Gourmet Coffee Gift Basket

Gourmet Coffee Gift Basket


Få ting er så tiltrækkende som en gourmet kaffe gave kurv. For mange kaffeelskere, er kaffe blevet meget mere end en formiddag øjenåbner. Mange virksomheder tilbyder smukke samlinger af gave kurve, men du kan vælge at købe månedlige abonnementer på kaffe klubber også.

Valg af en Gourmet Coffee Gift Basket

Indholdet af gave kurv er af allerstørste betydning, og mens kaffe er et centralt element, tilsætning af biscotti, chokolade, eller forskellige coffe sirup kan fuldføre præsentationen. Formonterede kurve følger ofte temaer til at hjælpe kunderne med at indsnævre søgningen. Samlinger opfylde alle prisklasser og kaffe kan være et fundament for en overkommelig gourmet kurv.

Kaffe Selections

God kaffe er hjertet af præsentationen og mange vidunderlige muligheder, om modtageren elsker aromatiseret valg eller traditionelle bryg, der favner den naturlige smag af kaffe. Gourmet kurve kan omfatte samplere, der tillader modtageren at opleve en række forskellige kaffe markeringer.

Enkelt oprindelse bønner er ideel til en kop kaffe feinschmecker. Disse bønner kommer fra bestemte voksende regioner. Hawaiian Kona er et populært eksempel på kaffebønner, der kommer fra en enkelt voksende region.

Økologisk kaffe dyrkes uden fremstillede kemikalier og landmænd bruger metoder, der bevarer jorden. Mange økologiske kaffe er også vokset i skyggefulde skove (skygge voksne), som giver et naturligt levested for fugle og andre vilde dyr.

Arabica bønner er flavorful og er begunstiget i Robusta bønner.

Tilbehør og Supplering

Nogle gave kurve indeholder tilbehør og artikler, der supplerer kaffen:

 • Franske presse kaffemaskine
 • Espressomaskine
 • Kaffekværn
 • Krus eller kopper
 • Småkager
 • Kage
 • Chokolade
 • Flavored sirup

Tema præsentationer er vidunderligt, uanset om du vælger en vinter varmere eller en værdsat samling af kaffe, som vil imponere den mest erfarne barista. Kaffe gaver er vidunderlige muligheder, der har mange forskellige facetter. Du kan finde smukke pakker til en særlig lejlighed, eller du kan købe et abonnement til en månedlig kaffe klub.

Finde Gavekurve

Appellen af ​​gave kurv er dens kreative præsentation. Gaven er visuelt tiltrækkende og beholderen tjener som en varm påmindelse om den tankevækkende stede. Mange online butikker tilbyder gave kurve, der passer næsten ethvert budget.

 • Nectar of Life har mange overkommelige muligheder i smarte skærme, herunder Gavekurve formet som kaffe krus. Webstedet indeholder kurve, der indeholder hele bønner eller formalet kaffe og kunder kan vælge koffeinfri kaffe.
 • Store Ankomster har fantastisk valg, parre søde behandler, trøfler og fine cookies med sine kaffe.
 • Wine Country Gavekurve har kaffe gaver til fans af Starbucks kaffebarer. Præsenterer omfatter beholdere fyldt med det kendte mærke samt Tazo te.
 • Design It Yourself er en vidunderlig mulighed, der tillader kunderne at oprette deres egen præsentation. De brugerdefinerede gave kurve tage tre enkle trin til at opbygge, begyndende med størrelse og budget. Desuden kan kunderne vælge mellem en række standard gave kurve.

Kaffe MÃ Clubs

Hvis du overvejer en gourmet kaffe gave kurv, kan du ønsker at udforske kaffe i måneden klubber. Eksempler på virksomheder, der tilbyder månedlige abonnementer er Citizen Bean og Igourmet.com.Citizen Bean nærmer kaffe som en vin aficionado nærmer vin, med den holdning, at der ikke findes én bedste kaffe. Hver måned, virksomheden vælger de fineste kaffe fra små roasters i USA. Citizen Bean praktiserer fair-trade og udelukkende vælger økologisk, skygge-dyrket kaffe.

Igourmet.com har en kop kaffe i måneden klub, der omfatter enkelt oprindelse kaffe, regionale blandinger og brugerdefinerede blandinger. Lejlighedsvis, virksomheden tilbyder økologiske og fair trade kaffe. Kunderne kan vælge en årelang abonnement, en seks-måneders plan eller en tre-måneders plan for deres modtagere.

Creative Gourmet Gaver

Gourmet kaffe Gavekurve er fremragende valg, så du kan være kreativ. Klubber, tema præsentationer og brugerdefinerede kreationer er blandt de mange valgmuligheder til rådighed, der kan hjælpe dig med at opbygge en mindeværdig stede.