Grapefrugt Diet

Grapefrugt Diet


Nogensinde overveje at gøre det grapefrugt kost? Hvem ville ikke prøve en kost, der lover en 10-pund vægttab på 12 dage? Faktisk et par årtier siden det syntes alle var at prøve det. År senere er grapefrugt kost lavet et comeback med mange versioner cirkulerer landskabet af slankekure verden i dag.

Teorien

I 1970'erne, grapefrugt kost antændt en helt ny idé om vægttab. Selvom ingen har hævdet sin angivelige berømmelse, kosten angiveligt arbejder på grund af et enzym, uløseligt forbundet med frugt, der fungerer som en "fedt-brænder." Ligeledes er dette enzym kun findes i grapefrugt, hvilket er mest sandsynligt den eneste sandhed til kosten.

Hvordan grapefrugt Diet Works

Den oprindelige plan instruerer forbrugende halvdelen af ​​en grapefrugt eller fire ounces grapefrugtjuice med hvert måltid. Måltider er ikke til at blive sprunget og en sengetid snack er tilladt. For det meste, foreslog måltid planer omfatter kød, grøntsager og æg med i alt ca. 800 kalorier pr dag. Ingen motion er påkrævet, men du nødt til at følge en menu specifik for kost planen.

Den nyeste version, også kendt som grapefrugt Solution (2004), anbefaler kraftigt en intensiv øvelse regime sammen med grapefrugt dosering ved hvert måltid. Grapefrugter kapsler er tilgængelige for dem, der krybe ved tanken om at spise grapefrugt eller drikke sin juice. Denne seneste tilpasning af kosten rådgiver også sund, afbalanceret, reduceret kalorieindhold måltid planer. Dieters har også mulighed for at følge en af ​​nutidens populære diæter som Atkins eller South Beach.

Variationer af grapefrugt Diet

Mens Grapefrugt Diet voksede i popularitet i 1970'erne, er det en low-carb, højt proteinindhold og højt fedtindhold kost, der har eksisteret siden 1930'erne. Gennem årene fad kost har dukket op igen under en række navne, og nogle gange med variationer til menuen. Disse omfatter:

Hollywood Diet

På et tidspunkt Grapefrugt Diet blev også kaldt Hollywood Diet. De to diæter var en i samme. I dag er der en Hollywood kost, der adskiller sig fra grapefrugt Diet. Den nye Hollywood Diet er en 24 til 48-timers udrensning kost, der kræver, at drikke af et mirakel juice produkt.

Egg Grapefrugt Diet

Ligesom Grapefrugt Diet er Egg Grapefrugt Diet også meningen, der skal følges i 12 dage. Den anden ting, de har til fælles er forbruget af grapefrugt. Ligesom den oprindelige kost, har ægget forskellige denne diæt splintret i forskellige versioner. De strengeste retningslinjer for Egg Grapefrugt Diet menuen indeholder hårdkogte æg, grapefrugt og lidt andet, mens den oprindelige udgave var tættere på den klassiske Grapefrugt Diet.

Mayo Clinic Grapefrugt Diet

Mayo Clinic Grapefrugt Diet er Grapefrugt Diet af et andet navn. Et eller andet sted langs den linje, nogen besluttede at tilføje Mayo Clinic til navnet på den kost, men det er på ingen måde er forbundet med Mayo Clinic og er ikke godkendt af dem.

Atkins Grapefrugt Diet

Atkins Grapefrugt Diet er ikke en del af Atkins mærke. Denne diæt følger den samme menu som den traditionelle Grapefrugt Diet, hvilket betyder den anbefalede menu er i direkte modstrid med Atkins Diet, der begrænser kulhydrater. For eksempel under induktionsfasen af ​​Atkins, dieters tilladt 20 g kulhydrater per dag. I gennemsnit en grapefrugt overgår denne grænse. Det er derfor, under induktion fase af Atkins Diet er ingen frugt tilladt.

Hvorfor fungerer det

Den grapefrugt kost, ligesom de fleste vægttab planer, begrænser fødevarevalg og samlede kalorier forbruges hver dag. Som et resultat, vægttab er sandsynlig. I sig selv, spise grapefrugt ved hvert måltid er ikke den magiske bag en slankere talje. Forskning har ikke vist den grapefrugt enzym til at holde eventuelle fedt-brænding egenskaber til at forårsage vægttab.

WebMD skitserer en enkelt undersøgelse udført af Florida Citrus, der resulterede i vægttab. Det blev udledt af forskere, at en reduktion af insulin niveauer forårsaget af indtagelse af grapefrugt fremmet betydeligt vægttab, der udvises af deltagere. Insulin regulerer blodsukkeret og fedtstofskiftet på celleniveau. Derfor kan en lille mængde af sandhed i grapefrugt evne til at fremme vægttab fortsat under efterforskning blandt forskere.

Sikkerhed

Grapefrugt er et kraftcenter, når det kommer til pakning i C-vitamin og beta-caroten. Begge disse komponenter er blevet bevist at bekæmpe sygdomme, især kræft, ved at virke som antioxidanter. Derfor grapefrugt forbrug er ikke en skadelig handling og kan forhindre store sundhedsmæssige forhold.

Den restriktive kalorieindhold regime vidner om kostens unhealthiness. Som rapporteret af EverydayDiet.org enhver kostplan fremmer mindre end 1200 kalorier ikke er sikkert eller sundt. Derudover skal erhverves fra alle fødevaregrupper de 1200 kalorier for at sikre tilstrækkelig fungerer kroppens systemer.

Major Health Hazard

Ifølge Mayo Clinic, er grapefrugt blevet vist at interferere med visse medikamenter absorption i tarmene. Frugten indeholder en forbindelse, der blokerer enzymet ansvarligt for naturlig nedbrydning og absorption af mange receptpligtig medicin. Resultatet er en potentielt toksisk niveau af medikamentet i blodet, der kan føre til alvorlige bivirkninger. Af denne grund er det afgørende at tale med din praktiserende læge, før der iværksættes nogen diæt.