Gør Fat-Free Foods hjælpe med vægttab?

År siden, den dille var at spise en fedtfattig kost for at tabe sig. Og mange mennesker er stadig under indtryk af, at spise så lidt fedt som muligt er nøglen til at kaste den LBs, så de køber så mange fedt-fri produkter som de kan. Fedt indeholder flere kalorier end protein og kulhydrater, hvilket er grunden højt fedtindhold fødevarer indeholder en større mængde kalorier. Der er ni kalorier i et gram fedt i forhold til kun fire kalorier i både gram protein og et gram kulhydrat. I dag kan du finde en fedtfri udgave af de fleste fødevarer - også fødevarer, du ville tænke skal indeholde fedt, ligesom cookies, chips og salat dressing.

Men betyder fedtfri mad virkelig gøre dig tabe sig?

En dårlig erstatning

Har du nogensinde læst ingredienslisten på bagsiden af ​​fedt fri fødevarer? I de fleste tilfælde er det fedt erstattes af natrium, sukker eller kulhydrater. For eksempel, de første fire ingredienser i Kraft Fat Free Ranch Dressing er vand, majssirup, eddike og majssirup med højt fructoseindhold. For det fedtfrie fødevarer at bevare sin smag, fedt skal erstattes med noget andet, der vil give det en lignende smag og tekstur. I dette tilfælde blev det fedt erstattet med majssirup og høj fructose corn sirup, som er sukker. Pringles fedtfri chips indeholder Olestra, hvilket er en syntetiseret fedterstatning, der ikke kan metaboliseres af enzymerne og bakterier i maven, så det ikke kan absorberes eller fordøjes. På grund af dette, skal alle produkter, der indeholder Olestra sætte en advarsel på deres etiket, der siger, at Olestra kan forårsage mavekramper og tynd afføring.

Gør Fat-Free Foods hjælpe med vægttab?

MEJERIPRODUKTER

Fedtfri mejeriprodukter foretages, når alle af mælkefedtet fjernes fra sødmælk. De har ikke nogen tilsatte ingredienser, og er faktisk bedre for dig end fuldfed eller fedtfattige mejeriprodukter, da de indeholder færre kalorier og fedt. Selv om de ikke kan smage så godt, kan fedtfri mejeriprodukter faktisk hjælpe dig med at tabe.

Smager mere, spise mindre

Vores kroppe faktisk har brug for en vis mængde fedt for at føle sig tilfreds. Når du spiser fødevarer, der ikke indeholder fedt, kan din krop ikke føler sig tilfreds, som kan forårsage dig til at spise mere. Selv om det er bedst at undgå forarbejdede fødevarer helt, hvis du kommer til at spise dem overhovedet er det bedre at vælge de fuldfede versioner og begrænse det beløb, du spiser. Ved at gøre dette, vil du undgå at spise tilsat sukker og kemikalier, der kommer i fedtfri fødevarer.

Det er den CALORIES

For at forhindre vægtøgning eller tabe sig, er det de samlede kalorier, du spiser, og ikke det fedt, der betyder noget. Højere fedt fødevarer vil indeholde flere kalorier, men hvis du ønsker at tabe sig, bør du forbruge en kost med masser af frugt og grøntsager, magert kød / alternativer kød, fedt-fri / fedtfattige mejeriprodukter, og fuldkorn. De fleste af disse fødevarer er naturligt lavere fedtindhold. Dog skal du spise noget fedt også. Det er bedst at spise sunde fedtstoffer som olivenolie, kokosolie, jordnøddesmør, og avocado. Det er vigtigt at se din portionsstørrelse, når de spiser sunde fedtstoffer, fordi i de fleste tilfælde, en servering af fedt er kun en teskefuld. Hvis dine dele er for stor, kan det medføre, at du tager på i vægt.