Grade fire franske Ordforråd

Grade fire franske Ordforråd
Billedkilderne Word Foreninger

Lærere på jagt efter inspiration til undervisning klasse fire franske ordforråd kan bruge følgende spil og aktiviteter at gøre læring ordforråd sjovt for deres elever. Studerende har det sjovt skaber en positiv klasseværelse atmosfære; derudover de studerende er også meget mere tilbøjelige til at huske det ordforråd, de har lært.

Undervisning Grade fire franske Ordforråd

Effektiv ordforråd læring omfatter to trin: en læreproces og en forstærkende proces. Franske lærere skal først udførligt udsætte deres elever til målet ordforråd, og efter en vellykket læring, bør en masse forstærkning finde sted. Forstærkning ikke kun, at ordforrådet huskes, det giver også mulighed for at få udtalen og stavningen højre.

Undervisning med billeder

En fantastisk måde at lære fransk ordforråd er at vise billeder til dine elever. Danner foreninger mellem et visuelt billede og et fremmedsprog ord er en af ​​de mest effektive måder at lære nye ordforråd. Stranden billedet til højre er et godt eksempel, knytte billedet af en strand med det franske ord for strand: plage.

Prøv altid at udsætte dine elever til artiklen af ​​ordet på samme tid som du underviser selve ordet. Eftersom artikler i fransk er obligatoriske, siger plage i stedet for la plage er ikke kun grammatisk ukorrekt, men det betyder også, at eleverne bliver nødt til, på et senere tidspunkt, lære at plage er feminint. Læring artiklen og navneord i ét skud er meget mere effektiv.

Undervisning med bøger

En anden god måde at lære elementære ordforråd er ved at bruge bøger. Da børnebøger er så rigt illustreret, kan de fleste børn finde ud af kernen i en historie blot ved at kigge på billederne. Hvis en hund er vist på hver side, børnene hurtigt samle op, at historien handler om en hund, der tilbyder en ideel mulighed for at undervise de grundlæggende franske ord til stede i historien.

Styrkelse Learned Ordforråd

Når ordforråd eksponering og en anstændig mængde læring har fundet sted, er det tid til udstrakt styrke ordforråd, der er blevet lært. Dette kan gøres gennem spil, sange, aktiviteter eller regneark. Det sandsynligvis en selvfølge, at elementære skolebørn nyde og lærer bedst af spil og sange!

Classroom Ordforråd Games

Mens de følgende spil ikke kan gå over alt for godt i et kollegium fransk kursus, de er gode ressourcer til småbørn og er mest hensigtsmæssigt for klasse én til lønklasse fire franske ordforråd:

  • Simon dit: At spille den franske version af 'Simon Says "kan være masser af sjov og giver store muligheder for ikke blot forstærkende kropsdele (Simon dit: touchez vos Oreilles) ordforråd og handlinger (Simon dit: sautez), men også for at styrke ord for alt i klasseværelset (Simon dit: Prenez vos livres).
  • Le Mot juste: Den franske udgave af 'Hangman' tvinger eleverne til at komme op med ordet selv. Af denne grund, en logisk progression er at starte med Simon Says og fremskridt til Hangman.
  • Bingo: En god måde at øve franske tal op til 100
  • les Jours et les mois: En gætteleg, hvor eleverne skal skiftes: 'hvilken dag Har vi gym klasse' bede hver elev et spørgsmål i stil med eller "hvilken måned kommer efter marts?

Online Ordforråd spil

Ordforråd spil på computeren er en sjov måde at styrke ordforråd enten i computerrummet på skolen eller som hjemmearbejde. Følgende BBC franske spil websteder tilbyder nogle gode muligheder for små børn:

  • BBC Ordforråd Niveau I: Grundlæggende fransk ordforråd
  • BBC Ordforråd Niveau II: Mere avanceret ordforråd til at bygge på niveau I

Ordforråd Songs

Forskning har vist, at, især for børn, musik er et fantastisk værktøj til læring. Følgende sang hjemmesider tilbyder sange skrevet specielt til opgaven med at undervise grundlæggende franske ordforråd til børn:

  • Sange til undervisningen: En fremragende ressource for undervisning-orienterede sange
  • BBC franske sange: Sange at styrke grundlæggende ordforråd; disse aktiviteter passer godt med at spille spillene på samme sted, da de bruger det samme mål ordforråd.

Gør det Stick

Nøglen til at sikre dine elever kan stadig huske deres ordforråd et par år fra nu, er at styrke ordforråd ofte. Må ikke holde sig til den fælles undervisning format strengt adskille hver eneste tema; enten integrere temaet farver og tal, eller, når du er færdig med et tema om farver, gå tilbage og styrke tallene. Ofte opdatere ordforråd er, hvad der vil gøre det stick.