Graduation Ideer til High School

Graduation Ideer til High School
Find flere graduering ideer her!

Der er mange graduering ideer til gymnasiet, og mens du måske ikke ønsker at indarbejde dem alle, kan du ønsker at bruge flere til dette års særlige dag.

Planlægning af en Graduation

Planlægning af en dimissionsfest involverer en masse omtanke. De fleste skoler begynder at planlægge deres graduering ceremonier flere måneder i forvejen. Mens de fleste skoler holder sig til det grundlæggende, såsom processioner, taler, diplomer og recessionals, er der flere graduering ideer til at overveje.

  • Beliggenhed

Hvor vil du har planer om at holde ceremonien? Vil det være på et stadion eller auditorium? Vil du nødt til at rumme en stor eller en lille publikum? Vil vejr være en faktor?

  • Underholdning

Mens den indlysende grund til at holde en graduering indebærer uddele diplomer til studerende, der har arbejdet hårdt og længe for at modtage dem, er en form for underholdning ofte forventet. Dette kunne omfatte en sang fra skolens kor, en præstation som skolen band, eller endda en gæstesolist.

  • Taler

Taler er typisk givet ved afgangselev og salutatorian, men andre talere kan omfatte klasse præsident, hovedstol, seniorrådgiver, og alle andre gæstetalere.

Graduation Ideer til gymnasieelever

Graduation ideer til gymnasieelever omfatter ideer til før og efter ceremonien også.

  • Receptioner

Mange skoler vært ved en reception inden selve ceremonien. Denne modtagelse er ofte begrænset til dimitteret seniorer og nærmeste familie. Finger fødevarer og punch er ofte serveret. I løbet af denne tid, afgangsklassen og deres familier bruge tid på at besøge og videoen om de seneste år. Dette er også et godt tidspunkt at tage nogle sidste minut fotos. For at få ekstra stemning, overveje at leje en pianist til at spille stille og roligt i baggrunden.

  • Foto ops

Efter ceremonien, kan det være svært at samle alle sammen til fotografier. I stedet spørger afgangsklassen at mødes på et preplanned sted. Forældre bør også inviteres, så de kan tage mange billeder af hele klassen og individuelle billeder af deres barn samt mindre gruppebilleder. Denne fotografering session kunne holdes på skolens grund med velkendte landemærker i baggrunden. Sessionen kan også foregå på en lokal park. Sørg for at give masser af tid til fotografier før ceremonien er faktisk indstillet til at begynde.

  • Cookouts

Mindre skoler nogle gange ønsker at fortsætte fejringen efter ceremonien. Selv om det er almindeligt, at kandidater og deres familier at være vært individuelle parter, herunder hele opgradere klasse giver eleverne en sidste gang for at være sammen som en gruppe. Det kan være vanskeligere for større skoler til at håndtere, men en cookout fungerer perfekt for mindre skoler. Den cookout kunne afholdes på en lokal park eller på skolens grund. Hvis penge er et problem, bede om donationer fra lokale handlende. Familier kan bringe desserter og drikkevarer til at skære ned på omkostninger.

  • Lysbilledshow

Lysbilledshow er dejligt at mindes kulminationen på alle de skoledage. Saml sammen yndlingsbilleder af studerende. Fotos fra grundskole og junior high vil især nydes af alle. For flere billeder, skal du kontakte din årbog sponsor. Han eller hun kan have et stort udvalg af billeder fra fritidsaktiviteter og oprigtige billeder fra hele skolen. Gør en ekstra indsats for at inddrage så mange af de studerende som muligt. Lysbilledshow kan vises under en reception, som gæsterne bliver siddende, umiddelbart efter ceremonien, eller under en post-eksamen cookout.

  • Åbent hus

Åbn skole før og / eller efter ceremonien for alumner til tour.Graduation ideer til gymnasiet kan være formel og uformel, men den grundlæggende idé bør dreje sig om at fejre denne betydningsfulde dag i livet for disse unge mennesker, som har arbejdet så hårdt for at tjene denne ære.