blog, så hver dag temaet bliver lidt varmere, lidt tættere til kogning? Eller som har en baggrund, der viser et gardin gradvist løft, eller en væg langsomt ved at blive brudt igennem? Alle disse er måder at bruge blog skabelon sæt for at opretholde en sammenhængende branding af en blog, mens du udskifter temaet.

Hvor kan man finde gratis blog Skabelon Sets

Det bedste ved at forsøge at skabe skabelon sæt er, at det er ikke kun let, men fri i de fleste tilfælde. Selvfølgelig er der design virksomheder, der sælger blog skabeloner, og nogle er af meget høj kvalitet. Men med lidt tid brugt på følgende websteder, kan du finde en bedre start på din blog:

  • Jump2Top har en meget nyttig "tag cloud" på højre side, så du kan indsnævre din søgning for blog skabeloner.
  • Blogger skabeloner er en blog om skabeloner. Hvor cool er det?
  • eBlog Skabeloner er ligesom en CNET for blog skabeloner, herunder anmeldelser, nye skabeloner, og selv artikler om specifikke træk ved en blog som sidefødder.