Grand Canyon: Grand Canyon Accomodations Tips

El Tovar Hotel

El Tovar Hotel

Jeg arbejdede på El Tovar restaurant i forsiden og bagsiden af ​​huset. Det er en smuk bygning, og du bør ikke gå glip af spisning der på din tur til Grand Canyon. Hvis prisen på middag er lidt for stejl til din tegnebog, kan du prøve restauranten til morgenmad eller frokost i stedet.

Se de åbne log bjælker over dit hoved som du spise. Du kan se en Kakomistl eller to balancere deres vej over bjælkerne. Disse små dyr ligne en krydsning mellem en vaskebjørn og en huskat (deraf deres navn). De er hurtige, så du bliver nødt til at holde øjnene åbne til at spotte dem!

Være parat til at vente på en tabel, hvis du ikke har en reservation i sommertiden. Waits kan være lang - 2 timer eller mere. Heldigvis er der en lille lounge væk fra restauranten, hvor du kan slappe af, mens du venter på din tabel.

Moderne Hoteller på Grand Canyon

Hvis du ikke er en historie buff, kan du stadig blive i stil på den sydlige rand af Grand Canyon. To moderne hoteller er placeret på randen gåtur mellem de historiske El Tovar og Bright Angel Lodges. Thunderbird og Kachina Lodges tilbyder mange værelser med udsigt canyon, pengeskab på værelset og køleskab og meget mere.

Ingen af ​​disse indgiver tilbyder spisestuer, så gæsterne bliver nødt til at besøge andre lodge spisestuer for deres måltider. Men værelserne er mere moderne end de historiske lodge værelser, og nogle tilbyder flere faciliteter, også. Handicappede kan finde disse værelser lidt nemmere at navigere, og der er særlige værelser designet til handicappede gæster til rådighed i Thunderbird Lodge.

Havasupai, perle af Grand Canyon

En af de mest betagende steder i Grand Canyon er placeret uden for grænserne af nationalparken i den lille landsby Supai om Havasupai Indian stammelandene. Turen til Supai er ikke let, men når du får der, de levende turkise pools og brusende vandfald er umagen værd.

Supai er en rustik landsby beliggende i Havasu Canyon nær Colorado River i bunden af ​​Grand Canyon, omkring 3 til 4 timer vest for Flagstaff. De eneste måder at nå det er med muldyr, vandreture, rafting, eller med helikopter. Hike er streng, og du skal bringe alle dine egne redskaber, hvis du planlægger at lejr i meget rustik campingplads.

Der er også logi til rådighed i Supai på The Lodge, som er et beskedent hotel drives af stammen. Der er en lille café og landhandel i landsbyen også, og det er om det.

Hvad besøgende kommer for, er de storslåede vandfald og pools beliggende i Havasu Canyon. Supai er legendarisk for disse vandfald, og afsondret landsby tilbyder den helt rigtige atmosfære til at nyde disse spektakulære naturlige vidundere.

Phantom Ranch på Colorado River

Vandring er en af ​​de mest populære aktiviteter i Grand Canyon, og vandrere, der tackle trek under kanten behøver ikke at bære et telt og vittles sammen med deres andre forsyninger. De kan bo på Phantom Ranch, en rustik oase i bunden af ​​kløften, som er den eneste logi placeret under canyon overkant.

Bygget i 1922 og tegnet af arkitekt Mary EJ Colter, den historiske ranch indeholder flere rustikke hytter og et vigtigste lodge hvor måltider serveres. Der er også separat mandlige og kvindelige sovesale. Vandrere har brug for at foretage forskud reservationer for sovesalene og for deres måltider. Mule ryttere på overnatning tur udnytte de hytter, og deres måltider er inkluderet i turen.

Alle forsyninger til Phantom Ranch nødt til at komme med muldyr træne ned Bright Angel Trail fra fælgen, eller fløjet ind med helikopter. Muldyr og vandrere krydser Colorado-floden over Kaibab Suspension Bridge, til en ingeniørmæssig bedrift bygget i 1928 erstatte en gangbro bygget i 1921.

Rustik Elegance på El Tovar

Bygget i 1905, El Tovar Hotel ved Grand Canyon i Arizona hjalp begynde traditionen med rustikke men elegante hoteller i nationalparkerne. Hotellet er designet af Charles Whittlessey for Atchison, Topeka og Santa Fe Railway, som var den første virksomhed til at sende togene fyldt med turister til canyon.

I dag er El Tovar tjener udvej turist marked med en fin spisestue, stue, opskalere værelser og upåklagelig service. Nogle af de bemærkelsesværdige arkitektur omfatter finurlige rækværker, som ligner arkitektur mere Swiss-chalet end rustikke sydvestlige, og den store sten pejs i lobbyen.

Hotellet ligger kun 20 meter fra canyon rand, med fremragende canyon udsigt fra nogle få tabeller i spisestuen. Når du foretage reservationer bede om siddepladser i Canyon, en to-delt privat spisestue ud for den vigtigste værelse med bred, panoramaudsigt canyon udsigt gennem store plade-ruder.

The Bright Angel Lodge

Hvis du nyde en lille historie med dit hotelophold, så Bright Angel Lodge er et fantastisk sted at slappe af i løbet af din rejse til Grand Canyon. Designet og bygget af indfødte sten og træ, lodge er nu en Arizona legende og er blevet erklæret et National Historic Landmark.

Rustik og charmerende, var lodge planlagt af Southwest arkitekt Mary EJ Colter, som har designet mange park vartegn, herunder Hopi House, Lookout Studio, Hermit Rest, og ørkenen Vagttårnet. Bygget i 1935, er det blevet opdateret mange gange siden da, men altid til den oprindelige udseende af bygningen Colter oprettet.

Bright Angel har altid været centrum for aktivitet på canyon. Mule ryttere tjekke ind på Bright Angel, og logi omfatter hyggelige hytter, der bringer tilbage charmen i 1930'erne. Nogle har pejs og udsigt canyon. Gå ikke glip af massive pejs i lobbyen på lodge, eller historien værelse med yderligere historier om lodge og dens konstruktion.

El Tovar Hotel

El Tovar Hotel

Jeg arbejdede på El Tovar restaurant i forsiden og bagsiden af ​​huset. Det er en smuk bygning, og du bør ikke gå glip af spisning der på din tur til Grand Canyon. Hvis prisen på middag er lidt for stejl til din tegnebog, kan du prøve restauranten til morgenmad eller frokost i stedet.

Se de åbne log bjælker over dit hoved som du spise. Du kan se en Kakomistl eller to balancere deres vej over bjælkerne. Disse små dyr ligne en krydsning mellem en vaskebjørn og en huskat (deraf deres navn). De er hurtige, så du bliver nødt til at holde øjnene åbne til at spotte dem!

Være parat til at vente på en tabel, hvis du ikke har en reservation i sommertiden. Waits kan være lang - 2 timer eller mere. Heldigvis er der en lille lounge væk fra restauranten, hvor du kan slappe af, mens du venter på din tabel.

Gør dine reservationer tidligt!

Nogle mennesker kan lide at rejse uden forbehold, stopper, hvor de vil langs vejen, når det forekommer rigtigt. Hvis dine rejseplaner i Arizona omfatte et stop på Grand Canyon, det er ikke sådan en god idé. Over 5 millioner besøgende udforske parken hvert år, og de fleste af dem kommer i sommermånederne, så opholdsrum kan være på en rigtig præmie.

Mens der er masser af Grand Canyon indkvartering omkring parken i miles, inde i parken grænser du kun finde seks hoteller, og kun fire af dem er placeret på fælgen. Der er flere flere valgmuligheder udenfor parken i Tusayan, og Valle, og så du bliver nødt til at rejse til Williams eller Flagstaff at finde et værelse. Så de fleste mennesker anbefale reservation mindst tre til seks måneder i forvejen, eller endda op til et år for den travleste sommer sæsonen. Du kan foretage reservationer online for alle hoteller inde i parken, og mange uden for parken grænser, så godt.

Grand Canyon West indlogering

Turister, der gerne vil tilbringe en nat eller to i Grand Canyon West kan bo på Grand Canyon Hualapai Lodge, som ejes og drives af Hualapai Indian Nation. The Lodge er beliggende i Peach Springs, Arizona, omkring 150 miles fra Las Vegas, en let drev fra striben.

The Lodge tilbyder en restaurant og andre faciliteter. Besøgende kan kombinere logi med tømmerflåde, helikopter, eller SUV ture i Grand Canyon West. Børn under 15 bor gratis i forældrenes værelse, og satserne er ganske fornuftig.

Grand Canyon Hualapi Lodge er det nærmeste logi til Grand Canyon Skywalk, også.

The Village Historic District

Grand Canyon Village Historic District strækker sig fra Verkamps Curio Shop i øst til Kolb Studio i vest. De fleste alle bygninger i dette distrikt blev konstrueret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, selv før canyon blev en park i 1919.

Du kan køre det meste af distriktet på Village Loop Road, og ad denne vej, vil du også se mange andre indfødte sten bygninger, der huser parkens drift og personale. De store, indfødte sten bygninger med de grønne laden-lignende tag og stierne udenfor er muldyr lader, der anvendes til at huse de muldyr, der tackle stier af canyon hver dag.

Du kan ikke fortælle, men drysses i blandt disse bygninger er sovesale for sæsonarbejdere og sidegader, der fører til nogle af de boligområder i landsbyen. De fleste af de mennesker, der arbejder på Canyon bor lige her i landsbyen, og hvis du udforske nogle af de tilbage veje, vil du se Park service og rettighedshaver kvarterer, der ser ligesom dit eget nabolag hjem.

Havasupai indlogering

Den Havasupai Indian landsby Supai, som ligger i Havasu Canyon, er remote - kun tilgængelig ved muldyr, mund eller helikopter. Havasupai betyder "Folk-of-the-blå-grøn-farvande", og når du besøger, vil du forstå hvorfor. Højdepunkterne i Supai er det turkisblå pools og brusende vandfald, der vinke besøgende fra hele verden.

Du kan lejr i Suapi på en primitiv campingplads, der opererer på en første-mølle-mølle princippet, eller du kan bo på rustikke Lodge i landsbyen. Værelserne har ingen telefon eller tv, men de er charmerende og ren. Lodge er beliggende ved foden af ​​en stejl klippe, ligger omkring 1 1/2 miles (vandreture) fra Navajo Falls, den første af tre smukke vandfald, der kaskade i dybe, blå-grønne puljer. Svømning er opmuntret, og de fotografiske muligheder er uendelige.

Alle besøgende skal betale en afgift og tilmelde dig den Havasupai Tribe når de træder ind i landsbyen Supai.

Medarbejder Indlogering på Grand Canyon

Hvis du ikke har besøgt Grand Canyon i flere år, kan du spekulerer på, hvor koncessionshaveren, Grand Canyon National Park Lodges, forsvandt til. Faktisk, virksomheden opererer stillelse og spisning inde i parken er stadig den samme; de har netop opdateret deres firmanavn til Xanterra.

Xanterra opererer også indrømmelser på den nordlige rand af canyon, sammen med Death Valley, Yellowstone, Zion, Bryce, og selv Mount Rushmore, og har en lang historie i parken systemet. Oprindeligt Fred Harvey Company, de var det første selskab til at tilbyde tjenester inden nationalparker som Grand Canyon.

Du kan også undre sig over at indgive alle de medarbejdere, der tjener dig under dit besøg i canyon. Ja, det er rigtigt, alle Park service medarbejdere og Xanterra medarbejdere arbejder i parken, men bor der også! Der er et begrænset antal boliger og hytter placeret inde i parken, hvor nogle medarbejdere bor. Men de fleste af de ansatte bor i flere sovesale placeret inde i parken, lige ved kanten eller uden for parken i Tusayan.

The Village Historic District

Grand Canyon Village Historic District strækker sig fra Verkamps Curio Shop i øst til Kolb Studio i vest. De fleste alle bygninger i dette distrikt blev konstrueret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, selv før canyon blev en park i 1919.

Du kan køre det meste af distriktet på Village Loop Road, og ad denne vej, vil du også se mange andre indfødte sten bygninger, der huser parkens drift og personale. De store, indfødte sten bygninger med de grønne laden-lignende tag og stierne udenfor er muldyr lader, der anvendes til at huse de muldyr, der tackle stier af canyon hver dag.

Du kan ikke fortælle, men drysses i blandt disse bygninger er sovesale for sæsonarbejdere og sidegader, der fører til nogle af de boligområder i landsbyen. De fleste af de mennesker, der arbejder på Canyon bor lige her i landsbyen, og hvis du udforske nogle af de tilbage veje, vil du se Park service og rettighedshaver kvarterer, der ser ligesom dit eget nabolag hjem.

The Grand Hotel

Grand Hotel er et af de nyeste resorts i Tusayan nær Grand Canyon, og det byder på alt fra romantiske getaways at spille strukturer for børnene. Det følgesvend restaurant, Canyon Star, tilbyder mere end spisning, det giver også indiansk underholdning, karaoke, DJs, og mere natteliv end næsten enhver anden placering.

Hotellet tilbyder også trådløs internetadgang og supplerende high-speed internet adgang i offentlige områder, men ikke i hvert værelse. De er også en af ​​de få hoteller i området for at hjælpe dig med at planlægge en Grand Canyon bryllup.

De tilbyder også supplerende shuttle service til Grand Canyon National Park og har en udflugtsskranke til at hjælpe dig med at planlægge brugerdefinerede tour pakker til din familie eller gruppe.

Best Western Canyon Squire Inn

Best Western Canyon Squire Inn er det nærmeste logi til Grand Canyon lufthavn i Tusayan. Det Squire er også en af ​​de første hoteller for at finde i Tusayan, så de kender området og besøgendes behov ganske godt. De tilbyder flere faciliteter end mange andre lokale hoteller, herunder bowlingbaner, en udendørs opvarmet swimmingpool, tennisbaner, indendørs sauna og jacuzzi, en familie spillerum, sport bar, billard og meget mere.

Under dit ophold på Canyon Squire, skal du sørge for at tjekke de Cowboy Museum, som hylder den romantik og legenden om vestlige cowboys, herunder en imponerende skulptur samling i kroen lobby.

Grand Canyon Squire ligger ni miles fra Grand Canyon Village, og mange bus- og Air Tours tilbyder afhentning på hotel til transport i Grand Canyon National Park og videre. Kroen tilbyder også pakker og tilbud hele året, så før du bestiller din Grand Canyon ferie, check for at se, hvilke tilbud de har at tilbyde i løbet af din ferie datoer.

Hoteller i Tusayan

Tusyan er forliget blot et par miles uden for parken grænsen på den sydlige rand. Det er også hjemsted for Grand Canyon lufthavn, hvor du vil ankomme, hvis du flyver ind på canyon. Der er flere hoteller og resorts beliggende i Tusayan, og nogle gange kan du finde et værelse der, når hoteller inde i parken fylde op.

Mens resorts inde i parken har nogle faciliteter for familier, (som swimmingpools og sådan), mange af de hoteller i Tusayan har et udvalg af familie sjove aktiviteter, såsom svømning, bowling, tennisbaner og mini-suiter.

Der er også flere restauranter i Tusayan, fra afslappet buffet til en steak house. Det IMAX-teater, der screener dokumentarfilmen "Grand Canyon - De skjulte hemmeligheder" er i Tusayan, også. Besøgende kan også nyde indiansk underholdning, herunder sang og dans, på nogle af de Tusayan lokationer.

Andre Grand Canyon Hoteller

De to mest kendte hoteller inde i nationalparken er El Tovar og Bright Angel Lodge. Men der er andre valgmuligheder for hotel inde i parken. Yavapai Lodge er bekvemt placeret på markedet Plaza, nær købmand, bank, og posthus. Det er en favorit blandt familier på grund af de store værelser og den nærliggende café med serverer et udvalg af familievenlige billetpris.

Den Maswik Lodge er den nyeste hotel i parken, og nogle af værelserne har køleskab og kaffe på værelset. Der er også en sportsbar i loungen af ​​dette hotel, nær cafeteriet. Begge disse hytter er placeret omkring 1/2 mile eller så fra canyon rand, så deres satser tendens til at være lidt lavere end hoteller placeret lige på kanten.

Canyon Plaza Quality Inn

Et af de nyere hoteller i Tusayan er Canyon Plaza Quality Inn and Suites. Beliggende omkring en indre atrium fyldt med frodige planter og restaurant siddepladser, Canyon Plaza tilbyder en indendørs og udendørs boblebad, en udendørs pool, en restaurant og buffet, samt en udflugtsskranke til at hjælpe dig med bestilling Grand Canyon Tours.

For højteknologiske gæster, Canyon Plaza er et af de eneste hoteller i eller uden for nationalparken at tilbyde gratis high-speed internet adgang i alle rum. De tilbyder også en række suiter komplet med en mikrobølgeovn og køleskab.

The Canyon Plaza ligger omkring otte miles fra Grand Canyon Village, og mindre end en kilometer fra Grand Canyon lufthavn.