Gorilla legetøj til børn

Gorilla legetøj til børn


Indkøb udendørs Gorilla legetøj til børn vil tilskynde dem til at være aktive, når de nyde udendørs aktiviteter på et gyngestativ oprettet netop for dem. Fra legesæt til gynger og tilbehør, vil Gorilla legesæt opmuntre børns begejstring for udendørs leg.

Gorilla legesæt Brand

Siden 1992 har virksomheden været at give klar til at samle legesæt ved hjælp af top materialer og tømmer. Ved at give alt i blot ét sæt, alle forældre har brug for at gøre er at bruge husstand værktøjer til at fuldføre projektet. Brug af regelmæssige værktøjer som boremaskiner, hamre, niveauer, og skruenøgler, alle kan følge enkle instruktioner til at oprette sin egen baghave trælegetøj oase.

Sættet leveres med en garanti på 10 år på alle stykker af sættene træ, og i et år for alle andre dele. Gorilla legesæt bekymrer sig om børns sikkerhed og giver tips til sikker leg og vedligeholdelse på deres hjemmeside.

Gyngestativ Gorilla legetøj til børn

Oprettelse af en sikker og sjov zone for børn at lege i, er afgørende for enhver forælder. Rimelige og nem montering er også faktorer, når de køber udendørs legesæt til børn. Gorilla legesæt tilbyder fire serier af swing sæt, hver med et grundlæggende sæt, som efterfølgende bygget på. Prisklasser varierer, idet de fleste sæt forsendelse gratis til mange områder.

Jungle serien swing sæt

Den grundlæggende Jungle serien tilbyder overkommelige sjov for børn i alle aldre. The Jungle flugt har en klatrevæg, abe barer, to gynger, trapez bar, rebstige, sandkasse, rutsjebane og baldakin. Eventyret bygger på flugt design, gør en større baldakin område og større klatrevæg, sammen med at tilføje et trin sikkerhed stige.

Congo Serie swing sæt

Congo serien tilbyder tre muligheder for udendørs sjov. Fremtræden valgmuligheder omfatter et dias, gynger, klatring stigen, og mere. Klatreren II indeholder en picnic bord, længere slide, og dæk gynge stråle. Klatreren Redwood II har lignende funktioner til Climber II, men har Californien Redwood tømmer og Western Red Cedar dæk og paneler.

Blue Ridge serien swing sæt

The Blue Ridge serien tilbyder fire forskellige præmie swing sæt muligheder:

 • Overlook: Funktioner i Overlook indeholder sikkerhedsmarginer håndtag, rat, teleskop, og indbygget picnic bord.
 • Overlook Redwood: Funktionerne er ligner det oprindelige Overlook, men det er lavet af California Redwood, med fyr stillinger og Western Red Cedar dæk og paneler.
 • Voyage: Den åbne spiral slide gør denne gyngestativ skiller sig ud fra de tidligere sæt.
 • Chateau: I stedet for et halvtag, finde en tunge og not træ tag på dette sæt, som også har et teleskop og indbygget picnic bord.

Highlander serien swing sæt

En anden præmie serie, Highlander har utallige muligheder, der vil holde børnene spille i timevis. 2007 Highlander I indeholder et rør dias, sandkasse med låg, teleskop og periskop, sikkerhed puder, og svævefly swing. 2007 Highlander II indeholder en 14 fods scoop slide sammen med andre store play funktioner.

Legesæt Gynger og tilbehør

Gorilla legetøj til børn ikke bare ende med store legesæt. Virksomheden tilbyder også en bred vifte af valgfrie tilføjelser og stand-alone udendørs legetøj til at skabe en sjov legeplads. Overvej at købe følgende muligheder for en Gorilla Playset:

 • Tic Tac Toe Spinner Panel: Tilføj et spil til et træ legesæt rækværk.
 • Fuld Bucket Gynger: Spanden design gør swing et lille barn legetøj, perfekt til aldersgruppen 1-3, disse gynger er sikker og komfortabel.
 • Sea Saw: En legeplads favorit til hjemmet, til rådighed i Californien Redwood eller konserveret fyrretræ.
 • Bøje Ball m / Trapeze Bar: Børn kan hoppe rundt på denne oppustelige gummibold, i valg af fire farver.
 • Sikkerhed Pad: Beskyt børn fra play kvæstelser ved at sætte disse puder, hvor de er nødvendige.

Gorilla legesæt og tilbehør kan købes direkte fra selskabets hjemmeside. De er også tilgængelige på andre detailhandlere såsom:

 • Target
 • Swing sæt og mere
 • Havegrill og mere
 • Amazon.com
 • Bedste Pris Legetøj


Indkøb Gorilla legetøj til børn kan slå en almindelig baggård i en udendørs eventyr for børn i alle aldre. Prisoverkommelighed og lette konstruktion gør forældre og bedsteforældre glad også.