Grant Writer Jobbeskrivelse

Grant Writer Jobbeskrivelse


Hvis du er den type person, der har den uhyggelig evne til at bede om midler, og faktisk få dem, kan du være interesseret i et tilskud forfatter jobbeskrivelse. Mens lønnen interval for tilskud forfattere ikke er høj, er det en rimelig sum penge for at gøre noget, du elsker. Derudover tilskud skriftligt er afgørende for succes af en non-profit organisation, hvis levetid er baseret på arbejdsindkomst, donationer og tilskud.

Fordelene ved at have en Grant Writer

Et tilskud forfatter er påkrævet for at identificere finansieringskilder for enten en eksisterende eller planlagte aktivitet for en organisation. I de fleste tilfælde er den organisation, der kræver tilskuddet involveret i almennyttige bestræbelser. Når disse potentielle finansieringskilder er plettet, den afgørende del af tilskuddet forfatterens arbejde begynder. Han eller hun skal bruge sine mest indflydelsesrige skrivefærdigheder til at bede om penge. De bedste tilskud forfattere vil faktisk overbevise den potentielle finansiering organisation, give tilskud til deres fordel.

Den Grant Writer Jobbeskrivelse

Mens tilskuddet forfatter jobbeskrivelse kan variere fra organisation, synes nogle forventninger til at være standard i hele branchen. Her er nogle af de mest typiske tilskud forfatter jobbeskrivelser.

 • Tilskuddet forfatter skal opnå en fuldstændig forståelse af det program, som han eller hun anmoder om finansiering. For at gøre dette, vil forfatteren interviewe nøglepersoner i organisationen, og udfører omfattende forskning i projektet
 • Udfør grundig forskning i tilskud for øje
 • Skriv Ansøgninger om tilskud, der viser omhyggelig grammatik og stavning
 • Analysere mulighederne for projektets budget
 • Forskning hvert tilskud sammenslutning retningslinjer
 • Strengt overholde disse retningslinjer
 • Når du har indsendt et forslag tilskud, holde kontakt med hvert tilskud for øje at kontrollere om de fremskridt,
 • Hvis det ønskes, en rapport om forløbet enhver støtte for øje, som har finansieret et program

Særlige evner og talenter som kræves af Grant Writers

Nu hvor du har læst tilskuddet forfatter jobbeskrivelse, kan du spekulerer på, om du har de rigtige ting. Den første kvalifikation er indlysende. Du skal være en god forfatter. Det går imidlertid ud over at være god. Her er nogle af de andre talenter, der kræves.

 • Overbevisende: Du skal være i stand til at gøre dit forslag lyd så attraktiv, at tilskuddet making selskab vil være glade for at opfylde din anmodning
 • Analytisk: Et tilskud forfatter skal bruge både analytiske og kreative evner. Først, vil han eller hun analysere dataene. Hvor mange penge kan dette projekt potentielt modtage? Hvilke tilskud for øje, ville være mest tilbøjelige til at finansiere dette projekt?
 • Kreativitet: Det næste skridt indebærer at vælge den mest kreative løsning til at præsentere forslaget tilskud. Måske forfatteren kan bruge et visuelt billede, såsom en potentiel annonce om projektet, med tilskuddet beslutningsproces firmaets logo nederst på siden. At appellere til de auditive sanser, kunne forfatteren skabe en mock-radio meddelelse, der reklamerer for projektet og endnu en gang nævner tilskuddet making selskab.
 • Problemløsning: kreativ problemløsning er en anden talent, der kendetegner de bedste tilskud forfattere. Dette er især vigtigt i svage økonomiske tider, hvor tilskud for øje, er lav på penge, og kun de mest overbevisende forslag vil vinde tilskuddet. Tilskuddet forfatter skal tage en Jedi holdning: ". Gør eller ikke Der er ingen prøve."
 • Mundtlige og interpersonelle færdigheder: I mange tilfælde vil tilskuddet forfatter jobbeskrivelse omfatter ansigt til ansigt eller telefonisk samtale med tilskuddet for øje. Dette kræver, charme, udstråling og en dynamisk personlighed.
 • Omkostningsbevidsthed: Tilskuddet forfatter skal være sparsommelige, og har evnen til at arbejde inden for det foreslåede budget.

Grant skrivning kan være udfordrende, men givende. Hvis du har de nødvendige færdigheder og talenter, kan det være en tilfredsstillende karriere.