Gør det selv Kreditkort gældssanering

Gør det selv Kreditkort gældssanering


Spar penge samtidig løse dit kreditkort problemer med gør-det-selv kreditkort gældssanering. Forhandling med kreditorerne selv kan spare dig penge, men det er ikke uden potentielle faldgruber.

Forhandlingsdirektiver Basics

Forbered Inden du ringer

Når du er klar til at kalde en kreditor at lave en løsning arrangement, er det vigtigt at have alt hvad du behøver foran dig. Dette omfatter følgende:

 • En kopi af din seneste regning
 • Breve fra kreditor, der tilbyder en løsning, hvis nogen
 • Et specifikt beløb du er i stand til at betale, hvis afvikling er reached- enten et fast beløb eller en månedlig betaling beløb

Foretager opkaldet til en kreditor

Hvis din konto er alvorligt forfaldne, såsom 4 til 6 måneder i restance, forventer ikke indsamlingen afdeling til straks at foreslå en løsning. Samlere er uddannet til at kontrollere dine personlige oplysninger, så som telefonnummer, beskæftigelse og bopæl, og derefter at få en betaling fra dig. Indimellem disse samlere er velbevandret i afviklingsordninger, mens andre vil afvise enhver forliget. Gør det klart, at du er villig til at foretage en betaling, eller er interesseret i et forlig i starten af ​​opkaldet.

Her er nogle vigtige ting at huske, når du er på telefonopkald:

 1. Hold regnskab med alle dine samtaler med kreditorer og indeholde oplysning om dato, klokkeslæt og navnet på den person, du talte med. Det kan komme i handy senere, hvis der er en tvist om betaling eller afviklingssystemer.
 2. Altid få et brev fra kreditor med det aftalte mængde af forlig eller lignende betalingsordning. En mundtlig aftale er ikke gyldigt i mange stater og det ville være dit ord mod solfangeren. Nogle samlere nægter at sende et brev. Hvis det sker, siger "Jeg forstår, at du ikke kan være i stand til at godkende yderligere forsendelser. Jeg vil gerne tale med din chef, tak." Hvis virksomheden allerede sendt dig et brev tilbyder forlig, og du accepterer vilkårene, behøver du ikke en ekstra bogstav. Dette skridt bør tages for arrangementer, som ikke allerede er meddelt skriftligt.
 3. Bed om at få samlingen konto slettet fra din kredit rapport ved fuld betaling af forliget. Kontooplysninger Negativ rapporteres på din kredit rapport i syv år fra den dato, kontoen først blev negativ. Der er ikke en statut, der giver mulighed for ekstra tid på de fleste kredit poster. Kreditorerne er ikke forpligtet til at fjerne din konto fra din kredit rapport, før de syv år er gået, men nogle er villige til at gøre det, hvis du spørger. Når en konto er slettet fra din rapport, det påvirker din score mere positivt end at have saldoen på kontoen reduceret til nul.
 4. Foretag betalinger som planlagt til virksomheden. Hvis du laver et engangsbeløb betaling dagen for din løsning, kan det være praktisk at betale over telefonen. Hvis du laver betalingsvilkår, behøver du ikke at give selskabet kontooplysninger til at debitere automatisk. Du kan ringe på dagen betalingen er planlagt og foretage betalingen over telefonen. Hvis en kreditgiver kræver, at du giver bankoplysninger til automatisk debitering, bede om at tale med en manager. Men hvis du ikke foretage betalinger på det planlagte tidspunkt, kan din forlig bortfalder.

Tale med nogen i Charge

Taler med en opkøber, der nægter at rokke sig kan være en meget frustrerende oplevelse. Hvis dette sker for dig, er der tre muligheder til rådighed for dig:

 • Afslutte opkaldet, men gøre det så høfligt som muligt; være uhøflige eller bruger blasfemisk sprog gør tingene værre. Husk, at de fleste opkald faktisk overvåges og registreres.
 • Bed om at tale med en vejleder eller afdelingsleder. Disse personer vil gøre rimelige betalingsvilkår eller bygder.
 • Skriv et brev stilet til afdelingsleder eller formanden for det selskab skitserer din plan til at betale eller afvikle kontoen. Være meget specifik i forhold til dollaren beløb, du vil betale, og de datoer, du vil gøre betalingerne.

Gunstige Credit Settlements

Målet ved afvikling af en konto, er at få det reduceret til et overkommeligt beløb. Du ønsker alle sent gebyrer, finansieringsomkostninger og over grænsen gebyrer fjernet fra din konto. Typisk vil disse tre ting udgør 30 til 40 procent af den samlede balance. Hvis en kreditor er uvillig til at slå sig ned i 30 til 40 procent rækkevidde, afvise at stille et arrangement på det tidspunkt. Odds er i din favør, at de vil sende dig en løsning brev inden for få uger, der er mere gunstige for dig. Selvom det kan være skærpende, kan vente sig kreditor spare dig penge i sidste ende.

Dine rettigheder

Federal Trade Commission (FTC) beskytter forbrugere med særlige procedurer inkasso. FTC opfordrer forbrugerne til at håndtere kreditkort gæld på egen hånd, og at konsolidering af gælden tjenester ofte ikke kan gøre mere, end du kan gøre for dig selv. Nogle af dine rettigheder omfatter:

 • Kreditorer kan ikke forsøge at samle en gæld, der ikke er dit, eller at du bestrider. Hvis du bestrider en gæld, må inkasso indhente og dokumentere, at gælden er dit.
 • Kreditorer kan ikke true retssag, at de ikke har planer om at tage, eller sende formularer de hævder er lovlige, der ikke er. Retlige former kommer fra en domstol.
 • Kreditorer kan ikke true dig med vold eller skade, de kan heller ikke oplyse dig vil blive kastet i fængsel eller har begået en forbrydelse.
 • Kreditorer kan ikke give et misvisende billede det beløb, du skylder.
 • Kreditorer kan ikke kræve at de er advokater.
 • Kreditorer kan ikke ringe til dig flere gange i løbet af dagen for betalingen. Det er chikane.
 • Du kan anmode om, at kreditorerne op med at kalde dig på telefonen. Du kan have at gøre anmodningen skriftligt. Kreditorer kan ikke ringe til dig, hvis du anmode om, at deres kommunikation ske skriftligt.

Hvis en kreditor overtræder nogen af ​​dine rettigheder, indhente så mange oplysninger som du kan om virksomheden, herunder navnet på eventuelle repræsentanter, du taler med, adresse og telefonnummer for virksomheden og datoerne for dine samtaler. Brug disse oplysninger til at indgive en klage over virksomheden gennem FTC. Du kan også finde yderligere oplysninger om dine forbrugerrettigheder på FTC hjemmeside.