Gøre dit ansigt hud Overraskende Gentle

Gøre dit ansigt hud Overraskende Gentle
Jeg har for nylig købt kosmetik - bare almindelige ting, som jeg normalt køber: ansigtscreme og ansigt tonic. Den saleswoman gav mig en gave fra et selskab, jeg har ikke hørt før af. Det var Shoynear, en ny tysk kosmetik producent. Hvis du køber nogle kosmetik på dette stof kæde (jeg vil helt sikkert ikke fortælle dig navnet), de giver dig en artikel i Shoynear gratis.

Så røret de gav mig var temmelig stor til at være en tester (75 ml), det var Shoynear udrensning creme. Faktisk troede jeg, det var en almindelig fløde, men i virkeligheden skete for at være noget nyt. Dette er en creme, der skal vaskes efter påføring. Jeg har aldrig set sådan cremer, det syntes mærkeligt. Men producenten lover fløjlsagtig hud og, du ved, de giver det faktisk! Huden bliver så bud, så blød, at du ønsker at røre ved den, igen og igen. Selv efter at anvende tonic med alkohol efter bad huden forbliver virkelig blid. Denne creme bør anvendes på ansigt, hals og bryst. Jeg ved ikke noget om andre produktserie af Shoynear, men om kvaliteten af ​​denne post er jeg sikker på, og jeg vil anbefale det.