Grand Canyon: Grand Canyon Air Tours Tips

Helicopter Tours under kanten af ​​Grand Canyon

Efter nogle tragiske ulykker og talrige støj klager, har helikopter ture under kanten af ​​Grand Canyon er strengt reguleret til kun visse områder af canyon. Nogle Grand Canyon Helicopter Tours tilbyder ture uden for parken grænser som en måde omkring disse strenge regler. Helikoptere flyver til Havasupai og Hualapai indiske Lands, og øst over Little Colorado River og Navajo lander, også. Mens der har været ulykker, har de fleste rejsearrangører kunnet tilbyde helikopterture over canyon i årtier uden problemer. Mange tilbyder også mere stille helikoptere til en bedre oplevelse.

Kombineret Helikopter og Rafting Tours

Flere Grand Canyon helikopter operatører tilbyder ture kombinerer forskellige visninger af Grand Canyon. Turister kan tage en helikopter flyvning over canyon, og flyve til side, Arizona, hvor de fanger en flod tømmerflåde for en glat vand tur gennem den øverste del af del af Grand Canyon derefter.

Efter whitewater tur, de går om bord busser ved Lees Ferry for returflyvning til Grand Canyon. Andre ture flyver til Grand Canyon West, hvor en helikopter samler dem op, falder dem i bunden af ​​canyon for en flod tur, og derefter samler dem op, når turen er slut. Disse ture tager den bedre del af en dag, og du skal foretage forskud reservationer i de fleste tilfælde.

Hvad at bringe på en Grand Canyon Air Tour

Før du pakke dine tasker, tjekke med din særlige luft tour selskab for at se, om de har restriktioner på, hvad du bringe ombord. Definitivt bringe:
• Et still-kamera eller videokamera, udsigten fra luften er helt anderledes end udsigten fra fælgen eller derunder.
• kikkert. Nogle ture komme tæt nok til randen og indre canyon for turister at se indfødte dyreliv.
• Bring vand, hvis turen er længere end en time eller deromkring.
• Medbring en trøje eller jakke, især i vintermånederne. Det er køligere jo højere du går i højden, så selvom det er varmt udenfor, kan du få kølige inde i flyet.
• Prøv at forlade punge og rygsække bag, de kan tage for meget plads og komme i vejen i små fly og helikoptere.

Chartre et fly

Hvis du rejser med en stor gruppe til Grand Canyon, mange luft tour selskaber vil chartre en privat Grand Canyon fly tur til din gruppe. Hvis du er en erfaren pilot med en licens, kan du også være i stand til at chartre et fly fra nogle virksomheder, eller chartre et fly i en anden lufthavn, og flyve ind Grand Canyon Lufthavn.

En flyvemaskine tur over Grand Canyon er en uforglemmelig oplevelse. Mens flyrejser under kanten er blevet indskrænket inde i parken, nogle af luft rejsearrangører tilbyder ture uden park begrænset rum, så besøgende kan stadig have oplevelsen af ​​at ride under kanten.

Andre fly Helikopter

Du kan flyve over Grand Canyon i en mindeværdig helikopter flyvning, men mange rejsearrangører tilbyder flyrejser over det omkringliggende område, også. For eksempel har nogle flyvninger dækker Monument Valley, øst for Grand Canyon, mens nogle hoved nord til side og Marble Canyon eller syd til smukke Sedona.

Mange helikopterflyvninger også deres oprindelse uden for Grand Canyon-området, i Phoenix, Las Vegas, Boulder City, Scottsdale, og Flagstaff. Hvis du ikke kan bruge mere end et par timer at udforske canyon, booking en Grand Canyon helikopter flyvning ud af Flagstaff, Williams, eller andre byer i det mindste kan give dig et fugleperspektiv af parken.

Ford Tri-Motor

Grand Canyon Airlines prale de var det første selskab til at flyve naturskønne Grand Canyon flyture. Det forklarer tilstedeværelsen af ​​1929 Ford Tri-Motorisk flyvemaskine ved indgangen til Grand Canyon Airlines terminal på Grand Canyon lufthavn.

I slutningen af ​​1970'erne, brugte Grand Canyon Airlines Tri-Motorisk som en del af deres flåde for meget specielle ture, og nu er "Tin Goose" stadig flyver på en lejlighedsvis flyveopvisning rundt om i landet. Om vinteren, Tri-Motorisk flytter til de Planes of Fame Air Museum, der ligger i den lille samfund af Valle, omkring 30 miles syd for Grand Canyon.

Check med Grand Canyon Airlines hvis du gerne vil vide mere om Tri-Motorisk.

Bryllup Helicopter Tours fra Las Vegas

Mange rejsearrangører tilbyder ture fra Grand Canyon lufthavn, men også fra Las Vegas område. Helikopter ture er især populær fra Vegas, især til de vestlige Grand Canyon regioner. Nogle operatører selv specialisere sig i Grand Canyon bryllupper.

Bruden og gommen flyve via helikopter til en fjern klippetop med udsigt over Grand Canyon, hvor de udveksler løfter med en ordineret præst. Catering og gæst transport fås også med nogle af disse helikopter pakker.

Andre Grand Canyon Las Vegas helikopter udflugter give de besøgende mulighed for at lande i bunden af ​​Grand Canyon, nyde en tømmerflåde tur, og derefter flyve tilbage til Vegas, når turen er slut. Hver rejsearrangør er forskellige, så tjek flere ture for at finde den rigtige til dine behov.

Hvad de kan forvente fra en Grand Canyon Helicopter Ride

Forvent at blive blæst væk af din Grand Canyon helikopter oplevelse. Intet kommer tæt på susende løbet Pinyon fyrretræer på næsten træ niveau, indtil verden synes at falde væk under dine fødder. Som du styrter over kanten, en ny verden åbner sig foran dine øjne, skabt af vind, vand og naturens kræfter.

Fordi næsten hele helikopter cockpit er glas (eller Plexiglas), udsigten er fantastisk, og du kan se mere af alt omkring dig under dit ride. Helikoptere kan også manøvrere bedre end fastvingede fly, så de kan komme tættere på nogle af de buttes og formationer inde i canyon. Synspunkter og oplevelsen er fuldstændig betagende.

De Planes of Fame Air Museum

Valle Arizona, er lidt mere end en korsvej, hvor motorveje 64 og 180 mødes. Ligger omkring 30 miles syd for den sydlige rand indgangen, der er lidt der, men en tankstation, hotelværelser, "Flintstone Village" for børnene, og de Planes of Fame Air Museum for de større børn i familien.

Planes of Fame driver en legendarisk Air Museum i Chino, Californien, og det er en off-shoot af denne museum. I samråd med Grand Canyon Airlines, er museet udvikle en udstilling om historien om Grand Canyon flyture, og ejeren af ​​Grand Canyon Airlines forsøger at finde mindst én type af hver flyvemaskine hans selskab har brugt til ture gennem årene.