Grafisk Design: Illustration Tips

Thumbnails

Miniaturer er ikke på dine tommelfingre. Ikke rigtig. De er små tegninger, der hjælper dig teste dine ideer på papir til tryk, tv eller til internettet. Du kan bruge ethvert medie til at tegne med, og det behøver ikke at have fotografisk nøjagtighed. Brug et udvalg af disse miniaturer for at udvikle dine andre, mere præcise layout. Fotografer finde miniaturer at være yderst nyttige i opsætning af skud for klient reklame.

Tænk på thumbnails som værende en "visuel brainstorm", og få de kreative safter flytte!

Feriehuse Farver

Der er to farver til julemarkedet, som altid sælger godt. Du gættede det - rød og grøn. Hvis du afviger fra disse to farver, så sørg for dit emne er traditionel eller nostalgisk.

Papir Tooth Gone?

Må ikke få papiret tandfeen. Det vil ikke hjælpe noget. Hvis du er tegning væk, og du pludselig indser, at dit papir har mistet sin "tand" eller greb om dit medie, bare spray arbejdet med en brugbar fiksativ. Dette vil give dig mulighed for stadig ændre arbejde, men det vil også give dig en ekstra tekstur til illustration bord eller papir. På denne måde kan du fortsætte med at tilføje sidste hånd.

Sørg for at du er i et godt ventileret område, når du bruger en aerosol.

Definition

Illustration i dag er en unik blanding af edb-evner, grafisk kommunikation og kunstnerisk talent. Karriere kan være i bogen og magasin illustration, reklame, traditionel cel animation, tegneserie illustration eller web illustration.

Forensics

Forensic illustratorer er ikke bundet op i et lighus og tvunget til at trække ligene. Jobbet er faktisk ganske spændende, da de tegnere ofte er ude i marken, og få adgang til oplysninger, der vil bidrage til at gøre gerningssteder, portrætter og andre detaljer, der vil hjælpe med at løse forbrydelser - og online kriminalitet spil.

Medicinsk Illustrator

Hvis du elsker at sonden inde i den menneskelige krop, og du har ingen frygt for læger eller tandlæger, kan dette være den karriere for dig. Gør at tand smukt! Gøre disse vener dunke! Gør din dagligstue som medicinsk illustrator. Du kan lære mere om dette gennem et websted på retsvidenskab eller medicinske lærebøger.

Lær at tegne!

Hvis du har været vænnet på nettet, skal du ikke være bange for at lære at tegne. At lære de værktøjer illustration kan danne grundlag for en flytning op i din karriere. Tag en tegning kursus online eller ned ad gaden - du finder de færdigheder, du udvikler, vil kun øge din vision og dygtighed.

Basere det på Grids

Grids er en nem måde at lære at formatere en side, samt hvordan du kan se i at lære at tegne. Brug gitre til at finde andelen og afstand i dit arbejde.

Arkitektonisk Rendering

Spring høje bygninger med en enkelt bundet! Kom ud og studere de teksturer, linjer og vinkler i praksis af arkitektonisk rendering. Andel er vigtigt, samt en følelse af praksis med at forstå, hvordan at gøre afstanden.

Udsætte dig selv!

Jeg nominel dette en avanceret tip, da jeg tror, ​​du har brug for at have en kritiseret og betydelig portefølje med henblik på at udsætte dig selv gennem online gallerier med nogen opmuntrende resultater. Der er mange steder at uploade dit webdesign, print layout og illustrationer. Tag dig tid til at scanne dit arbejde til højre og åbne denne frakke!

Dårlig hånd Blues

Hvis du er træt af slutter din dag med tørre, beskidte hænder, aldrig bange! Hjælpen er her! Eliminere virkningerne af tørring pasteller, grafit og andre medier på dine poter ved at bære operationshandsker. Handskerne passer stramt og giver dig mulighed for at arbejde med lidt kompromis for fornemmelsen af ​​papiret eller mediet. Brug en god håndcreme, før iført handsker til at få dine hænder virkelig glat, mens du arbejder.

Pas - du kan blive fristet til finger-maling!