Græsk nytårsaften Party

Græsk nytårsaften Party
Dekorer at bruge blå og hvide, farver græsk flag.

Vært for en græsk nytårsaften parti kan være en god måde at ringe i det næste år, uanset personlig arv.

Om nytår i Grækenland

I Grækenland er det nye år som en national helligdag, og omtales som Protohronia. Nytårsdag, 1. januar fejres som Vasilij-Day, til ære for en helgen i den græsk-ortodokse kirke, som gav til de fattige. Traditionelt er gaver udveksles og spil spilles i løbet af dagen.

En af de mest genkendelige symboler i ferien er det nye år baby, der ofte går med en høj hat, skærf og ble. Selvom de materielle elementer blev tilføjet år senere, barnet faktisk kom til at inkarnere det kommende år på grund af antikke græske tradition. Grækerne vil lægge en baby i en kurv til at symbolisere Dionysos, vinens gud. Ifølge lore, blev han genfødt ved nytår som ånd frugtbarhed.

Græske nytårsfest Aktiviteter

Planlægning af en nytårsaften parti kræver masser af aktiviteter for at holde både voksne og børn optaget. Fyrværkeri ved midnat er en tradition i mange regioner i verden for nytår, herunder byer i Grækenland. Pick up nogle stjernekastere og lad både børn og voksne fejrer med en nedskaleret version af det store show i baghaven.

Børns aktiviteter

Børn vil holde sig vågen indtil klokken slår midnat, hvis de holder travlt spiller nogle traditionelle og moderne græsk folkemusik spil, ligesom Berlina og Vasilias. Spilleregler for en række græske spil kan findes online på Børns FOLK spil fra iEARN Multikulturel Project. Børn kan også nyde at synge nytår sange kaldet Kalandas eller græske julesange, som en del af en nytårsaften fest. The Music Library of Greece "Lilian Voudouri" tilbyder en downloades nytår kalanda, sunget på græsk. Traditionelt er Kalandas synges som børn flytte fra hus til hus. Efter julesange, får de godbidder eller gaver af penge. Hvis børn ikke er bekendt med det græske sprog, brug Kalandas for et spil af musikalske stole eller for nogle danse.

Voksne Aktiviteter

Voksne ofte spille kortspil eller hasardspil på nytårsdag, så gør at en del af aftenens underholdning. En turnering kan endda sættes op, afhængigt af antallet af involverede aktører. Mulige græske kortspil omfatter Pilotta og Biriba.

Græsk Party Food

At have den rigtige menu er afgørende for enhver nytårsaften fest. Planlæg en græsk menu med en række livretter. En prøve menu kan omfatte retter som:

  • Græske salater
  • Vegetar fyldte druemost blade
  • Spanakopita (græsk spinat cirkel)
  • Græsk Middelhavs vagtler
  • Moussaka
  • Grillet lammekølle
  • Kourabiedes cookies

Foods kan serveres som en nytårsfest buffet eller i en sit-down, familie-stil middag. Vælg, hvad der fungerer bedst med den plads og mængden af ​​mennesker inviteret til festen.

Ved midnat, tjene en traditionel Vaselopita. Denne græske nytårsaften fest kage er tung og indeholder en lille mønt. Personen serveret stykket med mønten siges at have held og lykke for hele året.

Græsk nytårsaften Party Dekorationer

Ingen fest ville være komplet uden ordentlig festdekorationer. Opret en slank tema ved hjælp af blå og hvid i den græske flag. Pick up streamers, konfetti, engangs bestik og tallerkener og hatte i disse farver.

En nytårsaften fest med en græsk tema kan være dekoreret til at ligne det gamle Grækenland fra mytologiske fortællinger. Tilføj plastik eller papir søjler, som repræsenterer de gamle ruiner, rundt i lokalet for gæster til at placere deres drinks på. Grapevine og vedbend guirlander kan væves omkring døråbninger og trappe gelændere. Saml nogle sjove nytår part hatte, der faktisk laurbær kranse. En scene setter med en snedækket bjerg kunne bruges til at repræsentere Olympen.

Verden rejsende, der har besøgt steder som Athen, Grækenland kan finde, at bruge souvenirs og fotos er den bedste måde at pynte til deres græske tema fest. Blowing up flere naturskønne fotos ved hjælp af en printer og 11 x 14 papir er en god måde at få et stort vægmaleri til en lav pris. Hæng eventuelle stoffer eller tøj, der blev købt, mens du besøger, og fastsat bøger og kunst.En nytårsfest ofte har mad, drikkevarer og aktiviteter for unge og gamle. Sæt en ny spin på tradition ved at være vært en græsk-tema fest, komplet med mad, spil og indretning, der var inspireret af landet og dets befolkning.