Grafisk Design: Principper for Design Tips

Økonomi i Design

Et andet princip I indbefatter grafisk design er økonomi. Grafisk design er for identifikation, information, præsentation og markedsføring. Enkelhed og økonomi design fremmer begrebet at fortælle en kort historie med billeder.

Gentagelse

Gentagelse anvendes i design hovedsagelig for mønster. Forskellige prøver kan findes i tapet, stencil motiver og tekstiler. Dette princip er en du kan bruge i din grafiske design for at tilbyde kontrast eller en visuel mønster til dit arbejde; dog kan overforbrug af dette billedsprog føre til en kedelig produkt til din klient. Brug dette princip sparsomt, og det vil have større effekt.

Support Din besked

Enhed i design sker, når form og indhold støtter målet eller idé af din besked. En "vellykket grafisk designer" virkelig betyder "en planner med en visuel meddelelse, der klart forstået." Brug princippet om enhed til at trække hvert element at skildre den meddelelse, du vil sende.

Vippen af ​​Balance

Du kan afbalancere de elementer af design af symmetri (lige balance / formelle) eller asymmetri (ikke centreret eller lig / uformel). Asymmetri kan være et meget effektivt værktøj til "spænding" for at skabe en stemning af uro eller ubehag. Du kan bruge en kombination af de to former for balance for at skabe en visuel "dialog". Anslået symmetri er i en lille forskel mellem formel og uformel balance. Et eksempel på tilnærmet symmetri er et menneskeligt ansigt.

You Got Rhythm!

Rytme eller bevægelse i visuelle billeder er en illusion. Du kan sløre et billede (sfumato) eller vride eller flytte vægten af ​​en figur (Contrapposto) for at give et stillbillede kraften bevægelighed. Brug linje, form, værdi og perspektiv til at hjælpe billedet sammen. Gentagelse er også et redskab til rytme. Brug planlagt eller tilfældig farve, linjer, værdi og tekstur til at skabe mønstre. Også regelmæssige, uregelmæssige, og progressive rytmer gentagelse af farver, former og linjer skaber rytme.

Illusion Bevægelighed

Jeg har inkluderet bevægelse, for dem af jer interesseret i web-design og film. Dybest set, er bevægelse eller bevægelse underforstået gennem gentagelse eller mønster eller andre illusioner om bevægelse. I web, animation giver bevægelse, hvilket også indebærer gentagelse (animationen er tid foret til at gentage mønstre). Bevægelse i film og web er også en illusion. Bevægelsen er faktisk mange klip af en handling, der synes at bevæge sig jævnt i bevægelse.

Motion i webdesign

Du behøver ikke hvirvlende dervisher eller spinning glober på din hjemmeside (bare prøve det på tryk!) At indebære bevægelse. Motion i visuelle billeder er en illusion. Du kan sløre et billede (sfumato) eller vride eller flytte vægten af ​​en figur (Contrapposto) for at give et stillbillede kraften bevægelighed. Brug linje, retning og dimension til at hjælpe billedet sammen.

Brug af kontrast

Contrast i design er uundgåelig. Så snart du tilføjer et element til en tom side eller skærm, har du oprettet kontrast. Så du kan skabe kontrast med ethvert element og inden enhver princippet om design. Brug to forskellige skrifttyper - sans serif for overskriften og serif til teksten. Brug glat mod ru, som i metal og mursten i arkitekturen. Brug tyk mod tynd, hot mod kulde farve, lyse mod matte. Brug kontrast med drama eller med en subtil hånd, men frem for alt - lad det ikke aflede opmærksomheden fra budskabet.

Retning på et billede II

I den engelsktalende verden, er vores øjne uddannet til at tage i en side den måde, vi læser - fra øverst til venstre til nederst til højre. Hvis retningen af ​​dine objekter tager beskuerens øje fra øverste højre til nederste venstre og op igen (et "X" eller "Z" mønster), så du har gjort dit job.

Retning af et billede

Brugen af ​​flere billeder i en annonce eller en webside kan ofte få forvirret og forvirrende. Dette skyldes, at dine billeder har brug for retning. Retning kan være lodret, diagonal eller buet. Jobbet af den grafiske designer er at holde beskuerens øjne på siden for at få dem til at tage i oplysningerne. Have for meget information på din side kan ikke kun være distraherende, men kan miste din seeren.

Har du en masse indhold? Er det nødvendigt? Så kys på retningen af ​​dit design (Keep It Simple, Sweetheart!).

Brug af Unity

Den del af linje som et gitter, kan være en stærk drivkraft i at skabe enhed i dit design. Du behøver ikke at holde sig inden for nettet. Ved hjælp af nettet, kan du bestemme, hvordan at samle alle de elementer og principper i dit design. Placeringen af ​​de elementer i dit design, sammen med brugen af ​​principperne i design er altafgørende for at opnå enighed. Enhed og balance er vigtige "venner" til at definere, hvor meget kontrast til brug i dit design.