Granit som en naturlig acne behandling

Granit som en naturlig acne behandling
Granit er den rå ingrediens for nogle acne behandlinger.

Når konventionelle behandlinger har undladt at forbedre din acne, granit naturlige behandling kan være i stand til at hjælpe. En masse mennesker har rapporteret gode resultater, selv om de advarer om, at dette hjem afhjælpe er kræsen. Men muligheden for permanent klar hud er absolut værd at den ekstra indsats.

Making Natural granitten til acne behandling

Du har sikkert hørt, at silica er en god acne behandling. Silica kosttilskud kan købes på apoteker og helsekost butikker, selv om mere homøopati-baserede forbindelsen er, jo mere effektivt det overvejes. Du kan også få silica fra en biopat. Men hvis du vil have de resultater, naturlige healere siger er muligt, skal du bryde op rene granit selv.

Silica er et mineral afledt af siliciumdioxid, som findes i flint, kvarts og sandsten. For at forberede silica, du har brug for rød granit og hvide, bløde, halvgennemsigtige småsten. De skal være helt tørt - du kan lade dem i solen i en time for at være sikker. Bryd granit og tage en del af den indre sten og sætte begge sten på en ren metaloverflade. Pisk dem med en hammer, indtil de er pulver. Pulveret overføres til en 1-liters flaske mineralvand. Ryst og lad nøjes med ti minutter. I løbet af denne tid vil klipperne synke til bunden. Hæld en tredjedel af væsken uden at ryste flasken, og det er din acne behandling. Ja, du drikker klipper. Brugere sværger, at to dråber tre gange om dagen vil give resultater i så lidt som to dage.

Sikrere brug af Granites

Det er ikke nemt at være sikker på at du har de rigtige sten, så hvis du ønsker at bruge granit til naturlig acne behandling og ikke ønsker at risikere at drikke, der-ved-hvad, du kan følge ovenstående opskrift, men i stedet bruge sedimentet på bunden af ​​flasken som grundlag for en ekstern behandling. Bland en spiseskefuld med 1000 mg ubestrøget aspirin (en aspirin maske kan være en meget god måde at helbrede acne). Du kan også tilføje en spiseskefuld mor-of-perle, en spiseskefuld af fluor tandpasta og et par dråber varm sennep, men hudlæger har tendens til at fraråde tandpastaen, da det engang populære acne afhjælpe viser sig at være ikke blot ineffektiv men potentielt problematisk. Anvend dette til dit ansigt tre gange om dagen i et par minutter, derefter skylles grundigt og følg med en stærk fugtighedscreme.

Nemmere Granitten naturlige acne behandling

Der er naturlig, og der er naturligt, og siden dunkende op klipper er ikke særlig praktisk for de fleste mennesker, der gør det langt mere mening at bare købe silica (også kaldet Silicea). Silica virker til at ekskludere ethvert oprustning i kroppen, hvilket er grunden til det betragtes godt for kronisk acne, da dette kan være forårsaget af et overskud af toksiner. Enhver tilstand, der ikke healing så hurtigt, som du gerne vil kunne blive hjulpet af en dosis af siliciumdioxid.

Ved start med homøopatiske behandlinger, er det normalt bedst at starte med en lav dosis og arbejde dig vej til noget stærkere. Undtagelsen er, hvis du får en recept fra en biopat. Dette vil være den dyrere vej at gå, men kan være den mest effektive i sidste ende, især fordi en biopat kan indeholde en blanding af behandlinger og kan sandsynligvis endda forberede en forbindelse til dig, så du ikke behøver at tage tyve piller en dag på spredte tidspunkter.

Hvis du ikke kan se en biopat, prøv 6c dosis af siliciumdioxid to til tre gange om dagen i to uger og se om du mærke forskel. Silica fremstilles kemisk, snarere end fra sten, og er stærkt fortyndet, men bør stadig have en vis virkning. Hvis 6c synes at hjælpe, kan du prøve upping doseringen til 30C dosis for hurtigere resultater. Når det kommer til stædig acne, kan granit naturlige behandling hjælpe, men som med mange midler, skal du prøve at være tålmodig og lad den gøre sit arbejde. Held og lykke!