Grafisk Design: Elementer af Design Tips

Form: Tre dimensioner

"Form" er 3-D af form. En formular kan være geometriske, organisk, naturlige, realistiske, abstrakte og nonfigurative. Formen og strukturen af ​​et objekt i arkitektur, mode design, interiør design, emballage, og andre former for 3-D grafisk design. Grundlæggende former består af kugler, terninger, cylindre og kegler. Grundformer består af cirkler, kvadrater, rektangler og trekanter.

Nuance, Tone og Shade

Alle elementer i design har værdi. De spænder fra 1% til 100% hvid på en sort baggrund og fra 1% til 100% sort på en hvid baggrund. Value tilføjer kontrast, bevægelse, retning og dybde. Atmosfæriske værdier viser afstanden. Kan du forestille dig en sort brudekjole blandt et hav af hvide smoking? Eller en sort tank i en ørken? Værdier hjælpe et objekt trækker sig tilbage eller skille sig ud. En værdi er ikke så kraftig som farve, når du opretter en stemning, men hvis dine værdier ikke fungerer, vil farven ikke redde dig.

Tint = White + Color
Tone = Grå + farve
Shade = sort + farve

Hvorfor Texture?

Tekstur i grafisk design er ofte bruges til at støtte en idé, snarere end en primær element til at kommunikere et koncept. Interior design ofte bruger kontrast tekstur til at kommunikere en stemning. Du kan bruge scanneren til at bringe i elementer af tekstur til dit webdesign. Papir til udskrivning vil tilføje tekstur til dit stregtegninger. Texture kan bruges til at udfylde objekter eller anvendes til baggrunde. Lad ikke tekstur forringer den samlede koncept eller enkelhed din idé.

Illusions af proportioner

Rummet er også målt som andel eller omfang og er sværvægter af illusion i tegning og design. Scale viser forholdet mellem objekter ved hjælp af størrelse og afstand. Du kan manipulere effekten af ​​din besked ved at bruge ulige eller forskellige størrelser i dit projekt. En stor grøn gigant med en lille grøn ært er ganske effektiv.

En større billede ser ud til at være tættere på, og en mindre billede ser ud til at være længere væk. Et objekt i bunden af ​​dit format ser ud til at være tættere.

Et bredt emne

Color er en af ​​de vigtigste elementer i design. Brugen af ​​farver - eller mangel på farve - hjælper med at bestemme humør, retning, og er en stor faktor i enheden i et stykke. Da emnet er så bred, at der er en særskilt kategori for farve her på grafisk design tips. Du kan gå her for at komme i gang.

Hvad er Space?

Rummet er todimensionalt eller tredimensionalt. Rummet kan laves med linje (lineær og radial overslag), figur eller form (der definerer negative og positive rum), Texture (flere detaljer på tæt, mindre detaljer i afstand), farve (varme farver kommer frem, kølige farver vige), og værdi (hvid kommer frem, sorte viger). At give det udseende af dimension til en flad tegning eller illustration, lære færdigheden illustrere perspektiv og en effektiv udnyttelse af lys og skygge (chiaroscuro). Disse værktøjer vil bringe dine stregtegninger til livet.

Lav nøgle, high key

Value er simpelthen mørket (lav nøgle) eller lethed (high key), i en farve. Dette er lettest skelnes i den grå skala, hvor sort svinder til hvid. I web farve, du kun har flere "web safe" grå værdier at vælge imellem - fra sort (00) til den næste letteste farve (33) og op igen til 66, 99, CC og derefter til FF. Dette er en del af det hexadecimale system web farve.

I illustration medier uden for computer generation, kan værdier består af hundredvis af trin. Dette er ikke begrænset af standard Safe Web farver.

Dimension

At give det udseende af dimension til en flad tegning eller illustration, lære færdigheden illustrere perspektiv og en effektiv udnyttelse af lys og skygge (chiaroscuro). Disse værktøjer vil bringe dine stregtegninger til livet.

Element af linje

Line er enkel. Det er blot sammenføjning af prikker til at danne en kontinuerlig form. Linje giver retning, kontrast og form til en todimensional arbejde. Når en linie er forbundet, danner en anden form. Denne form kaldes et fly - det er en illusion af en overflade.

Indtast Design

Typografi er et element i design, hvis blot i, at det hjælper afgrænse grafisk design fra fine kunst i mange tilfælde.

Type skaber retning, giver masse, farve, linje og andre elementer i den samlede enhed af et stykke. For mere om dette brede emne, gå til emnet Typography.